Community Status Updates
Walter
Παιδιά ενημερώνω και εδώ ότι ενώ θα επέστρεφα απο τις διακοπές μου τις 15 Αυγούστου λόγο μιάς αλλαγής στην δουλεία μου θα επιστρέψω στις 22 Αυγούστου. Θα διαθέσω το κινιτό μου σε μερικους ADN mods εάν προκέιψει κάποιο πρόβλημα.
Aug 20 2008 12:19
a2a → moonheart
Καλή ιδέα. Και γω πρέπει να τελειώσω με εξεταστική αν θέλω να έχω χρόνο για fansubbing. Τότε αν είναι μπορούμε να αρχίσουμε με μια σειρά που θα προβληθεί την καινούργια σεζόν και με παράλληλα παλιότερα πρότζεκτ! (Ryuusei no Kizuna or Bloody Monday would be nice)| Θα το συζητήσουμε περισσότερο αργότερα (έχω κάτι καλεσμένους τώρα) XDDD
Jactors topic? Good idea! Θα αρχίσω όταν βρω λίγο χρόνο (σήμερα χλωμό το κόβω) XD
Aug 20 2008 12:05
SirJim → Animesuki
Αν κρίνω από avy, sig τότε σου αρέσει το rosario+vampire...
Θα σου προτείνω να δεις το maburaho, αν δες το έχεις δει ακόμα. Εγώ έχω δει τα 3 πρώτα από maburaho και μέχρι στιγμής όχι απλά μοιάζει, αλλά θυμίζει άπειρα το rosario+vampire....
Aug 20 2008 12:02
LucyBR → Glastenen
:congrats::congrats::congrats:
Travis Fimmel is <333333333333333. τελος! XDDDDD
:hahaha::hahaha: epic or what??? XDDDD μερικα πραγματα ειναι universal τελικα... :ppp
and since we're at it, have u seen the [URL="http://i63.photobucket.com/albums/h124/Mistwalker666/Kazuya%20Kamenashi/1107072325.jpg"]"bad boys"[/URL]???
i was laughing for a week after that!! |DDD
Aug 20 2008 11:59
Tenshi → Shikamaru
Φιλε μου Shikamaru.....κοιτα αμα εισαι φοιτητης δινεις 3.50 ευρω για να πας καλλικρατεια....το κανονικο ειναι 25% πιο πανω..οποτε υπολογισε....ελα ρε δεν ειναι και πολλα!!!
Τωρα σε ποια παραλια θα παμε δεν ξερω....εχεις καποιο κινητο να μου δωσεις για να σε ενημερωσω!!?
Aug 20 2008 11:18
moonheart → a2a
hey girl!!!! επεισα την κολλητη τελικα να βοηθησει σε τυχον προσπαθεια fansubin... ~yayyy~ αν και σκεφτηκαμε οτι θα ηταν καλυτερο να αρχισει αφοτου τελειωσουν και των 2 οι εξεταστικες!!! ~btw you've done a great job out there concerning Pi's dramas y dont you make a whole different topic named sth like Presenting Jactors.. or sth??~ α και μηπως θα πρεπει να αρχισουμε να ζηταμε την γνωμη καποιου mod or admin about the review-fansubbin idea μηπως χρειαζονται να γινουν αλλαγες του τυπου /ξεχωριστο sub forum for dramas/ η μπας και βοηθησουν σε αλλα stuff???
Aug 20 2008 11:09
anime-dono → jimmare
yorosiku ενοεις? Σημενει ας γινουμε καλοι φιλοι , την λες οταν γνωριζεις καποιον. Shiranakata (δεν το ηξερες) ?:drink:
Aug 20 2008 11:08
Melkor → Sponis
ασε προλαβα εγω...[url=http://www.anime.gr/forums/members/revithi5.html].aNiMe//GR Forums - View Profile: revithi5[/url]
Aug 20 2008 08:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed