Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Anelis → Hajime_Saito
[COLOR=Blue][I]I just like Guro, that's all. XD[/I][/COLOR]
μα το abstraction δεν ειναι guro....

Anelis → Garuda
καλα δεν το πιστευω οτι σου αρεσε το a history of violence
ειχα ακουσει τα καλυτερα, παω χαρουμενη να το δω...και μενω σεκος!
το σεναριο ηταν μια κοινοτυπη χιλιοειπομενη ιστορια χωρις κανενα ενδιαφερον, και οι ερμηνειες μετριες
τωρα για τη σκηνοθεσια, ητανε καλη αλλα η ταινια σα συνολο μου φανηκε απαισια!
(δλδ κοντεψα να φυγω απο το σινεμα)

tsintori → iristella
Γεμίσαμε iristelles:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:.
Μην μάθεις όμως και το tazu kage bunshin γιατί θα lagαρουν οι servers:hahaha::hahaha:.
Εdit: Μου αρέσει περισσότερο το νέο avatar σου.

Dante80 → clampman17
Ο_ο
Δήμο φυσικά δεν το έγραψα για να σου πω πως ήταν κακεντρεχές το post σου man...εξού και το emoticon πάνω στο post μου...;)

tsintori → GkLoc
Gk από τους gerusama πάω να κατεβάσω αυτά τα eps που λες ότι δεν τα έχουν subbari καλά αλλά βλέπω ότι έχουν μόνο 2 seeders. Καμιά εναλλακτική;

Anelis → Neuro
ohayooo!!
ηθελα να σου στειλω τις ιδεες του douli για την ιστορια, αλλα μου ειπε μετα οτι στις εδειξε!

clampman17 → Dante80
Δεν εμπεριείχε κακεντρεχεια το σχολιο μου στον Roriconfan φιλτατε Dante! Εθεσε ενα ερωτημα και θελω να πιστευω οτι η απαντηση μου δεν στερειτο λογικης...ε;

Hatake Kakashi → Leonidakos
Δεν την παλευεις μια
και κατι ακομα
Οταν διαβαζεις ενα μανγκα μην κοιτας μονο τις εικονες

Zoro → iristella
Ενα group γεματο iristelles???
Ειναι να αναρωτιεσαι αν θα θελες να βρεθεις ποτε σε τετοιο μερος...XD
{ναι ναι ξερω,iri is a good girl:tongue2:}
Και μετα ολες τους βαζοντας το χερι μεσα στο σωμα του αντιπαλου μπορουσαν να τον μετατρεψουν κι αυτον σε μια δικη τους???
{και να λεγανε οι αλλοι
-Oh,God!
και εσυ
-iristella will suffice!
~agent smith styleXP~}

Zoro → GkLoc
Yep σε αυτο ειμαι και πεταω απ την χαρα μου,αλλα παραλληλα εγκαθιστω τα προγραμματα,απλως δεν αντεξα και ειπα να μπω να δω τι επαιξε στο forum;)
Αρα παω να συνεχισω να βαζω αυτα που θελω,,να τελειωσω και το βραδι...παντως το λαπτοπακι τελειο...πολυ γμτ και καμια σχεση με το προηγουμενο{τα vista λιγο με χαλανε αλλα κατα τ'αλλα πολυ καλο..θα σου πω μετα τι εχει αν ειναι..}
Btw,τι εννοεις να συζητησουμε για το plan??To ava plan??
Aν ειναι αυτο ναι,τα λεμε αργοτερα τοτε...κατα το βραδακι....:ureshii:

red pyramid → clampman17
Χαίρομαι πολύ που το φύλαξες ^^
Κοίτα, αύριο δε θα μπορέσω να είμαι, οπότε και εσύ μην πιεστείς. Αν τύχει και περάσεις απο εκεί και το θυμηθείς σε παρακαλώ άφησε του το, αλλιώς αν είναι μια΄κανονίζουμε κάποια στιγμή να βρεθούμε για κανά καφέ και μου το δίνεις ^^

Scorpion → Gelu
Καλωσηρθες και μην ανυσηχεις ολοι δυσκολευτικαμε αλλα τα καταφεραμε στο τελος(για το forum και το διαδυκτιο μιλαω):kakaka: