Community Status Updates

iristella → Anelis
ΑΑΑΑΑ μια χαρα τοτε..... Εισαι ο ανθρωπος μου:wooi2::wooi2::wooi2: Και παλι ευχαριστω για ολα anelis chan.......

moutzah3d1n → iristella
ναι ομως εχει τετοι μαλλι ο GKLoc σαν της σαμαρα:wooi2::wooi2:
εννοειται πως δεν βγαινω απο το group...
αντε τωρα μονο ο zoro και ο GKLoc μενουν να μου στειλουν να μου πουν οτι τους εδωσα!!!! θα κανω copy paste οτι σου ειπα για να δω αν θα πιασει σε αυτους:hahaha:

Anelis → iristella
εγω τον εχω πετυχει πολλες φορες απο κοντα αλλα δυστυχως δεν τν εχω γνωρισει
γενικα εγω ασχολουμαι με κομικς και ελαχιστα (αναλογικα τουλαχιστον) με μανγκα και ανιμε οποτε τα ξερω αυτα
οποτε αν σου ξαναβρεθει απορια με ο,τιδηποτε εχει σχεση με κομιξ ξερεις ποιον να ρωτησεις :)

Orion19 → moutzah3d1n
Έεεεελα, βρε συ! :wooi2: Δε φταίς! Αφού δεν ήξερες! Και σε πειράζουμε κιόλας. Αυτό που είπες ήταν πολύ καλό και γλυκό εκ μέρους σου, άσχετα αν δεν αρέσει σε κάποιους.
Μη τολμήσεις να μας φύγεις γιατί θα έρθει η ero-ori παρέα με την ero-iri και θα σε φέρουμε πίσω με το ζόρι! Και με τρώει να δοκιμάσω τα καινούργια μου εργαλεία...:kill4u:

red pyramid → psofia
Στέλνω στέλνω :P
[url=http://www.youtube.com/watch?v=xjQtMioX6z4]YouTube - paradise lost Erased[/url]

iristella → moutzah3d1n
Ρε χαλαρωσε....... Δεν σε ειπα καραγκιοζη... Καμια σχεση. Σκηνικα ειναι αυτα και συμβαινουν σε ολους. Το να κανεις κατι το οποιο εχει γελιο δεν σε κανει και καραγκιοζη.. Και μην τολμησεις να φυγεις απο το γκρουπ... Σε θελουμε...... Stay put or I ll find where you live and i ll hunt you down until you are back...... Συν του οτιθα αρχισεις να λαμβανεις απειλητικα τηλεφωνηματα και VMs απο τον GK που να λενε "7 Days" you know the ring style......:hahaha::hahaha::hahaha:

psofia → Franklin
Είμαι famous δηλαδή! Haha
Έτσι και έτσι τα περνάω. Σε λίγο γυρνάω και αρχίζει το διάβασμα. :( Εσύ πώς τα περνάς?

iristella → Anelis
ΜΜΜ εχεις δικιο..... Αλλα ο πορωμενος φαν υποφερει.............XDDDDDDD
Aληθεια? Δεν το ηξερα αυτο με το βραβειο του Λωλου....... Μπραβο το παληκαρι!!!...... Και μπραβο και σε σενα Anelis san που τα παρακολουθεις και τα ξερεις και τα λες και σε εμας μετα!!!Παρεπιπτοντως ο Λωλος ειναι πολυ φατσας που τον ειχα δεισε κατι pics του εννεα....τρελο γελιο και μονο που τον κοιτας.

moutzah3d1n → iristella
δηλαδη ειμαι και καραγκιοζης!!!!!! με γηωσατε κανονικα σημερα εσυ και η orion!!!:emptyonexg1::emptyonexg1:
ρε πραγματικα εγς δεν το ειπα για κακο!!! το ειπα επειδη ισχυει αλλα αφου δεν με θελετε θα φυγω απο το group αφου δεν με θελετε:deadga6::uhh:

iristella → moutzah3d1n
Νταξει μην ανησυχεις δεν ειναι οτι θα μας κανουν και ντακια ντακια..... Ουτως η αλλως δεν ειπες κατι που δεν ειναι ηδη γνωστο.... Αλλα ειχε πολυ γελιο ο τροπος..... Ειδα το ποστ και μου σηκωθηκε η τριχα για μια στιγμη (με εβαλες και πρωτη πρωτη τερας :hahaha:) γιατι ενω λες κατι καλο στην ουσια αλλοι μπορει να βρουν πατημα για να κανουν σχολια. Να σαι καλα παντως με εκανες και γελασα σημερα.... :hahaha::hahaha::hahaha:

red pyramid → psofia
Για να γράψεις στα προφίλ των άλλων, ή πάτα 2 φορές το post message ή πήγαινε στο go advanced.