Community Status Updates
ayame → kienzan
για το χ/1999 διάβασε οπωσδήποτε το μάνγκα... οι clamp=manga κατ' εμέ όλες οι φιλοσοφίες εκεί βρίσκονται. η ταινία ήταν ένα χάλι (αν κι είδα μόνο το τέλος-αλλά κρίνω απ'αυτό γιατί δεν "μύριζε" clamp), αλλά η σειρά (που κι αυτή αποσπασματικά την είδα) έπιασε πολύ καλύτερα την αίσθηση, νομίζω. Στο μάνγκα υπάρχει έντονη η συνοχή ,περισσότεροι χαρακτήρες πλήρως αναπτυγμένοι όλοι (γιατί τους δίνεται χρόνος), σίγουρα υπάρχει το μελό ,αλλά δεν ενοχλέι, υπάρχει μεγαλύτερη βία και ναι μάλλον θα καταλήξει πάλι σε μονομαχία το πράγμα, πάραυτα πιστεύω ότι θα είναι σαφώς καλύτερη κι από ταινία κι από ανιμε (ήταν βεβιασμένα κάπως τα πράγματα). το μάνγκα είναι σε χίατους, να δούμε πότε θα αξιωθούν να το τελειώσουν... Α,κι αλήθεια πού βλέπεις την προβλεψιμότητα γενικά όχι μόνο για το χ;
Aug 24 2008 13:30
Shanks → GkLoc
gk κατεβασα το narutooooooo μολις τωρα!!!
θα το δεις το βραδυ!!
sorry που δεν μπηκα χθες πηγα για υπνο απο νωρις γιατι δεν εχω ξεκουραστει και πολυ
αυτον τον καιροο και νυσταζα!!!
Aug 24 2008 13:20
Anyparktos → Kenny
Dude,μιας και έριξες και vote,μπορείς να μου πεις αν μπορώ να κάνω revoke αργότερα?Από την άλλη είπες δεν υπάρχουν καλά subs για terra e οπότε καλύτερα να μην το ψηφίσω ακόμα κι αν μου αρέσει ε?Anyways,μάλλον για planetes το κόβω αν και θα περιμένω μέχρι last minute μήπως αλλάξω γνώμη!
Aug 24 2008 12:39
Hikari-sama → Raven Princess
Βασικά από πουθενά ! Απλά μ'αρέσει η λέξη Hikari(=φως) και ήθελα να βάλω και μια κατάληξη από δίπλα. Και μιας και το -sama μου αρέσει πιο πολύ απ'τις υπόλοιπες, διάλεξα αυτό !! Εσυ να υποθέσω απο την Rue,έτσι ?
Aug 24 2008 12:37
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
To συγκεκριμμένο μου το έχει κάνει spoil η αδερφή μου. Περιττό να πω το τι βρισίδια της έριξα.
Πάντως μην βάλεις για εξώφυλλο κάποια spoil pic please.
Βλέπω άλλαξες και σετάκι στο profile pic και sig.
Aug 24 2008 11:47
Dark_Venus → Zoro
Καλημέρα.Και οι δυο οντως ειναι κατι παραπανω απο έξυπνοι.....Το one piece ετυχε να το δω μια δυο φορφες στην τηλεοραση παλαιοτερα και δε μπορω να πω οτι ξετρελάθηκα.Αν και ορισμένες φορές είχε πολύ πλάκα.Να πω και γω κάτι άσχετο;Το αβαταρ σου απο πιο anime ειναι?
Aug 24 2008 11:29
Raven Princess → Neuro
Μια ερωτηση για τον ειδικο!!!! Απο που μπορω να κατεβασω επεισοδια Majin Tantei Nougami Neuro με torrent??????
Aug 24 2008 09:50
Raven Princess → Hikari-sama
Μια αδιακριτη ερωτηση.........Απο που εμπνευστηκες το ονομα σου στο φορουμ Σοφακι???
Aug 24 2008 09:44
Anelis → QueenofHearts
[I]που θα είμαι σαν τη Μαρινέλα.
:hahaha::hahaha::hahaha:
[/I]χμ τοτε μηπως εγω ειμαι ο Richie?
Aug 24 2008 08:17
Zoro → SirJim
Ναι καπου το διαβασα,μαλλον το χες γραψει εσυ:)
Κοιτα και να διαφερει απο την Robin που εχουμε συνηθισει εχω πολυ περιεργεια να την δω και παλι...μ'ενδιαφερει η ιδεα μιας πιο "θερμης" Robin...αρα θα τσεκαρω σιγουρα την ταινια,οσο χαλια κι αν ακουσα οτι ηταν!^^
{και μετα θα κανω το ποστακι μου με αποψεις:hehehe:}
Cya pal!:P
Aug 24 2008 04:41
Zoro → Dark_Venus
Καλα κανεις και σ'αρεσουν οι κακοι,ξερω ενα ατομο στο forum που σκεφτεται με τον ακριβως ιδιο τροπο για την συγκεκριμενη σειραXD
Εμενα να πω την αληθεια μ'αρεσαν και οι 2 γιατι ηταν και οι 2 πολυ ξεχωρηστοι,ο καθενας για τους λογους του...ο ενας ειχε ενα ενδιαφερον οραμα απλα εκτροχιαστηκε και ο αλλος ενα παραξενο τροπο στασης και επιλησης των υποθεσεων...και οι 2 με δικο τους αισθημα δικαιοσυνης και εξυπναδα...
Αν επρεπε να διαλεξω θα διαλεγα L με λιγη διαφορα...τον βρηκα πιο "στυλατο" και "καλο",δλδ με πιο ορθες ιδεες και τροπο δρασης...
Αυτα βασικα!:)
Btw ασχετο λιγο αλλα αν δεν εχεις τι ανιμε να δεις και σ'αρεσουν οι πειρατικες ιστοριες σου προτεινω να δοκιμασεις το One Piece...φοβερη σειρα και απ τις αγαπημενες μου...τουλαχιστον τα πρωτα 10 επεισοδια να δεις αν σ'αρεσει το κλιμα...αν θες links σ'εμενα!^^
Καλη Συνεχεια στο forum ευχομαι λοιπον...BB!!:byejg9:
Aug 24 2008 04:33
°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
λοιπον. Τα τελειωσα και τα μανγκα του bleach θα φτιαξω album μια απο αυτες τις μερες μην το δεις γτ θα σποιλεριαστεις. Τεσπα! Τωρα μολις τελειωσα το 4 One piece..καλο φαινεται αλλα οχι αρκετα ωστε να το συγκρινουν με το Naruto! Βεβαια ειναι πολυ νωρις ακομα.... σε καμια 20 αρια επεισοδεια θα σου πω...δηλαδη μεθαυριο..
Βρε τη Νελ το μικρο κοριτσακι που φωναζει Itsygoooo και οχι Itsigo....
hahahahaha δε σου λεω δε σου λεω δε σου λεω οτι η Νελ ειναι....
λαλαλαλαλαλαλα μα τι φανταστηκες! Οτι η Νελ ειναι "τρελο μωρο" θα σου λεγα! Τωρα με ποια εννοια... και βεβαια κυριολεκτικα! Ενα μικρο μωρακι! ΛΑΛΑΛΑΛΑΛΛΑΛΑα
xD xD xD
Aug 24 2008 01:39
QueenofHearts → Anelis
Σήμερα μου ήρθαν τα 1 και 2 και ήδη διάβασα το 1. Μέχρι να φύγω θέλω να φτάσω ώς το 4 για να διαβάσω τα υπόλοιπα όταν γυρίσω από Ελλάδα που θα είμαι σαν τη Μαρινέλα.
[COLOR=Plum]Ακόμα να καταλάβεις πως είμαι ο Highlander???[/COLOR]
Aug 24 2008 00:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed