Community Status Updates
LucyBR → iloveL
ano.. hope i'm not bothering or anything... :emptyonexg1:
ο πρωταγωνιστης του Majo no Jouken ειναι ο [URL="http://wiki.theppn.org/Takizawa_Hideaki"]Hideaki Takizawa[/URL] X3333
στο συγκεκριμενο dorama ειναι πολυ πιτσιρικας παντως.. (not that he's not still a cutie of course... X3)
Aug 18 2008 21:02
Anelis → iristella
[I]αυτο το οποιο παιρνω σαν αισθηση απο τον Luffy ειναι οπως ειπα πριν οτι ειναι πιο χαλαρο το στυλακι του και οτι δεν δινει σημασια γενικα σε καποια πραγματα
[/I]για 'μενα [B]αυτο[/B] ειναι ο ορισμος του ηλιθιου, κι αυτο που με κανει να γελαω τοσο πολυ με τον Luffy
ενω αυτο που λες οτι του Naruto του τα εξηγουνε και του τα ξανα-εξηγουνε ειναι κατι που με εκνευριζει αφανταστα στα ανιμε και οχι μονο δεν με κανει να γελαω αλλα ξερεις, ειμαι σε φαση "αντε να το βαλουμε σε fast forward" αυτο δεν ειναι ηλιθιοτητα, ειναι συνδρομο down συνδυασμενο με λοβοτομη!
γενικα ο Naruto παντα με κουραζε και πριν αρχισω one piece πιστευα οτι ετσι θα ηταν και με τον luffy
*ευτυχως* ομως δεν ειναι ετσι!!:wooi2:
Aug 18 2008 20:58
LucyBR → QueenofHearts
hell to the motherfuckin' yes! =w=/
the more, the better!! *grabby hands*
oh, lovely then! ^^/ don't worry, the place is not an issue!
θα βρουμε ωραια και καλα μια πλουσια χηρα, θα της αναλυσουμε το επιχειρηματικο μας σχεδιο and the sponsoring is in the bag! XDD
what kind of woman wouldn't want to spend her last days among sparkling creatures??? ;33
and let's not forget the big garden for the doggies (and the bishies) to have space and have fun! :pp
Aug 18 2008 20:48
iristella → Zoro
Πολυ λες........ 1 pwn την ημερα τον γιατρο τον κανει περα.........XDDDDDD
Aug 18 2008 20:39
salpi → gthe
φιλε gthe. Σου εχω στειλει ενα private message με στοιχεια μου. Οταν μπορεσεις στειλε μου και εσυ να κανονισουμε. χιλια ευχαριστω και παλι!!!!!!!!!!!!!
Aug 18 2008 20:34
QueenofHearts → zoeleene
Νομίζω έχει ήδη δεχτεί αρκετές προσφορές αυτές τις μέρες:hahaha:! Χιχιχι!
Aug 18 2008 19:42
QueenofHearts → LucyBR
Με τα Bishies το σύνθημα είναι "ζούμε για να τα αποκτούμε"!
Δεν πειράζει, ξέρω εγώ. Πρέπει να βρούμε χώρο που να μπορεί να στεγάσει 40 bishonen at a time και μαζί και το προσωπικό τους (για μαλλιά και ρούχα). Α! Ναι.. και σπιτάκια για σκύλους...
Aug 18 2008 19:41
zoeleene → QueenofHearts
Χεχε... Συμφωνώ απολύτως... Αλλά, αν πέσει πολύ Alucard θα αποκτήσουμε βαμπιράκια στο φόρουμ με τέτοια nosebleed... Οπότε, αν τον πιάσει καμιά δίψα... XD
Aug 18 2008 19:31
Scorpion → Dark_Venus
:riiight:Το death note θα το αρχισεις τελικα, ειναι πολυ μικρο!:hahaha:
Aug 18 2008 19:16
LucyBR → QueenofHearts
[obsessed fangirl] και μονο που εχει ο Kame dachshund, that's more than enough for me to start breeding them! XDD (i know, i gotta lay off the bishie crack :x)
who said i don't believe u??? :OO true fax are true!! show me the bastard who told u that and he's gonna regret the very moment he did it!:hiding_something:
excellent idea!! +w+ well, never had an (animal :p) pet of my own, but when i was in junior high for about half a year i took care of a stray puppy that had been hit by a car, does that count??? και στην τελικη, with the right motivation u can do anything! ;33
ο ανθρωπος ειναι για να μαθαινει ετσι δε λενε??? :hahaha::hahaha:
and *ahem* u can never have enough bishies, now, can you??? :bath:
Aug 18 2008 19:10

This status update has reached the maximum number of replies allowed