Community Status Updates
Erisadesu → Anelis
Επιτέλους ρε πουτη μου άρχισε να δουλευει το review team!!! yatta!!!!! σε αγαπάω!!!
Feb 14 2012 17:09
Fallen_Mpougatsa → Kai
^^" Κάτι είναι κι αυτό.
Ξες, τώρα ακόμα είμαι σε φάση crack pairing οπότε κι εγώ δεν ξέρω πολλά αλλά αυτές που της έδωσα το θεώρησα αμαρτία να μην τις ξέρει ενώ αγαπάει το συγκεκριμένο ζευγάρι τόσο. Είναι οι καλύτερες που έχω βρει: γραμματική φοβερή, format της ιστορίας καλό, δεν κουράζουν, καλή πλοκή...
Τι σου λέω τώρα κι εσένα θα με πεις. Βαριέμαι, όχι τίποτα άλλο...
Feb 14 2012 16:48
Kai → Fallen_Mpougatsa
Η αλήθεια είναι πως περισσότερη εντύπωση μου έκανε ότι μπήκες στον κόπο να τη βοηθήσεις παρά ότι διάβασες το review που είχε γράψει για άλλη ιστορία. ^^'' Όσο να'ναι το τελευταίο βοηθάει για να δεις τι πιστεύει ο καθένας για την ιστορία που διαβάζεις, οπότε πιστεύω ότι το κάνουν αρκετοί. Δεν υπάρχει λόγος να κρυφτείς κάτω από καμιά πέτρα. Don't worry.
Feb 14 2012 16:13
Botsun → Fallen_Mpougatsa
Διότι,οι γαμάτες σειρές τραβάνε κόσμο και φέρνουν τα κέρδη στις εταιρίες !
Feb 14 2012 16:02
Fallen_Mpougatsa → Kai
My stalker level επισήμως ανέβηκε δέκα μονάδες: μόλις σύστησα σε μία κοπέλα που ούτε καν ξέρω στο fanfiction τέσσερις-πέντε ιστορίες...και την βρήκα καθώς έψαχνα-έβλεπα τις reviews σε μια ιστορία που δεν είναι καν δική μου και κάθησα και διάβασα τη δική της...
Να είμαι περήφανη ή να πάω να κρυφτώ κάτω από καμιά πέτρα τώρα?
Feb 14 2012 15:59
Anelis → Trivia Spitting Monster
Για θρησκευτικά θριλερομάνγκα τσέκαρε το Cross. Θυμάμαι είχε κάνει ανάλογη ερώτηση μια κοπέλα στο manga recommendations thread και πάλι δεν είχαμε βρει πολλά του είδους.
Θα τσεκάρω το chrono και αν βρεις παρόμοια, ή αν αποφασίσεις να βουτήξεις βαθύτερα στον εθιστικό κόσμο των ανάλογων ταινιών, σφύρα μου! :)
PS. Όλα τα επεισόδια της Buffy ήταν "κακά", γι αυτό είναι η καλύτερη σειρά του κόσμου!...Καλά, άντε στις 10 καλύτερες σειρές του κόσμου!
Feb 14 2012 15:44
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Mωρέ ναι αλλά γιατί πρέπει να γίνεται αυτό στις γαμάτες σειρές? Αμαν.
Feb 14 2012 15:34
Fallen_Mpougatsa → Kai
xD Μου το έχουν ξαναπεί αυτό είναι η αλήθεια...!
Μακάρι! ^^ Και τώρα όχι τίποτα άλλο αλλά έχει αρχίσει από σήμερα το καινούργιο εξάμηνο κα δεν ξέρω καν τους βαθμούς μου!
Επίσης, μιας που λέμε για εξάμηνο θα σε στείλω και μήνυμα.
Feb 14 2012 13:42
Kai → Fallen_Mpougatsa
ΧD Αν είναι ν' αγχώνεσαι και να γράφεις οχτώ, τότε ν' αγχώνεσαι περισσότερο.
Μακάρι να τα πήγες πολύ καλά και στα υπόλοιπα να μην το έχεις άγχος ^-^
Feb 14 2012 13:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed