Jump to content

Community Status Updates

Photo

tsintori → red pyramid

Τίποτα.... Πολύ καλό το video(τι άδειασμα έκανε ο άλλος στο 43ο δευτερόλεπτο). Ναι ασχολούμαι όσο μπορώ. Μου αρέσει πολύ το άθλημα...... Άντε να νικήσουμε τους Ισπανούς αύριο(τους το χρωστάμε άραγε). See ya....
Aug 09 2008 23:41
Photo

red pyramid → Kenny

St.Anger was a great album :P
Aug 09 2008 23:40
Photo

Garuda → Neuro

spoudazeis 3d animation stin intergraphics ?? :S m2 :P
Aug 09 2008 23:25
Photo

Sanji

είμαι 22
Aug 09 2008 23:16
Photo

Zoro → Umi no Ossan

AAAaaa Dragonslayer λεγετε κανονικα απ οσο ξερω!! [γιατι σκοτωσαν δρακο στ αληθεια μ'αυτο απ οσο ειδες...] Aλλα το χω βρει κι ετσι!! Οντως γμτ σπαθακι[λεμε τωρα σπαθακι:P]....μακαρι να χα κι εγω ενα τετοιο!!XD Παντως ο Mozgus μεγαλο αρχ***,αντε να δεις πως τον αποτελειωνει ο Guts!!;)
Aug 09 2008 23:10
Photo

Zoro → Sanji

Nice to be friends cook!!! [B] NOT!!![/B]:mador2: [πλκ:nanana:] Btw τι ηλικια εχεις απο πειεργεια??
Aug 09 2008 23:04
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Dragon my εεεε his huge sword !!!! χεχεχεχε
Aug 09 2008 23:04
Photo

Zoro → Umi no Ossan

Χαιρομαι που καηκες με την σειρα γιατι οντως ειναι φoβερη...κι εγω πριν μερικους μηνες ετσι ημουν!! Σκεψου οτι την βαζω και λιγο πιο πανω απο το OP!!:P [I] Ο Serpico φαινεται ενδιαφερον, αλλα σαν τον black swordsman k το dragon κανενας [/I]Ναι ο Serpico μ'αρεσει που ειναι σαν αλεπου οπως αντιστοιχα ο Guts λυκος και ο Grifftith γερακι...φαινετε χαζος αλλα ανοιγει τα ματια οποτε πονηρευει... Btw ποιον εννοεις Dragon?? Την πανοπλια που παιρνει πιο κει ο Guts??[ειναι λυκοσκυλο αν εννοεις αυτον..] Παντως αντε να φτασεις κι εκει με την πανοπλια...εκει να δεις καψιμο!!;) Οσο για το σεναριο ναι καλυτερα να το τελειωσεις πριν Σεπτεμβριο γιατι μετα θα χαθουμε ολοι για λιγο... Cya then!!;)
Aug 09 2008 23:01
Photo

Umi no Ossan → Zoro

Καλως σε βρηκαμε Zoro-kun!!!! Εχω φαει τρελο κολλημα,ειμαι στο τομο 19 εκει που παω εεεε παει να σωσει την Casca απο τους παγανιστες !!!! Ο Serpico φαινεται ενδιαφερον, αλλα σαν τον black swordsman k το dragon κανενας !!!! Πορωθηκα κ με μαχη Skull Knight vs Zod.... Το σεναριο λογω δουλειων αυτη την περιοδο εχει μεινει πισω στα χαρτια αλλα απο ιδεες αρκετες( κ για τα 3 σεναρια !!!! ).Θα προσπαθησω να το τελειωσω πριν το τελος του μηνα γιατι μετα εξεταστικη...
Aug 09 2008 22:46
Photo

GkLoc → Zoro

Kusooooooooo Σημαινει Γαμωτο,Να παρει!!!αναλογα με την προταση.... Αντε περιμενω να δω τι θα βαλεις
Aug 09 2008 22:38
Photo

Zoro → GkLoc

Αααα παλι καλα που δεν σε χανουμε δλδ απο το forum!! Μην φυγεις τωρα που γυρισα!! [I] Dattebayo ειναι μια εκφραση που την λεει ο Ναρουτο στο τελος καθε προτασης(τι σκατα βλεπεις) [/I]Ναι αλλα τι παει να πει??:hahaha: Βρηκα ava,sig να βρω μονο!! [εχω ηδη στο μυαλο μου ποια θελω...μαλλον θα την παρω απο τα dvd αν δεν την βρω....let me try;)]
Aug 09 2008 22:36
Photo

GkLoc → Zoro

Ενοουσα θα μεινω 1 εβδομαδα Naruto!! Dattebayo ειναι μια εκφραση που την λεει ο Ναρουτο στο τελος καθε προτασης(τι σκατα βλεπεις) Περιμενω το αβαταρακι σου!!
Aug 09 2008 22:34
Photo

Zoro → GkLoc

[I] Εγω παντως θα μεινω,1 week dattebayo!! [/I]Btw εδω τι εννοεις??:hmmm: Μην μου πεις οτι μας φευγεις κι εσυ!!:cry: Επισης ασχετο αλλα dattebayo ειναι το group που subbaρει το naruto και απ οσα ειδα αναφερεται και συχνα σαν ονομα στην σειρα...τι παει να πει?? [παω να αλλαξω και ava;)]
Aug 09 2008 22:26
Photo

Zoro → GkLoc

Ναι τελικα δεν προλαβα να το αλλαξω,forum work got me!!:P ΟΚ θα κανω οτι μου ειπες αλλα οχι για πολυ,εχω κι αλλο ava στα σκαρια να βαλω!! Τα λεμε!!;)
Aug 09 2008 22:15
Photo

GkLoc → Zoro

Haya Oh Great master Swordsman!!! Μα παλι το ιδιο avatar δεν εχεις?? Τεσπα,κανε αυτο που σου ζητησα!!! Εγω παντως θα μεινω,1 week dattebayo!!
Aug 09 2008 22:04