Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → Umi no Ossan

οι περισσοτεροι ασχολουμαστε με το σχεδιο αλλα για το κομικ θελουμε τα παντα! writers/artists/character design/plot development!!! (ασε που σε writers εχουμε μια ελλειψη!) ριξε τις ιδεες σου στο γκρουπ και αν θες μπορεις και να συνεχισεις την ιστορια (ειπαμε οτι θα την γραφουμε με σειρα) οσων αφορα το σχεδιο, ακομα και stick figures να κανεις δεν υπαρχει προβημα
Aug 18 2008 23:44
Photo

Umi no Ossan → Anelis

Καλησπερα να σε ρωτησω κατι..Στο ΑRT γκρουπ ειστε μονο οσοι ασχολισται ενεργα με σχεδιο κλπ;;(ειχα καιρο την απορια αλλα ολο ξεχναγα να ρωτησω) διαβασα για την ιδεα σας για μανγκα κ επειδη μου αρεσει να ασχολουμαι με στορυ σκεφτηκα αν θελετε καμια βοηθεια να μπω κ γω στην παρεα σας....
Aug 18 2008 23:41
Photo

jimmare → trelaras

ty για το friend request...
Aug 18 2008 23:39
Photo

GkLoc → RiDeLub

Xεχε,καλωςηρθες,πο ναι θα εχεις μπολικο υλικο για αυτες τις μερες.... Οι καινουργιοι απτην ταινια καλοι μου φανηκαν,χμμμ,ελπιζω να πανε καλα εστω! Berserk αρχισα πριν πολυ καιρο,ειμαι στον 28 τομο τωρα,και εχω καει αγριααααα.... btw,αμα θες τιποτα Links για το Anime εδω ειμαι και θα στα δοσω[Αν και δεν νομιζω εσυ να χρειαστεις τιποτα..xDD] Aντε περιμενουμε τα Info σου ω μεγαλε Πληροφοριοδοτη!!*bows*
Aug 18 2008 23:38
Photo

RiDeLub → GkLoc

Καλός σε βρήκα. Ήμουν διακοπές μακρια΄από internet. Τώρα που γύρισα, έχω πολύ υλικό. Βλέπω καινούργιο group, οι INP αργουν, οι AnimeSS στον κόσμο τους.... Έχω και μπόλικα πράγματα να διαβάσω στο forum. ΥΓ: Βλέπω ξεκίνησες Berserk. Και εγώ διαβάζω τώρα το manga (τομο 20 κάτι) και όταν φτάσω στα on-going θα δω και το anime.
Aug 18 2008 23:35
Photo

Scorpion → GkLoc

οκ εληξε το θεμα
Aug 18 2008 23:22
Photo

jimmare → Barbara

Kαλυνηχτα τοτε...cu!!!
Aug 18 2008 23:12
Photo

Barbara → Animesuki

Γεια σου φίλη μου, απλά πέρασα να πω καληνύχτα και όνειρα γλκά..!
Aug 18 2008 23:05
Photo

Barbara → Vegita Sempai

Γεια σου φίλε μου, απλά πέρασα να πω καληνύχτα και όνειρα γλκά..!
Aug 18 2008 23:01
Photo

Barbara → TNT

Γεια σου φίλh μου, απλά πέρασα να πω καληνύχτα και όνειρα γλκά..!
Aug 18 2008 23:00
Photo

GkLoc → RiDeLub

OOOO, Welcome Back RiDeLub.... Που εισουν χαμενος μεγαλε πληροφοριοδοτη μας??...*Bows*
Aug 18 2008 22:59
Photo

Barbara → jimmare

Γεια σου φίλε μου, απλά πέρασα να πω καληνύχτα και όνειρα γλκά..!
Aug 18 2008 22:58
Photo

GkLoc → Zoro

[No Comment]
Aug 18 2008 22:55
Photo

Zoro → GkLoc

Ελαααααα πλακα σου εκανα,δεν προκειτε να το εκανα και σε αλλους{οπως κανουν αλλοι,γκουχ γκουχ:smokingg:}....ελπιζω να μην τα πηρες...:cry5:
Aug 18 2008 22:52
Photo

iristella → Orion19

μπεκα λιγο μεσα.......... ξερεις που........ χαχα ρε πολυ γελιο........την ιδια ατακα σκεφτηκαμε............. εχει αφρισει ο zoro........
Aug 18 2008 22:42