Community Status Updates
Hikari-sama → Raven Princess
Mμμ, ίσως να το δω μόλις τελειώσω με την Haruhi. Έχω διαβάσει περίληψη (μένοντας μακριά από spoilers) και φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. To Vampire Knight τι λέει ? Πάντα μου άρεσαν τα Vampires ♥___♥
Aug 19 2008 13:57
Raven Princess
Το τελειωσα και παρολο που δεν εχει σχεδον καθολου σχεση με το μανγκα (το οποιο λατρευω) εκτος απο τους χαρακτηρες και καποια βασικα γεγονοτα ειναι πολυ καλο!!!Μη φοβασαι κλαμα εχει βασικα στο τελος αλλα αξιζει το χρονο που θα του αφιερωσεις!!!Ακομα και το κλαμα ειδικα στο τελευταιο επεισοδιο ειναι απαραιτητο στοιχειο του συγκεκριμενου ανιμε.Εγω παντως στο συστηνω ανεπυφυλακτα ειδικα για καποια στη ηλικια σου!!!
Aug 19 2008 13:51
Hikari-sama → Raven Princess
Μια χαρά είμαι !! Ελπίζω να πέρασες καλά, ακόμη και χωρίς internet ;) Βασικά, ακόμη κόλλημα με το Rozen Maiden έχω, αλλά τώρα ξεκίνησα να βλέπω το Melancholy of Haruhi Suzumiya, με το οποίο ο μισός πληθυσμός του forum φαίνεται να λατρεύει. Είμαι στι 2ρο episode, και απ'όσο έχω καταλάβει, τα episodes προβάλλονται με μπερδεμένη σειρά S: Εσύ ? Τέλειωσες το Full Moon ? Σκεφτόμουν να το δω, αλλά δίστασα γιατί κάτι μου λέει πως έχει πολύ κλάμα..
Aug 19 2008 13:45
Raven Princess → Hikari-sama
Hello!!!Συγγνωμη αλλα τις 2 προηγουμενες εβδομαδες ημουν στο χωριο απου εκει οχι ιντερνετ καφε ουτε σινεμα δεν ειχε οποτε αναγκαστηκα να αποχωριστω για λλιγο καιρο το φορουμ!!!Τι γινεσαι??/Με ποιο ανιμε εχεις κολλησει τωρα???
Aug 19 2008 13:38
Raven Princess → cheery girl!
Cheery girl!!!!!Διαβασα ολη τη λογομαχια με τον Kenny και οφειλω να σε συγχαρω που υπερασπιστηκες επαρκως τον εαυτο σου!!!!Ως φιλη(γιατι τωρα πια σε θεωρω πολυ καλη μου φιλη!!!) σε συμβουλευω να το ξεχασεις γιατι ο θυμος μονο θα σε βλαψει!!!!World peace my friend!!!!
Aug 19 2008 13:22
Melkor → ximura buttosai
καλημερα, οχι δεν ενοχλεις, καλωσηλθες στην παρεα. με πετυχες να μην ειμαι μεσα στο φορυομ. καλη διασκεδαση!
οτι θελησεις, ρωτας αμεσως και εμεις απανταμε. κατι σαν γραμμη εξυπηρετησης δλδ:hahaha:
Aug 19 2008 12:53
Barbara → Animesuki
:wooi2:[COLOR=darkorchid]Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ.! Α! και αυτά μπορώ να τα βρώ σε βιβλιοπολεία με μανγα και έτσι ?:thumbup:[/COLOR]
Aug 19 2008 12:42
aXxXeL → °•πίΟu-πίΟu•°™
ase re gt na min exo lefta oso gia ramen dn 3ero ean fao..pige enas filos k rotise kai m eipe apo septemvri fernoun leaf kai sand village headbands :DD
Aug 19 2008 11:59

This status update has reached the maximum number of replies allowed