Jump to content

Community Status Updates

Photo

iristellaAnelis

ΜΜΜ εχεις δικιο..... Αλλα ο πορωμενος φαν υποφερει.............XDDDDDDD Aληθεια? Δεν το ηξερα αυτο με το βραβειο του Λωλου....... Μπραβο το παληκαρι!!!...... Και μπραβο και σε σενα Anelis san που τα παρακολουθεις και τα ξερεις και τα λες και σε εμας μετα!!!Παρεπιπτοντως ο Λωλος ειναι πολυ φατσας που τον ειχα δεισε κατι pics του εννεα....τρελο γελιο και μονο που τον κοιτας.
Aug 19 2008 19:06
Photo

psofia → red pyramid

στειλεστειλεστειλεστειλε
Aug 19 2008 19:05
Photo

moutzah3d1n → iristella

δηλαδη ειμαι και καραγκιοζης!!!!!! με γηωσατε κανονικα σημερα εσυ και η orion!!!:emptyonexg1::emptyonexg1: ρε πραγματικα εγς δεν το ειπα για κακο!!! το ειπα επειδη ισχυει αλλα αφου δεν με θελετε θα φυγω απο το group αφου δεν με θελετε:deadga6::uhh:
Aug 19 2008 19:05
Photo

iristella → moutzah3d1n

Νταξει μην ανησυχεις δεν ειναι οτι θα μας κανουν και ντακια ντακια..... Ουτως η αλλως δεν ειπες κατι που δεν ειναι ηδη γνωστο.... Αλλα ειχε πολυ γελιο ο τροπος..... Ειδα το ποστ και μου σηκωθηκε η τριχα για μια στιγμη (με εβαλες και πρωτη πρωτη τερας :hahaha:) γιατι ενω λες κατι καλο στην ουσια αλλοι μπορει να βρουν πατημα για να κανουν σχολια. Να σαι καλα παντως με εκανες και γελασα σημερα.... :hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 19 2008 19:02
Photo

red pyramid → psofia

Για να γράψεις στα προφίλ των άλλων, ή πάτα 2 φορές το post message ή πήγαινε στο go advanced.
Aug 19 2008 19:01
Photo

moutzah3d1n → iristella

συγνωμη ρε δεν ηξερα τι γινοταν αυτο τον καιρο γιατι συνεχεια εφευγα!!!! χιλια συγνωμη παντως!!!!
Aug 19 2008 18:57
Photo

Anelisiristella

ε ναι ρε συ λογικο ειναι, το σχεδιο ειναι πολυ πιο προσεγμενο και detailed, τα panels ειναι πιο ψαγμενα απο προοπτικη-γωνιες-εφε + ειναι και ενχρωμο :) *know it all nerd mode on* α και μια και βλεπω οτι λετε για το λωλο, δεν σταματησε να δημοσιευει πηγε αμερικη και εχει βγαλει τρομερες δουλειες απο τοτε (last call, pirates of the coney island), και μαλιστα προσφατα, για μια ομαδικη δουλεια, πηρε eisner award (το μεγαλυτερο βραβειο ever για κομιξ)
Aug 19 2008 18:50
Photo

iristella → moutzah3d1n

Mας εκαψες σημερα moutzah3d1n kun...........:hahaha::hahaha: "ναι κυριε δασκαλε....... Αυτοι οι 3 ειναι οι πιο ζωηροι κανουν πολυ χαβαλε εν ωρα μαθηματος":hahaha::hahaha::hahaha:
Aug 19 2008 18:49
Photo

iristella → hyuga

Eμενα και οι δυο μου αρεσαν αρκετα... και καποιοι αλλοι επισης... Το κακο με το εννεα ειναι οτι περα απο αυτους αρχιζε να βαζει κατι ακυρους ελληνες καλλιτεχνες οι οποιοι εβγαζαν καποιες και καλα σουρεαλλιστικες ιστοριες οι οποιες και απο σχεδιο ηταν απαισιες και απο υποθεση και χωρις καθολου χιουμορ. Πχ η Μεραρχια η οποια για μενα ηταν απλα απαραδεκτη και την βαζανε συνεχεια. Με κατι τετοια το σταματησα και εγω το εννεα. Τωρα αυτο που λες για το Skydoll ειναι οντως καταπληκτικος ο παραλληλισμος σχετικα με το πως η θρησκεια αποτελει το οποιο του λαου. Παρατηρησα ομως και κατι αλλο. Οτι στην ουσια προκειται για μια μαχη αναμεσα στην πνευματικη αγαπη (agape) και την σεξουαλικη ελξη (λουδοβικα)... Συγκεκριμενα αυτον τον συλλογισμο τον ειχα διαβασει στο wiki oταν εψαχνα infos για την σειρα γενικοτερα αλλα οταν το καλοσκεφτηα ισχυει και ειναι πολυ καλα μελετημενος. Αντε μακαρι να βγει το καινουριο κεφαλαιο γρηγορα γιατι εχω μεινει σε πολυ αγωνια. Εχει προχωρησει η υποθεση απο εκει που λες αλλα μαλλον δεν εχει βγει σε τομο. Εχουν γυρισει στον πλανητη τους και ψαχνουν ολη την ενσαρκωση της Αgape.... και τα υπολοιπα δεν στα λεω γιατι ειναι spoil. το μονο που θα σου πω και στο βαζω σε ασπρο αν δεν θες να το δεις ειναι οτι καποια στιγμη[COLOR=white] η Noa κανει ενα πραγματικο θαυμα σε live συνδεση....και γινεται της τρελης μετα....[/COLOR]
Aug 19 2008 18:38
Photo

Animesuki → Barbara

Aυτα που ειδες στα λινκ μπορει και να τα βρεις σε βιβλιοπωλεια με μνγκα.Αλλα θα ειναι στα αγγλικα, αλλα εαν δεν υπαρχουν μπορεις να τα παραγγειλεις απο το ιντερνετ η να τα διαβασεις online. :D
Aug 19 2008 18:10
Photo

zoeleene → QueenofHearts

Χεχεχε... Εγώ κάνω για 5!!! Πλακίτσα... Θα ξαναβάλω φωτόζ κάποια στιγμή...! ;)
Aug 19 2008 17:40
Photo

QueenofHearts → zoeleene

I know... το βράδυ που πήγα τις κατέβασα σχεδόν όλες! Ελάχιστες ήταν που με άφησαν αδιάφορη! Θέλουμε κι άλλους τέτοιους φανς!
Aug 19 2008 17:36
Photo

hyuga → iristella

Αχ να ιΛώλος!!!Πολύ γαμάτος ήταν...ο Κυριαζής με ξενέρωνε πολύ...Δεν ξέρω γιατί μου φαινόταν ότι το έπαιρνε πολύ πάνω του το γεγονός ότι ζωγράφιζε κομικ στο 9 και άσε που κ οι ιστορίες του ήταν όλες παρμένες από τη δικιά του πορσωπική ζωή και αν κ έδινε ωραία μηνύματα πιστεύω ήταν υπερεκτιμημένος...έκανε κ κάτι άλλες εκδόσεις μετά με μια παράξενη θεματική με όπλα κτλ που για μένα ήταν παντελώς αδιαφορη...[URL="http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/Alessandro_Barbucci.jpg/800px-Alessandro_Barbucci.jpg&imgrefurl=http://commons.wikimedia.org/wiki/Image:Alessandro_Barbucci.jpg&h=531&w=800&sz=57&hl=el&start=2&um=1&tbnid=PyF8ICmEfToWvM:&tbnh=95&tbnw=143&prev=/images%3Fq%3DBARBUCCI%26um%3D1%26hl%3Del%26sa%3DN"][IMG]http://tbn0.google.com/images?q=tbn:PyF8ICmEfToWvM:http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/3/3c/Alessandro_Barbucci.jpg/800px-Alessandro_Barbucci.jpg[/IMG][/URL] αυτος ειναι ο barbucci alesandro ο σχεδιαστής του skydoll...είναι καταπληκτικός...Ναι κ εμένα μου κίνησε το ενδιαφέρον...Σταμάτησα εκεί που είχαν παει σε ένα πλανητη και μετά φύγανε κυνηγημένοι...Αλλα΄το στόρυ πολύ ευρυματικό και ιδαιιτερα με γοητεύει το γεγονός πως εκμεταλλεύεται με απίστευτηγ εξυπνάδα το θέμα της θρησκείας...Η skydoll(δε θυμάμαι το ονομα της τώρα)είναι η Παναγία και καλα...αλλά είναι καταπληκτικό το στόρυ...Οσο για τα σχέδια στο είπα κ πριν it hurts my eyes!!!!!!!
Aug 19 2008 17:25
Photo

iristellaAnelis

ΑΑΑα τελεια τοτε..... Ελπιζω οντως να δημοσιευτει γρηγορα η 4η συνεχεια και σε τομο ωστε να πιασω εναν στα νυχακια μου και να τον ξεκοκκαλισω..... Ναι ειναι παρα πολυ καλο σαν κομικ. Παρα πολυ προσεγμενη δουλεια. Αλλα αργουν λιγο στο να τα βγαζουν η μου φαινεται..... Εννοω οτι σε σχεση με τα Manga τα γιαπωνεζικα τους παιρνει εξαιρετικα πολυ χρονο.......
Aug 19 2008 17:19
Photo

zoeleene → QueenofHearts

Α, μην ανησυχείς, θα σ' αντέξω... Χεχεχε! Τα σταφύλια δεν είναι τίποτα... Υπάρχουν πολλές ακόμα ζουμερότατες φωτόζ... ΜΠΟΥΑΧΑΧΑ!!!
Aug 19 2008 17:18