Community Status Updates

Gaia → Anelis
Τωρα τελευταια πολλοι μου λενε οτι ειναι φοβερη η profile pic μου και με κανει να θελω να την κρατησω περισσοτερο....:wooi2:
Καπου στο deviantart τη βρηκα.

Anelis → QueenofHearts
οχι ρε εμεις θα σωθουμε χαρη στην Alexiel sama και τους κολλητους της!:hahaha::hahaha::hahaha:
εισαι true red queen!! off off off with her head!!:nod:
πω μου την ειχε δωσει αντε ολοι την ωρα να τρεχουμε για να ειναι το ζωον χαρουμενο
αν ητανε 26 επεισοδια δεν νομιζω οτι θα ειχα αντεξει να το δω ολο:deadga6:
α με εκανες watch στο dA, arigatoooo!!!:wooi2:

Dante80 → Melkor
Πήλιο = Love....όπως προβλεπόταν εξάλλου. Σκηνούλα, ησυχία, ψάρεμα και καλή παρέα...τι άλλο να ζητήσει κάποιος?...XD

clampman17 → Kenny
Το ηξερα οτι θα σου αρεσε...Το εχω φιλαγμενο για το απαραιτητο copy-paste οταν ξαναχρειαστει! Προσεχως και με οπτικο υλικο! Μια ευγενικη προσφορα του [COLOR=MediumTurquoise]KATA...[/COLOR]

Lucy-Nyuu → dmvagos
:8)::8)::8):Yeaaaah!!!
another xxxholic fan!!!
Yuuko ftw!!!:wooi2:ohaiooooo!!!:ureshii:
Wow!! βλεπεις και blood+...γαματο δν είναι?:joyful:

QueenofHearts → Anelis
Γιατί αν πέσει, θα πέσει σ'όλους μας! Μικρή θυσία προκειμένου να εξαφανιστεί η Χαρουχομανία!
Σαν ιδέα ήταν οκ, αλλά δεν άντεξα να το δώ όλο. Μου την είχαν δώσει οι υστερίες και οι ιστορίες της! Αλλά κι εγώ την απανταχού μανία δεν την καταλαβαίνω.
[COLOR=DarkRed] *ανέβασμα σε βάθρο*
[COLOR=Black][I][B]OFF WITH HER HEAD!:hahaha:[/B][/I][/COLOR]
[/COLOR]

Anelis → QueenofHearts
εε..μα τι λες;! γιατι να πλακωσει εμας;!
αυτους τους αιρετικους (θειτσα mode on) που προσκυνανε αυτην την Haruhi σα θεο να πεσει να πλακωσει!!
παντως εμενα το ανιμε σαν ιδεα μου αρεσε (δλδ παιζει και να το δω το 2ο )
η Haruhi ομως (και η haruho-mania) μου τη σπαει οικτρααα, μακαρι να υπηρχε να την εδερναααα!!
(η μαλλον οχι γιατι μπορει να με εξαφανιζε η να με σκοτωνε τωρα που το σκευτομαι)

Melkor → revithi5
αδελφε, καλωσηλθες και καλη διασκεδαση εδω στην παρεα μας.
απο σενα θελω μια μεγαλη χαρη : να διβασεις μια καλα τους κανονες του φορουμ που θα τους βρεις [URL="http://www.anime.gr/forums/misc.php?do=cfrules"]εδω[/URL]. θα δεις οτι απαγορευονται τα greeklish. ισως σου φανει περιεργο, αλλα μια αποφαση ειναι και εχει γινει πολλες φορες φασαρια γιαυτο το θεμα, οποτε παρτο χαλαρα και ολοι θα ειναι χαρουμενοι.
τωρα, οσο για την ερωτηση που εκανες, μαλλον μιλας για το CineShop, που ειναι ψηλα στη ναυαρινου, λιγο πιο κατω απο το βιβλιοπωλειο Μαλλιαρης. αυτο ομως ειναι μαγαζι που εχει merchandise απο ταινιες, και τυχαινει να εχει και απο ανιμε.
μπορεις ομως για να κατατοπιστεις καλυτερα να ριξεις μια ματια σε [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-manga-%F3%F4%E7%ED-%C5%EB%EB%DC%E4%E1/1585-anime-manga-shops-%F3%F4%E7-%C8%E5%F3%F3%E1%EB%EF%ED%DF%EA%E7.html"]αυτο το θεμα[/URL]
ελπιζουμε να σε δουμε στην επομενη συναντηση, και φυσικα μπορουμε παντα να οργανωσουμε κατι πιο μικρο και ανεπισημο. απλα πες ωρα κα ιμερος και θα μαζευτουμε αρκετοι

QueenofHearts → Anelis
Μέχρι να βγει ,εχουμε καιρό να φτιάξουμε ωτοασπίδες και εκείνα τα περίεργα blinds που βλέπουμε στα artwork του Loveless και δεν θα το πάρουμε είδηση! Ή μπορούμε απλά να ελπίζουμε πως θα πέσει ο ουρανός να μας πλακώσει, ως άλλοι Γαλάτες! Μα τον Τουτατή!:burningbe3: