Jump to content

Community Status Updates

Photo

OdyMonaxos → Lucy Heartfilia

Χρόνια πολλά ρε. Γερή δυνατή χαρούμενη και καλή σου επιτυχία φέτος!!!
Feb 15 2012 22:01
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Νομίζεις ότι αυτό αρκεί? Πφφφ... . . .Καλά, απ'την άλλη να μην το κάνουμε και θέμα μωρέ, σιγά. :P
Feb 15 2012 22:01
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Στα δικά του τα παιδιά, ναι μάλλον. Άλλωστε θα γίνουν και οι μελλοντικοί του διάδοχι. Τον Bel θα τον φοβόμουν και εγώ. Όπως ξέρουμε δεν έχει θέμα με το να επιτίθεται στο ίδιο του το αίμα.
Feb 15 2012 21:58
Photo

Dorothy → Kai

Έλα ρε συ, δεν φαντάζεσαι τον Xanxus υπερπροστατευτικό χαζομπαμπά? Εγώ άνετα, πραγματικά. Αν υπήρχε άτομο που θα τον ανεχόταν αρκετά για να κάνουν παιδιά, σίγουρα. :hahaha: Toν Bel είναι που φοβάμαι εγώ...
Feb 15 2012 21:56
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Βρε συ, ο Luss θα το φρόντιζε, από τους άλλους θα γλίτωνε; Looool για το από κάτω. Πέθανα.
Feb 15 2012 21:51
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

:golgo: Είμαι τυχερός,που δεν υπάρχει βιντεοκλήση μέσω του forum....
Feb 15 2012 21:50
Photo

Dorothy → Kai

:hahaha: Γιατί ρε? Ο Luss θα το φρόντιζε μια χαρά! Αρκεί να μην έμενε στο ίδιο κτίριο με το υπόλοιπο group... Θα είναι τα παιδιά του Hibari και του σχολείου. Θα βγαίνουν από παντού μέσα από το σχολείο και θα λένε συνέχεια "Kami korosu", πως λέμε "Braaaaaaiiins".:dazed:
Feb 15 2012 21:49
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Ναι, και το κεφάλαια που θα εμφανιστουν όλοι μαζί θα λέγεται "The attack of the clones". :kakaka: Ας ήταν κανονικό μωρό και σιγά μην επιζούσε εκεί μέσα.
Feb 15 2012 21:41
Photo

Dorothy → Kai

Το πιο άκυρο απ' όλα είναι πως αν είναι κορίτσι, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ΜΩΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ στη Varia. :hahaha: Πάντως ο Xanxus πολύ ωραία του ξηγήθηκε, δεν το περίμενα. Περίμενα να τον/την πυροβολήσει με το που τον/την έβλεπε. Οικογένεια Hibari? FUCK NO.:oo:
Feb 15 2012 21:39
Photo

Kai → Dorothy

Έλα-έλα. Τα fangirls να είναι καλά. Μετά θα έρθει ο μπαμπάς, ο θείος και το υπολοιπο σόι του Hibari - όλοι ίδιοι και θα πάθουν αμόκ τα fangirls. :hahaha: Ας μας βγει ο Mammon γυναίκα και θα έχουμε να λέμε για την χαρά του Xanxus μόλις είδε TYL form και τον Bel που την έχει από κοντά. Πλάκα θα έχει.
Feb 15 2012 21:33
Photo

Τεράστιο...όσο και ολόκληρο το site. Θα πρεπε να ερεθριάς και να αισχύνεσαι.
Feb 15 2012 21:30
Photo

Dorothy → Kai

Μα δεν άντεξα. ΓΙΑΤΙ ρε Αmano, γιατίιιιι. Απλά άσε τον Xanxus να τον τελειώσει, ρε γαμώτο. Ο Fon πάντως είναι λίγο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλός, ή μου φαίνεται? Έχει κάτι με αυτό το look η Amano? :hahaha:
Feb 15 2012 21:30
Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

xaxaxaxa!!! Πάντως,η ανταπόκριση ήταν άμεση.Ξέρω δεν θέλατε,να συνεχίσω να εκτίθεμαι,μέσω του τεράστιου σφάλματός μου. :P
Feb 15 2012 21:28
Photo

Fun fact: συνομιλούσαμε με την Kai και το είδαμε και καμία δεν ήξερε ότι η άλλη ήταν στο νήμα του Reborn. Aλλά και πάλι, το κάναμε συγχρόνως. Και το σχολιάσαμε στη συνομιλία! xD
Feb 15 2012 21:22
Photo

Kai → Dorothy

:hahaha: Ήρθες να σχολιάσεις την δυναμική αμαζόνα που έσωσε τον χτυπημένο, ε;
Feb 15 2012 21:17