Community Status Updates
OdyMonaxos → Lucy Heartfilia
Χρόνια πολλά ρε. Γερή δυνατή χαρούμενη και καλή σου επιτυχία φέτος!!!
Feb 15 2012 22:01
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Νομίζεις ότι αυτό αρκεί? Πφφφ...
. . .Καλά, απ'την άλλη να μην το κάνουμε και θέμα μωρέ, σιγά. :P
Feb 15 2012 22:01
Kai → Dorothy
:hahaha: Στα δικά του τα παιδιά, ναι μάλλον. Άλλωστε θα γίνουν και οι μελλοντικοί του διάδοχι. Τον Bel θα τον φοβόμουν και εγώ. Όπως ξέρουμε δεν έχει θέμα με το να επιτίθεται στο ίδιο του το αίμα.
Feb 15 2012 21:58
Dorothy → Kai
Έλα ρε συ, δεν φαντάζεσαι τον Xanxus υπερπροστατευτικό χαζομπαμπά? Εγώ άνετα, πραγματικά. Αν υπήρχε άτομο που θα τον ανεχόταν αρκετά για να κάνουν παιδιά, σίγουρα. :hahaha: Toν Bel είναι που φοβάμαι εγώ...
Feb 15 2012 21:56
Kai → Dorothy
:hahaha: Βρε συ, ο Luss θα το φρόντιζε, από τους άλλους θα γλίτωνε;
Looool για το από κάτω. Πέθανα.
Feb 15 2012 21:51
Botsun → Fallen_Mpougatsa
:golgo:
Είμαι τυχερός,που δεν υπάρχει βιντεοκλήση μέσω του forum....
Feb 15 2012 21:50
Dorothy → Kai
:hahaha: Γιατί ρε? Ο Luss θα το φρόντιζε μια χαρά! Αρκεί να μην έμενε στο ίδιο κτίριο με το υπόλοιπο group...
Θα είναι τα παιδιά του Hibari και του σχολείου. Θα βγαίνουν από παντού μέσα από το σχολείο και θα λένε συνέχεια "Kami korosu", πως λέμε "Braaaaaaiiins".:dazed:
Feb 15 2012 21:49
Kai → Dorothy
:hahaha: Ναι, και το κεφάλαια που θα εμφανιστουν όλοι μαζί θα λέγεται "The attack of the clones".
:kakaka: Ας ήταν κανονικό μωρό και σιγά μην επιζούσε εκεί μέσα.
Feb 15 2012 21:41
Dorothy → Kai
Το πιο άκυρο απ' όλα είναι πως αν είναι κορίτσι, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει ένα ΜΩΡΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ στη Varia. :hahaha: Πάντως ο Xanxus πολύ ωραία του ξηγήθηκε, δεν το περίμενα. Περίμενα να τον/την πυροβολήσει με το που τον/την έβλεπε.
Οικογένεια Hibari? FUCK NO.:oo:
Feb 15 2012 21:39
Kai → Dorothy
Έλα-έλα. Τα fangirls να είναι καλά. Μετά θα έρθει ο μπαμπάς, ο θείος και το υπολοιπο σόι του Hibari - όλοι ίδιοι και θα πάθουν αμόκ τα fangirls.
:hahaha: Ας μας βγει ο Mammon γυναίκα και θα έχουμε να λέμε για την χαρά του Xanxus μόλις είδε TYL form και τον Bel που την έχει από κοντά. Πλάκα θα έχει.
Feb 15 2012 21:33
Τεράστιο...όσο και ολόκληρο το site. Θα πρεπε να ερεθριάς και να αισχύνεσαι.
Feb 15 2012 21:30
Dorothy → Kai
Μα δεν άντεξα. ΓΙΑΤΙ ρε Αmano, γιατίιιιι. Απλά άσε τον Xanxus να τον τελειώσει, ρε γαμώτο. Ο Fon πάντως είναι λίγο ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ καλός, ή μου φαίνεται? Έχει κάτι με αυτό το look η Amano? :hahaha:
Feb 15 2012 21:30
Botsun → Fallen_Mpougatsa
xaxaxaxa!!!
Πάντως,η ανταπόκριση ήταν άμεση.Ξέρω δεν θέλατε,να συνεχίσω να εκτίθεμαι,μέσω του τεράστιου σφάλματός μου. :P
Feb 15 2012 21:28
Fun fact: συνομιλούσαμε με την Kai και το είδαμε και καμία δεν ήξερε ότι η άλλη ήταν στο νήμα του Reborn. Aλλά και πάλι, το κάναμε συγχρόνως. Και το σχολιάσαμε στη συνομιλία! xD
Feb 15 2012 21:22
Kai → Dorothy
:hahaha: Ήρθες να σχολιάσεις την δυναμική αμαζόνα που έσωσε τον χτυπημένο, ε;
Feb 15 2012 21:17

This status update has reached the maximum number of replies allowed