Community Status Updates
QueenofHearts → Sponis
[IMG]http://i140.photobucket.com/albums/r10/RedQueenOfHearts/various/VMC_Mascot_Designs_by_Artgerm.jpg[/IMG]
happy?
Aug 26 2008 11:37
Kenny → a2a
Για τα jdoramas κάτι μου είχε πει και η moonheart χθες. Anyway, ρωτάω γιατί σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω κάποια OVAs με τα οποία δεν έχει ασχοληθεί κανείς, και αν καταφέρω να βρω κάποιον να τα μεταφράσει θα μπορέσω να κάνω και fansub και να τα ανεβάσω. Καλώς λοιπόν, I might bug you again όταν μου έρθουν. ^^
Aug 26 2008 11:18
a2a → Kenny
Το χω σκεφτεί αμέ! Μου αρέσει η ιδέα του fansubbing. Βασικά μιλάω με μερικά παιδιά να δημιουργήσουμε ένα ελληνικό fansubbing group για jdramas (που είναι η ειδικότητα μου) μιας και τα τελευταία 2 χρόνια έχουν γίνει πολύ δημοφιλή και να τα συστήσουμε σε περισσότερο κόσμο. Θέλουμε υποστήριξη όμως αλλιώς θα είναι δύσκολο! ^_^V
Aug 26 2008 11:05
Kenny → a2a
Βλέπω ότι ξέρεις αρκετά καλά ιαπωνικά. Έχεις σκεφτεί να βοηθήσεις κάποιο fansub group;
Aug 26 2008 10:35
Dark_Venus → Scorpion
καλημερα Λεωνιδακοοοοοοοοο!την παρατησα τη sailor moon...βασικα δε τη σταματησα απλα βλεπω συνεχεια death note......:)
Aug 26 2008 10:24
ayzolone → slateras
hi!! τι κανεισ?? ρε φιλε θελω να σε ρωτησω κατι... πωσ μπορεις κ βαζεις σε ενα ποστ τα βιντεο σου να φενονται????
Aug 26 2008 10:02
Shanks → Haw Eye Mihawk
καλωσηρθες mihawk!!!!
να περασεις καλα στο forum και να μπαινεις και στης
συζητησεις του One piece!!!!
Aug 26 2008 09:33
Anelis → attsifte D
thanx για το add
ωωω!! δεν ειχα δει οτι το ειχες βαλει ως profile pic!!
Aug 26 2008 09:30
Anelis → hyuga
εγω ο,τι και να κανω ξυπναω νωρις, αλλα συνηθως ειμαι νυχτοπουλι!
πρεπει να παω μαθημα σχεδιο τωρα, τα λεμε τα βραδυ!!
Aug 26 2008 09:28
GkLoc
[B]ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΣΤΟ FORUM[Οπως λεει και ενας αλλος...xD]
[/B]Θα λειπω τις επομενες 2-3 μερες μιας και εχω αρωστησει και εχω ζεσταθει τοσο πολυ που ειναι σαν να εφτασα Gear Second μονο που αντι για καπνους βγαζω ιδρωτα..:emptyonexg1:
Αμα θελετε να πειτε κατι αφηστε μυνημα μονο να ξερετε οτι θα αργησω να το απαντησω..
Αυτα,τα λεμε οταν γυρισω...:unlucky:[Απτο Hospital:uhh:]
Aug 26 2008 09:19

This status update has reached the maximum number of replies allowed