Community Status Updates
Kai → Trivia Spitting Monster
Πάντως, μιας και η σχολή πάντα μπαίνει ανάμεσα στους fans και τα anime που περιμένουν στην ουρά για να τα δουν, η σειρά ενδείκνυται για καλοκαιράκι.
Feb 15 2012 16:48
Trivia Spitting Monster → Kai
Βρε, με την καμία, αλλά καθίστε φρόνιμα! Μπήκα σε μια απ' τις λίγες πανεπιστημιακές σχολές που απαιτούν πραγματικό διάβασμα! Δεν μπορώ να κάθομαι όλη μέρα μπροστά απ' το ρημάδι! (Αστειεύομαι, φυσικά! Και για τα δύο!)
Feb 15 2012 16:43
Kai → Trivia Spitting Monster
[QUOTE](Δεν μπορεί, πάντως, όλοι αυτοί που με πρήζουν να δω το Big Windup να κάνουν λάθος!)[/QUOTE]
Οι γνωστοί άγνωστοι που σου το πρότειναν είναι πιο ειδικοί στο θέμα αλλά πρόσθεσε ακόμα έναν ανάμεσά τους. :ρ
Δες το. Δεν θα χάσεις.
Feb 15 2012 16:35
Osama Bin Laden → Zane
Σε έχω καταλάβει, είσαι λίγο παλαβός και στους παλαβούς πάντα ναι λέμε :P Anyway μακάρι να παίξουμε. Ειδοποίησε με, άμα είναι.
Feb 15 2012 10:32
Erebos → Omoikane
Ωπ ωραίος! Πόσταρε το [URL="http://multicolors.tumblr.com/tagged/johanna-herrstedt"]tumblr[/URL] της στην μαύρη τρύπα για όσους την ψάχνουν.
Feb 15 2012 10:20
Omoikane → Erebos
Thanks για το info.
Τη βρηκα τη κοπελα.Λεγεται Johanna Herrstedt.
Feb 15 2012 09:50
Zane → Fandom
Ααα kk.Mόλις πάρω τα πρώτα quins θα σου στείλω να πάμε κ κάνα game μαζί,να σε προιδεάσω και πόσο omfg pro θα είμαι όταν πάω 30 lvl:P
Feb 15 2012 03:49
Zane → Tenshi
Πάσο,μόνο σε αυτά τον έχω δει,κυρίως μου την σπάει γιατί του χω απωθυμένα γιατί κατ εμέ βίασε τον ρόλο του Conan,καμία σχέση με την απόλυτη cult-ίλα του πρώτου με τον Σβαρτζενέγκερ:'D
[SPOILER] Πάντως έβλεπα τα παλιά ποστ στην τρύπα και έπεσα σε ένα που έλεγες πως αποφεύγεις ζάχαρες λόγω διατροφής κτλ..Κοίτα,το μόνο που μετράει σε διατροφή όσον αφορά το ''χτίσιμο'' σώματος είναι το θερμιδικό ισοζύγιο(θετικό/αρνητικό ανάλογα τους στόχους σου),και σε έναν μικρότερο βαθμό τα μακροσυστατικά,και φυσικά η πρόσληψη πρωτεινών σε ποσοστά της τάξης 1,2-1,5 γρ, ανά κιλό σωματικού βάρους(πάλι ανάλογα τους στόχους,π.χ σε υποθερμιδική διατροφή μπορεί να φτάσει και τα 2,5 γρ. ανά κιλό).Μην πέφτεις σε κλασικούς μύθους που αναπαράγονται στα γυμναστήρια,όπως ότι πρέπει να κόψεις ζάχαρες/γλυκά κτλ ή το ''πρέπει να τρως κάθε 3 ώρες'' και άλλες παπάτζες.Είναι θεωρίες που δεν έχουν σοβαρή επιστημονική βάση,και σε βάθος χρόνου μάλλον αρνητικά αποτελέσματα θα έχουν,καθώς οδηγούν σε ψυχαναγκασμό κ σε διατροφικά ξεσπάσματα
Να ξέρεις πως το σημαντικότερο κομμάτι είναι η προπόνηση,και σίγουρα να αποφύγεις να πάρεις αυτά τα καρμπόν σκουπιδοπρογράμματα που μοιράζουν στα gyms.Η γνώμη μου είναι να δώσεις έμφαση σε πολυρθρικές ασκήσεις,όπως squat,military press,deadlifts,rows ktl(πριν τις κάνεις να έχεις κάποιον έμπειρο να σου δείξει την τεχνική,είναι ασκήσεις που απαιτούν άρτια χρήση της),ίσως να ακολούθησεις και κάποιο linear periodization σχεδιασμό.Φαντάσου εγώ έκανα άρση βαρών μέχρι τα 17 μου χωρίς να ακολουθώ χριστό από διατροφή,και ακόμα και σήμερα,παρ'όλο που έχω να ακουμπήσω μπάρα κοντά στα 3 χρόνια,κάποια μυικά κέρδη έχουν παραμείνει.[/SPOILER]
Ναι ρε,μέσα για τις 26-27,στείλε κάνα vm/pm 4-5 μέρες πιο πριν άμα είναι,για να συννενοηθούμε;)
Feb 15 2012 03:41
Zane → Osama Bin Laden
Ρε πλάκα σου έκανα για τον τζίρο:rofl:
Σιγά μην είχαμε συννενοηθεί κ από πριν για να σε ξεζουμίσουμε:P
Και μεις κάπου τόσα θα παίξουμε,ίσως κ λιγότερα
Feb 15 2012 03:19
GhostPrince → Toriko
[QUOTE=Οne Piece;564283]hhnnnnng να απαντησω :P?[/QUOTE]
dont do it, ασε κ καναν αλο :P ahahah, εκτος κιαν βρηκες να βαλεισ κιεσυ τπτ xD
Feb 15 2012 03:16
OdyMonaxos → Anelis
Ο μέσος όρος προσδόκιμου ηλικίας είναι στην ηλικία του ξεμωράματος. Η όποια βελτίωσή μου θα πάει στον κουβά.
Feb 15 2012 02:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed