Community Status Updates

clampman17 → red pyramid
Ναι φιλτατε,το εχω φυλάξει. Θες να κανονισουμε να βρεθουμε, ή να το αφησω αυριο απο το μαγαζι του Konata και οταν περασεις απο εκει να το παρεις ?

Zoro → Barbara
Χαρηκα πολυ Βαρβαρα,Zoro εδω!!:wooi2:
Τα ενδιαφεροντα μου ειναι τα ιδια+βαλε και ταινιες γενικως!
Καλα να περασεις στο forum και στο groupακι μας!;)

iristella → Zoro
Ναι η μιμηση ειναι η υψιστη μορφη κολακειας δεν λενε????? Φανταζεσαι ενα group γεματο απο ιristelles? Τελειο δεν θα ηταν???????

Zoro → iristella
your fandom keeps getting bigger and bigger:wooi2:....αντε και σε group συντομα!!:cry5:

GkLoc → Zoro
Oi marimo,
τι εγινε??
Πηρες καινουργιο πιτσι[που λεει και ο Doulis],η ακομα??
Αντε σε περιμενουμε για το Plan...

Hikari-sama → Raven Princess
Hi ^0^ Δεν είχα ακούσει φήμες για 2ρο κύκλο, αλλά χαίρομαι που το ακούω. Εγώ μια είμαι στον υπολογιστή, μια παρακολουθώ την Εθνική μπάσκετ στους Ολυμπιακούς, γι'αυτό άργησα να απαντήσω.

LucyBR → Glastenen
actually Akanishi called in and threatened me not to dare, cause if i did he would leave KAT-TUN, shave his head and retire in Tibet as a buddhist monk out of protest!!
i couldn't possibly do that to you (and his legions of fangirls :p) now, could i???:emptyonexg1:
*hides in shame* :unlucky:
τυφλα να χουν τα 80's λεμε!!! XDDDDD
and Kusuri Uri is religion! we gotta worship!! :nod:
σημερα το βραδυ φευγω και γυριζω στις 28!! απο κει και περα, οποτε θετε, i'm free!! :congrats:

LucyBR → QueenofHearts
:congrats::congrats::congrats::congrats:
yattaaaaaaa!! i knew it!! after all:
[IMG]http://i63.photobucket.com/albums/h124/Mistwalker666/motivator38577.jpg[/IMG]
:hahaha::hahaha::hahaha:
*shares bishies* :pp

Raven Princess → Hikari-sama
Γεια!!!Τι γινεσαι????
Μολις τελειωσα το vampire knight και ανυπομονω για τον δευτερο κυκλο που θα ξεκινησει να προβαλλεται στην Ιαπωνια 6 Οκτωβριου!

jimmare → QueenofHearts
Α ενταξει τοτε...Ευχαριστω για την διευκρηνηση αλλα απο την αρχη το post(με το VHS)ηθελα να το κανω αστειο...Στο τελος,βγηκε απο μονο του αστειο...:kakaka: :kakaka:

Glastenen → LucyBR
Lucy σα δε ντρέπεσαι κάνεις προπόζαλ και στις 2 μας!!! έχω πληγωθεί βαθύτατα:emptyonexg1::nanana:
LOL το μαλλί του Κάμε (με την ανταύγεια κιόλας) θα το ζήλευε και ο Luke Perry :hahaha::hahaha::hahaha:
[B]Kusuri-uri οργιάστρες συμμαζευτείτε!!!!:oo:[/B]
ΠΟΤ θα πάμε για καφέ?????????:burningbe3::burningbe3: