Community Status Updates
Fallen_Mpougatsa → Kai
Από το στομα σου και στου θεού τ'αυτί. Αλλά ναι, θα διαβάσω περισσότερο. Βέβαια για το αν πέρασα ή όχι μόνο γι αυτό το οικονομικό αγχωνόμουν είναι η αλήθεια και το επιλογής του ανισόρροπου Μαρκέτου, που άλλα μας έλεγε κι άλλα έβαλε. Αν βγει κι εκείνο είμαι χαλαρή...όλα τα άλλα ειλικρινά θα είναι χαζομάρα να μη με περάσουν γιατί πραγματικά ένιωθα ότι το είχα. Άιντε να δούμε.
Feb 14 2012 13:06
Kai → Fallen_Mpougatsa
Ε, εντάξει, μόνο ένα ήταν, δεν πειράζει. Την επόμενη φορά θα είναι προετοιμασμένη και καλύτερα οπότε θα πετύχεις και καλύτερο βαθμό.
Feb 14 2012 12:59
Fallen_Mpougatsa → Kai
^^ Πολύ καλύτερα απ'ότι νόμιζα, και μια χαρά γενικά.
Τι σε είχα πει, ότι παίρνω αντίθετους βαθμούς απ'ότι νόμιζα? Ε αυτό.
Αντί να πάρω 4 στο μάθημα οικονομικών και 8 στο μάθημα πολέμου,πήρα 8 σ'αυτό και 4 στο άλλο.
:canthelp: Άβυσσος η ψυχή του διορθωτή -αλλά και του φοιτητή, η δική μου σ'αυτήν την περίπτωση-. Αλλά ευτυχώς τον καθηγητή που δεν πέρασα τον πάω γενικότερα πολύ οπότε δε βαριέμαι να ξαναδιαβάζω το μάθημά του.
Feb 14 2012 12:57
Fallen_Mpougatsa → Kai
Bγήκε η βαθμολογία σε δεύτερο μάθημα, είμαι συγκλονισμένη! :if:
Feb 14 2012 12:42
Fallen_Mpougatsa → Botsun
. . .I'm in shock. Ειλικρινά κάθομαι με το στόμα ανοιχτό. Όχι και το Beelzebub και το Bakuman -ειδικά που τώρα το άλλο τελειώνει-!
Feb 14 2012 11:49
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Τελικά το [URL="http://www.redhawkscans.com/showthread.php?4677-DMCA-Notice-of-Copyright-Infringement-Beelzebub-amp-Bakuman"]γκαντέμιασα[/URL]....
Feb 14 2012 11:11
Hyuuga_Nikorasu → Zouhan
ο-ργα-σμος
[url=http://www.youtube.com/watch?v=-ovFIEU-heM]Chipset Sunset - Strobe - Titan (chiptune) - YouTube[/url]
Feb 14 2012 05:13
ice_hime → redqueen
dear redqueen η εικόνα που έβαλες στο anime pictures trivia δεν φαίνεται can you fix it :drink:
Feb 14 2012 01:57
Eärendil → Kaidou
Έγραψα να το delete thx,αλλά αφού υπάρχει sto general no need to repost it :D
Feb 14 2012 01:56
Kaidou → Eärendil
Γραψε delete στο ποστ σου( με edit) και μετεφερε το στο καταλληλο tread ;)
Feb 14 2012 01:51
Eärendil → Kaidou
Lol thx for the info,κοίταξα τα threads αλλά μου ξέφυγε μάλλον χαχα,too late it seems,eyes dont work as they should :D
Feb 14 2012 01:49
GhostPrince → Kenny
[QUOTE=Kenny;563901][SIZE=1]Θα σε δείρω εσένα. :hihi2:[/SIZE][/QUOTE]
dont mind it, im just trolling yuh...:hahaha::himitsu: ..kiddin kiddin :P
Feb 14 2012 01:09

This status update has reached the maximum number of replies allowed