Jump to content

Community Status Updates

Photo

Fandom → Fallen_Mpougatsa

You do realise that if i was interested in his name i could hae googled it , right ? :P
Feb 15 2012 18:26
Photo

Fallen_Mpougatsa → Fandom

[QUOTE=Fandom;564418]Βαρετό chap , καθόλου Naruto , μόνο Sasuke , καθόλου ξύλο (αυτό με τους Zetsu μάπα ήταν ) . Το πιο ενδιαφέρον ήταν αυτό που βρήκε [B]ο άλλος που δεν θυμάμαι το όνομα του[/B] , για το τι σχεδίαζε ο Orichimaru .[/QUOTE] Suigetsu τον λένε και ήταν μαζί με τον Juugo.
Feb 15 2012 18:21
Photo

OdyMonaxos → Kai

Εμένα τα αδέρφια μου κάποτε με είχαν βγάλει KO σε 3 μέρες. Πάνε και χρόνια που έχω να τα δω όμως, παίζει να έχουν ηρεμήσει
Feb 15 2012 18:11
Photo

Kai → OdyMonaxos

Για την ώρα πιστεύω πως αφού άντεξα την αδερφή μου στην παιδική της ηλικία πριν καταφέρει και στρώσει, μπορώ ν' αντέξω τα πάντα.
Feb 15 2012 18:09
Photo

Kai → Trivia Spitting Monster

Ναι, το έχει ακόμα το μελό αν και όχι τόσο όσο το είχε στην αρχή. Πάντως η δύναμη της φιλίας δεν βοήθησε και πολύ ως τώρα και για την ώρα τραβάνε χωριστούς δρόμους. Και ναι, ο διευθυντής της Ακαδημίας βγήκε από το γραφείο του και έκανε συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους γονείς του Kaito που δεν τις περίμενε κανένας, ήταν τόσο πρωτότυπες που κόντεψα να πάθω συγκοπή όταν τις έβλεπα. Αν τολμήσεις και δεις τα επόμενα επεισόδια, θα πάθεις το ίδιο σίγουρα. Ποιος την πιάνει την ΕΡΤ τώρα, μην λέμε ό,τι θέλουμε. Οι Ιάπωνες δεν έχουν καμιά ελπίδα μπροστά της.
Feb 15 2012 18:08
Photo

Fandom → Zane

Dear God help us .....
Feb 15 2012 17:50
Photo

OdyMonaxos → Kai

Σωστή. Θα γλιτώσω και το εισιτήριο για το S Bahn για να την πάω και στο Dachau έτσι. Άντε, αν τα λατρεύεις, σου αφήνω τα 2 απ' τα 3 αδερφάκια μου. Αποχαιρέτα την ψυχική σου υγεία.
Feb 15 2012 17:48
Photo

Trivia Spitting Monster → Kai

Ε, μα πια, το καημένο! (Τι, ακόμα χάλια είναι; Jesus, αγοράκι μου! Ούτε ο Naruto δεν έκανε έτσι όταν ο Sasuke το γύρισε τελείως!... Στη Σκοτεινή Πλευρά εννοώ! Τι νόμισες;). Αλλά έχουμε Gyammon, ε; [URL="http://www.youtube.com/watch?v=76RrdwElnTU"]Αλληλούια[/URL]! Είναι ο πιο υποφερτός από την κομπανία. Α, ρε Γιαπωνέζοι, δεν μπορείτε να βρείτε έναν άλλο τρόπο για να κάνετε Εκπαιδευτική Τηλεόραση; Δείτε το λαμπρό παράδειγμα της ΕΡΤ: προγράμματα τόσο παλιομοδίτικα και αποκρουστικά, που ούτε ο παππούς μου δε θα 'θελε να τα βλέπει! Τι τρομερές αποκαλύψεις;! Η μαμά του προτιμούσε το τάβλι ή το manjong;! Ο μπαμπάς του γούσταρε τους λαβύρινθους ή τα μαγικά τετράγωνα;! Δείχνει flashback στην Puzzle Academy που γνωρίστηκαν;! Απαιτώ να μάθω! Αμάν, αμαναμάν! Λες η Δύναμη της Φιλίας να μην μπορεί να κάνει τίποτα γι' αυτό;! Δεν είναι δυνατόν! Είναι το σπουδαιότερο φάρμακο που υπάρχει!! Σοβαρά τώρα, εφόσον η δεύτερη σεζόν είναι γκαραντί, δεν υπονοείται πως θα έχουν ξεπαστρέψει τους κακούς αυτής για να πάνε στην επόμενη πίστ-εννοώ, σεζόν; Α, πάει το φοβερό σασπένς!
Feb 15 2012 17:47
Photo

Kai → OdyMonaxos

:hahaha: Μην είσαι τόσο βαστικός. Πού ξέρεις; Αυτουνού μπορεί να του άρεσε. Yup. Και τα παιδάκια και τις ιστορίες μ' αυτά.
Feb 15 2012 17:45
Photo

OdyMonaxos → Kai

Από γυναίκα;; Dachau και γρήγορα!!!! Εξαλείψτε το κακό του φεμινιστικού κινήματος!!! Τα λατρεύεις τα μικρά παιδάκια, ε; Τουλάχιστον τις ιστορίες μ' αυτά.
Feb 15 2012 17:41
Photo

Kai → OdyMonaxos

Fun fact: Την έφαγε από γυναίκα. Πάει η μασέλα.
Feb 15 2012 17:29
Photo

Παραδόξως στα επεισόδια 17(από τη μέση και μετά)-19, και μετά από φοβερές κάτι φοβερές αποκαλύψεις για το παρελθόν του Kaito, καλυτέρευσε κάπως. Προφανώς δεν εννοώ από άποψη σεναρίου, μην γελάς, αλλά ήταν πολύ πιο διασκεδαστικά. Φυσικά για να γίνει αυτό έπρεπε να φύγει από το spotlight oKaito, που στα τελευταία επεισόδια είχε πιο κακόμοιρο ύφος και από τον Βασιλάκη Καϊλα, και να πάρει για λίγο τη θέση του ο Gyammon που όσο να'ναι έχει πολύ διαφορετική δυναμικότητα ως χαρακτήρας. Τον είδαμε να παίζει σε δύο puzzles και ήταν και τα δυο πολύ καλά. Βέβαια είχανε στυλ παιχνιδιού και τα δύο. Επίσης (κάτσε στην καρέκλα σου και πάρε βαθιές ανάσες, έρχονται συνταραχτικά νέα) κάτι έπαθε το βραχιόλι του (δεν σου λέω τι γιατί είναι φοβερό spoiler και στοίχημα πως δεν μπορείς να το μαντέψεις). Δυστυχώς δεν είχε εγγύηση απ' όσο ξέρουμε και τώρα μας πνίγει η αγωνία για την τύχη και το μέλλον του πρωταγωνιστή.
Feb 15 2012 17:28
Photo

Α, έχω παίξει λίγο, στο Δημοτικό. Όχι με μπαστούνι, αλλά τους κανόνες τους ξέρω, τους βασικούς τουλάχιστον. Σύμφωνα με τo AnimeList, έχω δει και το 15ο. Να υποθέσω πως έχω χάσει τρομερά πράγματα, ε; Πάντως, την αναγωγή του Rook σε Johan Liebert του φτωχού την είδα!
Feb 15 2012 17:09
Photo

Θα ντροπάρεις το Phi Brain λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της πρώτης σαιζόν; Πώς θ' αντέξει η καρδιά σου τέτοιο πράγμα; Μην το φοβάσαι το baseball με το oofuri και το λέω από προσωπική εμπειρία. Πριν το αρχίσω δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω ούτε τα βασικά και δεν είχα κανένα πρόβλημα γιατί αρκετά πράγματα εξηγούνται μέσα. Το πολύ-πολύ να χρειαστεί να ψάξεις λίγο περισσότερο επειδή σ' απορροφά το παιχνίδι με αποτέλεσμα να σου διαφύγουν κάποια πράγματα. Αν έχει ενημερωθεί ήδη για τους βασικούς κανόνες δηλαδή, θα είναι ακόμη καλύτερα.
Feb 15 2012 17:05
Photo

Ναι, αλλά ποιος περιμένει μέχρι τότε; Σου λέω, μόλις αποφασίσω να drop-άρω κανα-δυο φθινοπωρινά anime (Phi-Brain, go get the axe!) ή προλάβει και τελειώσει κανένα άλλο (μάλλον το Another, αλλά ενδέχεται να τελειώσω το Moribito πιο πριν), μάλλον θα πέσω με τα μούτρα στο αγαπητό (αν και σύνθετο) μπέιζμπολ! Πότε θα παίξω κι εγώ μπάλα;
Feb 15 2012 16:54