Community Status Updates
Zoro → Megi ♥
Μegi-chan μιας και εισαι απο τα λιγα ατομα που γνωριζω[εστω και λιγο] που εχουν παει σε συναντηση του forum,απο περιεργεια,πως ειναι??
Εχεις παει πολλες φορες??Αν ναι,παντα με φιλους ή και μονη καμια φορα??
Την πρωτη φορα ηταν αβολα ή ουτε που το παρατηρησες??
Sry που ρωταω πολλα και ισως σου φανω παραξενος:P απλως ειχα περιεργεια να ακουσω απο καποιον που εχει παει πως ειναι...καθαρα απο περιεργεια,τπτ αλλο!
[μιας και οσο αφορα την ασχολια μου με τα ανιμε ζω μια 2πλη ζωη...πολυ λιγα ατομα το ξερουν εκει εξω...οτι φιλους εχω ειναι στο forum;P]
Aug 09 2008 21:57
Zoro → Umi no Ossan
[B]Τhe iron castle Gutts[/B]
Γκουχ Γκουχ καλως σε βρηκα douli-kun μολις επεστρεψα απο διακοπες και θα με φορτωθητε για 3 βδομαδες τωρα!!!:P
Εσυ απο Berserk τι λεει,καηκες αγρια βλεπω!!
Που εχεις φτασει??
Dammit και ο Guts ειναι και ο αγαπημενος μου χαρακτηρας anime ever,πιο πολυ και απο Zoro!!....και ολο τον αναφερεις...stop it,he's mine!!!
[τεσπα,καλα βολευομαι και με Serpico οπως ειπα;)]
Τα λεμε συντομα,pal!!
ΥΓ:Απο σεναριο πως παμε??!:tensai:
Aug 09 2008 21:42
Zoro → Anelis
Nice to meet ya Silena-chan!!:hi:
Την προηγουμενη βδομαδα με την ολη αναχωρηση μου και το photo fest που επεσε δεν προλαβα να σε γνωρισω κι εσενα[damn that GK τοσα μελη που φερνει στο group καθε φορα δεν προλαβαινω να σας γνωρησω ολους και ολες!XD] και ειπα να συστηθω τωρα!!
Το ονομα σου οντως καπως μοναδικο και μ'αρεσει πολυ πως ακουγετε[το χω γενικα οταν μ'αρεσει ενα ονομα στο forum να το λεω!];)
One Piece τι λεει που εχεις φτασει??
Σε εχει τραβηξει αρκετα η σειρα??
[μην ακουσω οχι!!:chigau:]
Και απο χαρακτηρες ποιος σ'αρεσει πιο πολυ?!!
[zoro φυσικα ειναι η απαντηση:cry5:....lol οχι σοβαρα ρωταω!!:P]
Τα λεμε και στο group που και που,οποτε εχεις ορεξη για unleashed τρελα!!;)
ΒΒ,τα λεμε!!:bye:
Aug 09 2008 21:30
Zoro → Lucy-Nyuu
Καλως σε βρηκα κι εσενα Nyuu-chan!!:P
[την lucy δεν την μπορουσα αρα δεν θα την αναφερω;),η nyuu αν και δεν με τρελανε,ηταν συμπαθητικη!]
Τις προαλλες στο group λογω του οτι εφευγα για διακοπες δεν προλαβαμε να γνωρισουμε καλα και ειπα να το κανω τωρα!:P
[all op fans are my nakamas!XD]
One Piece μεχρι που εχεις δει τωρα δλδ??
Καλο??Ποιος σ'αρεσει πιο πολυ απ τους χαρακτηρες μεχρι τωρα??
[μην ακουσω αλλο περα απο Zoro!!:chigau:....πλακα κανω!XD]
Τα λεμε!;)
Aug 09 2008 21:24
Zoro → Shanks
Thanks για το request Red-Haired-kun!!
[πρωην santouryu απ οσο ειδα!!;)]
Κλασικα ο GK σε ανακαλυψε,ο επισημος προσυλητιστης μας!!XD
Καλη συνεχεια στο forum ευχομαι και οτι χρειαστεις απο links και αποριες[ειδικα σχετικα με one piece!],μην διστασεις κι ελα ρωτα με!!
Τα λεμε!!:P
Aug 09 2008 21:12
Ephialtes → Leonidakos
καλα ρε Gk? Copy-paste κανεις? σε ολους τι ιδιες μλκιες λες...
Aug 09 2008 21:07
Zoro → moutzah3d1n
Kαλως σε βρηκα κι εσενα μουτζα-san!!
Μπορει η iristella να σε εχει προλαβει για τις γνωσεις σχετικα με death note[αλλα πραγματικα πιστεψε με δεν εχουν τπτ να ζηλεψουν οι γνωσεις μου αν θες να με ρωτησεις τπτ για την σειραXD],αλλα οσο αφορα το One Piece μιας και ειδα ειδα εισαι καμμενος,I'm your expert!!
Για οτι αποριες,links και αποψεις περι one piece εχεις ρωτα με αφοβα!!
See Ya pal;)
Aug 09 2008 21:04
Zoro → GkLoc
Oi GK βαζω λιγο το καλο μου avatar του Zoro που ειχα βαλει παλια πριν σας γνωρισω στο group και οταν ξαναμπεις κανω αλλαγη σε αυτο που μου ειπες αν ειναι;)
[αλλα για λιγο...ειπαμε,παραμενω marimo παντα!!!:P]
Τα λεμε οταν ξαναμπεις pal,συγγνωμη για την αργοπορια!!!
Aug 09 2008 20:51
red pyramid → tsintori
Ευχαριστώ πολύ φίλε, ειλικρινά με βοήθησες πάρα πολύ :) αλήθεια ασχολείσε καθόλου με το άθλημα? Πάρε και ένα λατρεμένο βίντεο αφιερωμένο
[url=http://www.youtube.com/watch?v=dBxcunGc_nA]YouTube - Michael Jordan "Let Your Game Speak" Nike Commercial[/url]
Aug 09 2008 20:32
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
τωρα γυρισα απο κατι διακοπες που ειμουν ,το συστημα με τις ρεπ δν το εχο καταλαβει ακομα(?)
η sig τα σπαει :nbleed:,+η hinata ειναι η αγαπημενη μου:kawaii::joyful:.Τι ειναι το hygan clan group(more info )
Aug 09 2008 18:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed