Jump to content

Community Status Updates

Photo

QueenofHearts → Anelis

:nanana:Τι να κάνω;;; Τιιι για να αναχαιτήσουμε αυτή τη λέλαπα βλακείας;;;;; Ήδη ψήφισα αλλά τι να κάνουμε;;; :nanana::nanana::nanana::nanana::nanana::nanana::nanana:
Aug 22 2008 20:41
Photo

Anelis → QueenofHearts

heeeelp! στο heal/hurt game κοντευουν να δωσουν το gintoki blessing στην Haruhi:Crying2:
Aug 22 2008 20:38
Photo

Anelis → hyuga

ωωω τι ωραιο αβι!!! απο το snikt δεν ειναι? μη μου πεις οτι εισαι κ εσυ wolvie fan!!
Aug 22 2008 20:37
Photo

Anelis → tsintori

domo arigato tsi-kun! :) ελπιζω να μην το εχω γρουσουζεψει!
Aug 22 2008 20:32
Photo

Tidus87 → Franklin

Εννοείται οτι θα απαντούσα κάνω κρα για να βρώ κόσμο που να ασχολείται με anime και manga πόσο μάλλον να "είναι" και απο Γιάννενα.Καθυστέρησα να απαντήσω λίγο βέβαια γιατί σύνδεση έχω μόνο Γιάννενα(φτηνή δικαιολογία το ξέρω!?)Anyway είχα παντελή άγνοια για την υπαρξη αυτού του thread οπότε θα ρίξω μια ματιά. Thanks!!! P.S. tavani-watching στα interests εεε οχι εγω στα sports το κατατάσσω!!!??? :laugh:
Aug 22 2008 20:24
Photo

tsintori → Anelis

Congrats κοπελιά. Το άξιζες!!!!!!!!
Aug 22 2008 20:14
Photo

iristellaAnelis

Τιποτα!!! Και για αλλη μια φορα συγχαρητηρια!
Aug 22 2008 20:11
Photo

red pyramid → Dante80

Κατάενθουσιάστηκα. Άν την επόμενη φορά με δείς με μπλουζάκι της σειράς να σε κυνηγάω να τη βάλεις στο τοπ10 σου, μην απορήσεις :P (βέβαια μη περιμένεις να κυνηγάω εσένα σε περίπτωση που κυκλοφορεί και καμία κοπελιά με ρόζ μαλλί εκεί κοντά :P)
Aug 22 2008 20:09
Photo

Neuro → iristella

HOF???Ποιο ειναι αυτο? Εχω χασι την μπαλα XD edit...Οχ ναι τςρα καταλαβα ποιο λες...εμμ ναι παρασιρθηκα...αλλα τοσο ακιρο δεν ειχα ξανακουσι εδω μεσα!!!
Aug 22 2008 20:09
Photo

Dante80 → red pyramid

Δεν είναι αυτό αγορίνα. Με έπιασε κόψιμο καθώς το έγραφα...:uhh::hahaha: Μια χαρά σειρά ήταν, αν και δεν την έχω στο top 10 μου (που να χωρέσει η κακόμοιρη). Βλέπω πως ενθουσιάστηκες πάντως.
Aug 22 2008 20:05
Photo

iristella → Neuro

Neuro kun τι κανεις? Βασικα ηθελα να σου πω οτι το ΗΟF λειτουργει αποκλειστικα ως gallery και δεν επιτρεπονται τα σχολια πανω σε αυτα που ποσταρουντα παιδια. Αν θες κανε ενα edit γιατι θα σε μαλωσει καποιος mod.... Φιλικη συμβουλη παντα.
Aug 22 2008 20:04
Photo

anime-dono → Gelu

Welcome :hi:κι ελπιζω να σου αρεσει το forum. Also αν θες τιποτα ρωτα και ολο και καποιος θα σε βοηθησει οποτε μην ανησηχεις ολοι λιγο πολυ ψιλοασχετοι μπενουμε:nosey: το θεμα ειναι πως καταληγουμε στην πορεια:drink:.
Aug 22 2008 20:02
Photo

red pyramid → Dante80

Μόνο 2-3 γραμμές για την Utena? You hurt my feeings man :( :P
Aug 22 2008 19:48
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Nαι βγήκε κανονικά σήμερα μόνο που ήταν λίγο μικρό.... Οποσδήποτε δες One piece όχι μόνο το πρώτο ep....... Όλα καλά btw;
Aug 22 2008 19:48
Photo

Anelisiristella

arigato gatzaimasu iristella chan!:ureshii:
Aug 22 2008 19:24