Community Status Updates
jimmare → Hajate_Raborosu
Nαι ειμαι...:kakaka: Μy dream is...
to be the most famous person in this forum!!!
*By jimmare-sama*
Aug 18 2008 22:28
GkLoc → Zoro
"οτι αλλο εχεις απορια ελα σε μενα και οχι στον GkLoc παντα..."
Mπραβο ρε ευχαριστω πολυ,Παρτους ολους..
Aug 18 2008 22:27
Zoro → Scorpion
Φιλε Scorpion να με συγχωρεσεις που πεταγομαι στην συζητηση σου με τον GkLoc περι Death Note αλλα θελω να δοσο σε καποιον την ιδια αισθηση{ασε,ξερω τι λεω!!;)}αρα σου απανταω εγω...
Στο 2ο επεισοδιο ο L δεν πεθαινει γιατι αυτος στην τηλεοραση δεν ηταν ο αληθινος,αλλα ενας ψευτικος...ενα "θυμα" για να κανει την παγιδα του ο αληθινος L....οτι αλλο εχεις απορια ελα σε μενα και οχι στον GkLoc παντα...;)
Aug 18 2008 22:06
Zoro → Umi no Ossan
Καλα αλλα απο δω και περα δεν ξερω αν θα παρεις απαντηση στο πμ πια...βεβαια το θεμα εχει χαλαρωσει αρκετα τελευταια,αρα δεν ξερω και αν αξιζει τον κοπο πια:P
Τωρα,Berserk εφτασες στην πορωση...η πανοπλια!!!
Απο την μια εχει πολυ φαση που γινετε τοσο δυνατος και ευελικτος ο Guts και μ'αρεσει που εχει και συνεπειες γι αυτον η χρηση της,απο την αλλη ειναι πολυ ψευτικη ομως και χαλαει λιγο το σοβαρο κλιμα που ειχαμε συνιθισει απο το Berserk στην αρχη....επισης μου θυμιζει υπερβολικα την μαυρη στολη του Spiderman,μιας και και αυτη ενεργοποιειται μονη της,οπως εδω....σαν συνολο μπορω να πω μ'αρεσει,απλα εχει και μερικα κενα το θεμα λεω;)
Anw,καλη συνεχεια λοιπον!:)
Aug 18 2008 22:00
Anelis → iristella
*nods*
γενικα προσπαθουμε να το αρχισουμε απο τωρα αλλα κατα πως το βλεπω θα συνεχιζετε για πολυυυυ καιρο οποτε αν θες μαλλο θα προλαβεις :)
Aug 18 2008 21:59
QueenofHearts → LucyBR
Πωπωω.. μόλις περιέργαψες τον ιδανικό τρόπο να περάσω την δύση της ζωής μου.. Έναν κήπο με bishonen και ζωάκια...
Μπαίνει αυτόματα στη λίστα του "τι θα γίνω όταν μεγαλώσω"!
Aug 18 2008 21:56
iristella → Anelis
μμμ τι να πω........ Εξακολουθω να διαφωνων αλλα ειναι τελειως υποκειμενικο το ζητημα..
Manga ? παω να το τσεκαρω αλλα θα εξαρτηθει απο το ποτε γιατι εχω εξεταστικη οπου να ναι. Αν λετε για τελη σεπτεμβρη που τελειωνω ειμαι μεσα......
Aug 18 2008 21:40
Hajate_Raborosu → jimmare
Όπως βλέπω jimmare εισαι κοινωνικότατος τύπος. :thatsit::kakashithumbup:
Aug 18 2008 21:39
Zoro → tsintori
[B][I] Hehe,Eat That Marimo/...
[/I][/B]GK,shut your trap dammit:burningbe3:
Ηθελα να σου πω οτι μπορεις να τα βρεις και στο stoptazmo.com αλλα φαινετε ο GK σου βρηκε αυτο που θες...σου εκανε τελικα??
Aug 18 2008 21:37
Hajate_Raborosu → Orion19
xa,xa.Ναι δεν postarω γενικά, αλλά μπαινω τωρα τελευταία συχνά και διαβάζω τα threads.
Και Ναι, το Monster είναι: Η σειρά,Το Anime,Το Αριστούργημα.
Εγώ το έχω δει μία φορά και τώρα τελευταία σκεφτόμουνα να το δω ξανά.Από τα καλύτερα όλων των εποχών.
Aug 18 2008 21:33
Anelis → iristella
εε περιπου;
συνεχιζω να θεωρω τον Luffy πιο ηλιθιο απο τους 2....ισψς γιατι ειναι πιο αστειος :)
btw *ασχετο* στο art group θα παρεις μερος στο manga που θα φτιαξουμε;;
Aug 18 2008 21:08
iristella → Anelis
EEE Νταξει τοτε γενικα συμφωνουμε..απλα δινουμε αλλο ορισμο...... ΧDDDD Οποτε το συμπερασμα ειναι οτι οπως και να τους ονομασεις ο Luffy τον εχει τον Naruto απο πλευρα IQ...... oποτε συμφωνουμεXDDDDDDD
Aug 18 2008 21:05

This status update has reached the maximum number of replies allowed