Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dark_Venus → Scorpion

πλακα μου κανεις?εδω λυπόμουν τον σχιζοφρενη δολοφονο με το πριονι (Οχι της Πάνια......τον αλλον τον authentic!)μήπως πρέπει να το κοιτάξω;
Aug 23 2008 22:34
Photo

Scorpion → Dark_Venus

Του Light;;;;Του κακκου,του σχιζοφρενη,του αλαζονα ααααααααααααααααααα!Τεσπα και εμενα μου αρεσε στην αρχη μετα ομως μετα τον μισησα ,να περασεις και εσυ καλα!
Aug 23 2008 22:30
Photo

Dark_Venus → Scorpion

Tου L?Παντα κοντρα να μου πας ε?:)αντε βρε καλη διασκέδαση!
Aug 23 2008 22:26
Photo

Scorpion → Dark_Venus

:drink:Στο 32.Τελειωνω οπου να ναι.
Aug 23 2008 22:25
Photo

Dark_Venus → Zoro

Σ ευχαριστώ Ζορό μου!Καλως σας βρήκα.Ναι είμαι στην αρχή ακόμα μωρέ........βασικά Light.....(παντα με τους κακούς είμαι δε ξέρω γιατι.Να φανταστεις οταν ημουν μικρη στεναχωριομουν γιατι ηθελα να κερδισει η κακια μαγισσα στη χιονατη.....χεχε....)Εσυ ποιον προτιμάς?:)
Aug 23 2008 22:24
Photo

Scorpion → Dark_Venus

:thatsit:Εγω ειμαι fan του L παντως
Aug 23 2008 22:22
Photo

Dark_Venus → Scorpion

Bασικά τα ήξερα τα περισσοτερα γιατι τα εβλεπα μικρουλα...αλλα ειναι τοοοοσο ευχαριστο να τα ξαναβλέπω........Δε μου λες Λεωνιδα μου,εσυ το τελειωνεις το death note?
Aug 23 2008 22:20
Photo

Zoro → Dark_Venus

Καλως Ορησες κι απο μενα λοιπον:),κι εσυ fan της σειρας ε??{DN εννοοντας παντα!!} Ερωτηση Κρισεως,Light ή L?? {μαλλον θα λειψω για λιγο,σου απανταω αργοτερα λοιπον αν μου ξαναγραψεις!^^}
Aug 23 2008 22:17
Photo

Scorpion → Dark_Venus

:blingeye2:Μια χαρα,αρχισες sailor moon ε;Καλη συνεχεια:drink:!!:fromabove:
Aug 23 2008 22:17
Photo

red pyramid → Aeria_Gloris

Είναι οκ τα ίδια κάνω και εγώ :P FMA δεν μου έχουν πεί καλά λόγια, αλλά το Claymore που είδα λίγο συμπαθητικό φαινόταν. υ.γ. πληροφορία, αν θές να δεί ο άλλος την απάντηση, τη κάνεις στο προφίλ του, όχι στο δικό σου :P :) havw fun in the forum και welcome
Aug 23 2008 21:57
Photo

Zoro → Tea-chan

Teachan,να σου πω,οπως ειπα το Berserk post σου ηταν απλα respect {απορω πως το χα παραβλεψει τοσον καιρο!}και θα σου δωσω σιγουρα rep...το θεμα ειναι οτι δεν μ'αφηνει!:oo: Πρεπει να υπαρχει καποιο προβλημα με το site,παταω και δεν το στελνει με τπτ...αρα θα στο δωσω μελλοντικα,οταν φτιαχτει... Απλα ειπα να στο πω να μην παραξενευτεις αν δεν δεις rep μιας και ειπα οτι θα δωσω...;) Καλη Συνεχεια απο μενα,με την σειρα και γενικως!^^
Aug 23 2008 21:53
Photo

Dark_Venus → Scorpion

γεια σου Σκορπιέ μου!!!!Καλα είσαι?
Aug 23 2008 21:52
Photo

Seven → Pindrops

Όνομα, επώνυμο, ηλικία, ύψος, βάρος, σεξουαλικές προτιμήσεις, μόρφωση, μήκος πέους, περιφέρεια μέσης, περιφέρεια στήθους, χρώμα ματιών, χρώμα μαλλιών, χρώμα νυχιών, χρώμα δέρματος (το πιο σημαντικό), πολιτικές πεποιθήσεις και μάρκα παπουτσιών. Απάντα μου αυτά και θα ξέρω ποιός είσαι.
Aug 23 2008 20:34
Photo

ayzolone

[email]ayzolone@hotmail.com[/email]
Aug 23 2008 20:14
Photo

Aeria_Gloris

thanks!να σαι καλα!φαινεται πολυ ωραιο..Και το ιντρο εχει φοβερη μουσικη..^^ εχω γεμισει μια λιστα με ανιμε και δεν ξερω ποιο να πρωτοδω!αρχησα να βλεπω το Lain,πηδηξα στο Monster και στο full metal alchemist και τωρα βλεπω claymore..:P οτι να ναι:D
Aug 23 2008 19:36