Community Status Updates
Kaidou → Dio Brando
[QUOTE]Επεισης,το Mangahead ανεβαζει το full raw την Παρασκευη η το Σαββατο.[/QUOTE]
Δηλαδη θα πρεπει να περιμενουμε μεχρι την Παρασκευη για να διαβασουμε OP?!? :/
Feb 14 2012 20:15
Jorg → Kai
I'll copy FAI.
[QUOTE=Kai;564140]Oh, please
> Οι fans σκοτώνουν την Azuki
> Ο Mashiro μέσα στην θλίψη του γυρίζει σελίδα
> Otaku αρχίζουν να δολοφονούνται με διάφορα μέσα (note: Τα εγκλήματα είναι "τέλεια")
> Όλη η αστυνομία ψάχνει τον ένοχο, προσλαμβάνουν τον πιο έξυπνο ντετέκτιβ της χώρας να τον βρει
> Χρόνια αργότερα καταφέρνουν να πιάσουν έναν τελείως αλλαγμένο Mashiro και τον κλείνουν στην φυλακή
> Τον επισκέπτεται ο Takagi και ο Mashiro του διηγείται όλη του τη ζωή μέχρι την ώρα της σύλληψης
> O Takagi γράφει Seinen based on a true story
> Success[/QUOTE]
Εντάξει, απλά έλιωσα. :hahaha:
Feb 14 2012 20:09
OdyMonaxos → iristella
Ρε ανθρώπισσα κάνε με άντ στο σκάιπ αν είναι. Δηλαδή αυτό είναι γελοίο, πρέπει ό,τι λέω να το λέω 2 φορές :P
Feb 14 2012 20:03
Fallen_Mpougatsa → Kai
[QUOTE=Kai;564140]Oh, please
> Οι fans σκοτώνουν την Azuki
> Ο Mashiro μέσα στην θλίψη του γυρίζει σελίδα
> Otaku αρχίζουν να δολοφονούνται με διάφορα μέσα (note: Τα εγκλήματα είναι "τέλεια")
> Όλη η αστυνομία ψάχνει τον ένοχο, προσλαμβάνουν τον πιο έξυπνο ντετέκτιβ της χώρας να τον βρει
> Χρόνια αργότερα καταφέρνουν να πιάσουν έναν τελείως αλλαγμένο Mashiro και τον κλείνουν στην φυλακή
> Τον επισκέπτεται ο Takagi και ο Mashiro του διηγείται όλη του τη ζωή μέχρι την ώρα της σύλληψης
> O Takagi γράφει Seinen based on a true story
> Success[/QUOTE]
Thank you...for making my day.
Feb 14 2012 19:55
Fallen_Mpougatsa → Kenny
. . .έχω αρχίσει να το πιστεύω αυτό. Και το κακό είναι ότι πάντα ήθελα να πάω για τον έναν ή τον άλλον λόγο, όπως και στην Αίγυπτο που θέλω να πάω. Τι να πω εκτός από το "λυπάμαι για τον κόσμο που ζω"?
Γι αυτό όλοι οι ήρωες στα manga/anime είναι cool τύποι χωρίς αυτά τα κολλήματα? Επειδή είναι το αντίθετο του καημένου otaku??
Feb 14 2012 19:30
Trivia Spitting Monster → Anelis
Ευχαριστώ! Όντως, λίγα είναι, αλλά πού θα μου πάει; Θα τα βρω όλα!:)
P.S. Με τον Whedon έχω γενικότερα θέμα. Καμιά φορά το παρακάνει με το "slang" του, αντιγράφει κάτι άγνωστα Γιαπωνέζικα κινούμενα σχέδια και τα απλοποιεί και τα σερβίρει για καινούρια... Αλλά αυτά είναι προσωπικά κολλήματα! Όσο για το "κακά επεισόδια της Buffy", κυρίως αναφερόμουν σε κάτι τρελές βλακείες του πρώτου και του δεύτερου κύκλου κυρίως... Εκεί η σειρά δεν είχε βρει ακόμα τη φωνή της, τα εφέ και το μακιγιάζ ήταν κακά... You get the point...
Feb 14 2012 19:27
Kenny → Fallen_Mpougatsa
[QUOTE=Fallen_Angel_Itachi;564122]^ ^ I think sometimes I want to kill people μ'αυτά που μαθαίνω...[/QUOTE]Σου συνιστώ να μην επισκεφτείς την Ιαπωνία ποτέ. Θα φλιπάρεις μ' αυτά που γίνονται εκεί. :hahaha:
Feb 14 2012 19:16
OdyMonaxos → iristella
Ανάμεσα στα χόμπυ μου και στα μαύρα γράμματα, έκανα ντους και ξυρίστηκα. Ένα ένα έρχονται. Απλή διαφορά τέμπο :P
Καμιά καλή τέχνη; Ζωγραφική, μουσική, χορός κτλ κτλ;
Edit: Ω, παράλειψή μου. Καλή συνέχεια αν έχεις κανά αγοράκι.
Feb 14 2012 18:37
iristella → OdyMonaxos
Ένα ένα τα vms καλέ. :P Δεν έχω blog. Είχα σκεφτεί στο παρελθόν να φτιάξω αλλά βαρέθηκα. Τοο much trouble. :)
Feb 14 2012 18:07
OdyMonaxos → iristella
[COLOR="Black"]1) Αναρωτιέμαι αν το κόλπο θα πιάσει
2) Έχεις κανά μπλόγκ;;;!!!
3) Einmal ist keinmal, aber zweimal ist einmal zu viel...[/COLOR]
Feb 14 2012 18:04
OdyMonaxos → iristella
Κυρίως μουσική (παίζω κιθάρα) και αθλητισμός (να [U]βλέπω[/U] ). Αν πάω να παίξω μπάλα θα με συλλάβουν για ξυλοδαρμό XD Πριν λίγους μήνες διάβαζα πολλή ιστορία αλλά επήλθε κορεσμός. Τώρα που θα σας έρθω για κανά μήνα θα μαζέψω στοκ βιβλία και ταινίες, επειδή βαριέμαι να διαβάζω στα γερμανικά αν δεν είναι η ορίτζιναλ γλώσσα, και όλες οι ταινίες εδώ είναι μεταγλωττισμένες. Είχα ξεχάσει και 2 φορές τα αγγλικά λεξικά κάτω κι έχω αγγλικό βιβλιοπωλείο απέναντι.
Παλιά είχα μια φοβερή συλλογή από ξένα νομίσματα. Μέχρι και μάρκα της DDR είχα. (άκυρη νοσταλγία) Μικρός μου άρεσαν τα videogames, αλλά μετά και μεγαλώσαμε και σταμάτησαν να βγάζουν για ps2.
Είσαι κλασσικό παιδί των anime εσύ, απ' όσο σε κόβω. Λογοτεχνία και οπτική ψυχαγωγία σε διάφορες μορφές.
Έχεις κανά μπλόγκ;;
Feb 14 2012 17:28
Putin → DoB
Δεν ειρωνεύτηκα, απλά προσπάθησα να κάνω εισαγωγή που κεντρίζει το ενδιαφέρον του αναγνώστη, έκθεση Γ' λυκείου φάση!
Δεν ξέρω αν το πέτυχα : <
Feb 14 2012 17:19
iristella → OdyMonaxos
Lol. XD Ερμ από hobby τα συνηθισμένα i guess. Ταινίες βιβλία λίγα video games, that kind of stuff. :D
Τα δικά σου;
Feb 14 2012 17:15

This status update has reached the maximum number of replies allowed