Community Status Updates

tsintori → Umi no Ossan
Υο Doulis. How do you do;
Μια ερώτηση από one piece θέλω να σου κάνω.
[COLOR=White]Είναι ένα σημείο που ο Shanks πίνει μπύρες με τον Mihawk..... What the fuck was that;
[COLOR=Black]Το δείχνει αργότερα στο anime γιατί μου φάνηκε πολύ άκυρο.
Α και στο group έχει γίνει τπτ γιατί δεν το έχω προσέξει σχεδόν καθόλου όλη τη βδομάδα......
[/COLOR][/COLOR]

QueenofHearts → Anelis
Μωρε και αν δε θέλει ο Ιάπωνας Κακομοίρογλου, δίνω εγώ τον δήμιο! Τι τον έχω όλη μέρα να ακονίζει και να κόβει λαχανοσαλάτα με τι γκιλοτίνα;;;
Off with her HEAAAAAD!!!!

Anelis → QueenofHearts
[I]Για να κάνουν αέρα και να ξεσκονίζουν!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
[/I]πω πω το καλυτερο τελος για αυτη τη σειρα θα ηταν να γυρισει ο πως-τον-λεν να της πεταξει ενα "αντε κ γ@..σου κυρα μου" και μετα να της κοψει το κεφαλι με εναν μπαλντα
:wooi2:αααχ *daydreaming* θα ηταν το αγαπημενο μου ανιμε αν τελειωνε ετσι:kawaii:

QueenofHearts → Anelis
Σωστα.. τι τα έχουν τα φτερά? Για να κάνουν αέρα και να ξεσκονίζουν!!!
Φυσικά και είμαι μια βασίλισσα! Χιχιχι!
Καλά για 26 επεισόδια ούτε οι συντελεστές δεν θα την άντεχαν! Και αυτήν την απαίσια φωνή! Αηδία! Θα χαλάσω το complexion μου που τη σκέφτομαι! Θα βγάλω κανένα σπυράκι!!
Ναι! Για να τα λέμε και απο εκεί όταν περνάω! χιχι!!!

jimmare → An!M@niaCCC
Ναι,ξερω τι σημαινει αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις(αν και νομιζω οτι εννοεις οτι βοηθαω το forum εδω.):dazed:

jimmare → An!M@niaCCC
Ναι,ξερω τι σημαινει αλλα δεν καταλαβα ακριβως τι εννοεις(αν και νομιζω οτι εννοεις οτι βοηθαω το forum εδω.)

Anelis → Ishikawa_Taiki
κ εσυ haruka/mitsiru φαν βλεπω ε;!!
χεχ καλως ηρθες στο φορουμ!!

Melkor → Putin
φιλε, συμμεριζομαι πληρως τα συναισθηματα σου για το code geass, αλλα αν θελεις αλλαξε λιγο τα κοσμητικα επιθετα μην στην πει κανας μοδερατορας

Anelis → Gaia
χεχ εδω περα υπαρχουν πολλοι φαν του ζευγαριου αυτου!!
btw και η pic της nana ειναι πολυ ομορφη! εχεις καλο γουστο, i approve:riiight::hahaha:

Gaia → Anelis
Οντως! Χαιρομαι που εχουμε κι αλλη θαυμαστρια αυτων των δυο γυναικων....

Anelis → Gaia
ειναι πολυ καλη!
ασε που τις λατρευω και τις 2!
(και σε ολους μας εχει μεινει το απωθημενο να τις βλεπουμε μαζι σε τρυφερες στιγμες..)