Community Status Updates
Anelis → hyuga
μπαα αν και μ αρεσει ο jackman νομιζω οτι ουδεμια σχεση με το κομικ θα εχει (ως συνηθως) τωρα καναδος ξε-καναδος ο τυπας ειναι ενα badass τομαρι και το λατρευω απ' οπου κ αν ειναι!!!
Aug 23 2008 18:52
GkLoc → Shanks
LoL,α χθες μαλλον που στο χακαρα για αυτο...xDDD
Καλα οκ θα ερθω,
Ετοιμασου να φας πιτσα ετσι???[Λογοπαιγνιο]
Aug 23 2008 18:29
Shanks → GkLoc
σε μιση ωρα ελα για μπαλα hahaha!!
sorry που δεν μπαινω msn μαλλον αυτο ειναι το προβλημα που μου κλεινει το pc!!!!
Aug 23 2008 18:27
tsintori → GkLoc
[COLOR=White]Το ότι θα πάρουνε την partner του mister 0 δεν το περίμενα.[/COLOR]
Θα καθήσω να το διαβάσω ακόμα πιο προσεκτικά.
Thanks temme.
Aug 23 2008 18:18
GkLoc → tsintori
Ενταξει αφου ετσι θες....
1.διαβασε το 2...
2.Ναι την συναντησανε οταν φευγανε απτην φαλαινα απτον φαρο,θα την δεις και πιο εκει,στην αρχη μπορει να μην σου αρεσει αλλα θα αλλαξεις γνωμη Πολλυυυ πιο μετα....
3.Χμμ,μονο στο 2 μου ειπες να απαντησω..
4.Αφου ειπες μονο στο 2 μην περιμενεις
5.σου απαντησα
xDD
Παντως ναι νομιζω ξερω την φαση που λες στο Berserk,ειναι οταν μπηκε σε Another Dimension κατι τετοιο που εμφανιστηκαν οι αλλοι και δεν μπορουσε να τους ακουμπησει,εκει δε λες??
Αυτα απο μενα,,,,
Aug 23 2008 18:14
Zoro → iristella
Posting Machine was inactive for a bit...
now....
rebooting....check....
typing accessories{hands,eyes}....check....
infinite will to write....check....
infinite will to PWN.....check....
infinite will to PWN iri....fail.....:ill2:
The time is right to take a bath:bath:and ask for 15 minutes but stay there for 1 hour and 20 minutes....just relax!!!:drink:
Aug 23 2008 18:11
tsintori → GkLoc
1.Είπα και εγώ γιατί σε μια στιγμή ήμουν σε στυλ "τι διάολο γίνεται".
2. Τη Robin δεν την έχουν συναντήσει;
3.Άντε να τελειώνεις το One piece να συνεχίσεις Naruto γιατί είναι πολύ κάψιμο μετά.
4.Δεν μου αρέσει ο αριθμός 4:bleh:
5.Θέλω απάντηση στο 2 και μετά σταματάω να σε πρίζω.
Aug 23 2008 18:07
GkLoc → tsintori
Oi
1.Οχι μην ανυσηχεις θα εξηγηθουν ολα με ενα τεραστιο Flashback που ειναι απλως φοβερο.....Μην ανυσηχεις!
2.Ειδες το παρελθον του???Ειναι το αγαπημενο μου μαζι με αυτο της Robin,ναι το σημειο που λες με Sanji k Luffy που τον κυνηγανε ειχε παρρα πολυ φαση...
3.Εμμ αλλη ερωτηση...xDD[ακομα δεν τελειωσα One Piece ρε,15 επεισοδια βλεπω την μερα σχεδον,μην ανυσηχεις θα το ξανααρχισω σε λιγες μερες...]Οne Piece ειμαι στο 295 τωρα...
4.Δεν ειχες 4 αμεσως πηγες 5..xDD
5.Σου απαντησα Temmeeeeeeeee.......
παντως να ξερεις το Berserk απο εδω και περα ολο και πιο πολλυ καψα εχει,θα το απολαυσεις....
Aug 23 2008 18:02
tsintori → GkLoc
Οi
1. Ψιλομπερδεύομε με το berserk. Πάει πολύ γρήγορα και μερικά δεν τα καταλαβαίνω. Συνεχίζει έτσι και μετά;
2. Είδα το επεισόδιο με τον Chopper. Καλά Luffy&Sanji δώσανε ρέστα. Ψόφισα στο γέλιο!!!!!
3. Που είσαι Naruto;
5. Περιμένω απαντήσεις temmeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!1
Aug 23 2008 17:51
GkLoc → endless_inspiration
E το μαντεψα:tensai:
Στην αρχη λεω ο Ephialtes μαλλον.....:oo:
Αλλα μετα αλλαξα γνωμη,Βασικα εψαξα και λιγακι,ομως στην τυχη το ειπα...:hahaha:
Aug 23 2008 17:35
iristella → Maya-chan
τωρα το εχω ξαναρχισει και μετα απο μια συντομη παυση γιατι δεν εβρισκα avi torrents το γυρισα σε mkv..... Ανυπομονω να φτασω στο τελος πραγματικα. θα ερθω θα ερθω... Ολοι οι fans του Lelouch πρεπει να μενουν μαζι:wooi2:
Aug 23 2008 17:27
iristella → Zoro
oi posting machine what time is it?????? αν ειναι πες γιατι πρεπει να φυγω σε λιγο
Aug 23 2008 17:25

This status update has reached the maximum number of replies allowed