Community Status Updates
QueenofHearts → zoeleene
Hmm.. Αν τι κάνεις τέλεια μπορεί να σε ζωγραφίσει και η τύπισσα! Λολ! Κι εγώ θα σου γράψω δημοτικό τραγούδι (κοντζαμ βασίλισσα και θα γίνω ένα με τον δήμο.. ελπίζω να το εκτιμάς!) και θα το λένε "'ένα μικρό Βλαντόπουλο"!:orly:
Aug 19 2008 15:20
zoeleene → QueenofHearts
ΈΙ! Φάνφικ είναι! Δεν φταίω εγώ! Και για να γίνω κορούλα του έπρεπε να με σκοτώσει ο αδερφός που έβαλα να έχει! Γενικά είναι τρομερή ιστορία...
Aug 19 2008 15:07
Anelis → QueenofHearts
:wooi2:και haruhi hater, και alice fan, ΚΑΙ AS fan?!!!
:joyful: θα πλεξω λουλουδινα στεφανια απο τη χαρα μου!!:joyful:
ελπιζω να μεινουνε μονο στο λογια
δεν αντεχω haruhi-love-revival αρκετα την τρωμε στη μαπα ως εχει
Cheshire is my fav!
(εκτος απο το American McGee's Alice οπου ειναι η Alice, το αξιζει με τοση splatteria που σπερνει!! )
Aug 19 2008 14:53
QueenofHearts → Anelis
Ναι, το έχω ακούσει ότι ετοιμάζετε και δεύτερο μέρος αυτής της αηδίας και έχω φρίξει... Έλεος! Βγάζουν κάτι τέτοιες αηδίες και το angel sanctuary το άφησαν στα 3 αηδιαστικά κακοφτιαγμένα επεισόδια! Αίσχος! Που πάει αυτός ο κόσμος!
Χιχι.. Εγώ ζω στη χώρα των θαυμάτων από μικρή και ειμαι η Cheshire Cat in disguise![IMG]http://i139.photobucket.com/albums/q288/Monteclefe/cheshire.gif[/IMG]
Aug 19 2008 14:40
Hikari-sama → Raven Princess
Nice, κι άλλο anime προστέθηκε στην λίστα μου !!Άντε, να δούμε ποιό θα πρωτοδώ !!
Aug 19 2008 14:32
QueenofHearts → zoeleene
:hahaha:Τρελό ψώνιο όμως!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha: Ακούς εκεί κορούλα του!:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 19 2008 14:32
zoeleene → QueenofHearts
Καλά, και σε ένα φάνφικ που έχω γράψει, είμαι κορούλα του! Φαντάσου εκεί ντελίριο! Χεχεχε...! Είμαι και ψώνιο..
Aug 19 2008 14:26
Raven Princess → Hikari-sama
Λοιπον με επιασες στη φαση που βλεπω επεισοδιο Vampire Knight και αν σου αρεσουν οι βρυκολακες δες το οπωσδηποτε παρολο που εχει μονο 13 επεισοδια σιγουρα θα σε κανει να μην ξεκολλας απο την οθονη του υπολογιστη!!!!Τα σχεδια φοβερα και η υποθεση αρκετα ενδιφερουσα και ακομα δεν εχω καταλαβει που το παει πραγμα που σημαινει πρωτοτυπη υποθεση κατι αρκετα σπανιο!!!!Οποτε στο προτεινω δαγκωτο!!!
Aug 19 2008 14:22
Raven Princess → Hikari-sama
Το τελειωσα και παρολο που δεν εχει σχεδον καθολου σχεση με το μανγκα (το οποιο λατρευω) εκτος απο τους χαρακτηρες και καποια βασικα γεγονοτα ειναι πολυ καλο!!!Μη φοβασαι κλαμα εχει βασικα στο τελος αλλα αξιζει το χρονο που θα του αφιερωσεις!!!Ακομα και το κλαμα ειδικα στο τελευταιο επεισοδιο ειναι απαραιτητο στοιχειο του συγκεκριμενου ανιμε.Εγω παντως στο συστηνω ανεπυφυλακτα ειδικα για καποια στη ηλικια σου!!!
Aug 19 2008 14:14
1oneiromono → Seraphimon-T.K.
thx για το inv.
παραπιπτοντως φοβερη η εικονα του ναρουτο και του σασκε που εφτιαξες μαρεσε παραπολυ
(μια πρωταση :γτ δν βαζεις τον ναρουτο και τον σασκε που ειναι απο πισω να αχνοφενονται ετσι ωστε να τονισεις την περισυλογη και την μοναξια του σασκε που βρισκεται μπροστα,δινοντας ενα τονο πιο σκοτεινο)
Το naruto ultimate ninja 3 οπως ειπα δν το πολυ επαιξα γτ δν μου αφησε καλη την πρωτη εντυποση ,αρα δν εχω να φερω αντιρησει σε αυτα που λες
τα negative kai ta posetive rep ποιο τα μοιραζουν και ο απλος λαος (σαν και εμενα :P) που τα βλεπει
Aug 19 2008 14:13

This status update has reached the maximum number of replies allowed