Community Status Updates
iristella → Anyparktos
Thanks για το Link στο Bleach - Γενικη Συζητηση thread!!! Ι ll start downloading right away! Καλο μας κουραγιο μεχρι το τελος των fillers παντως!!!
Aug 28 2008 15:12
Darthnicolas → neeTHREE
Συμφωνώ,αλλά κάποια single player RPG έχουν ένα ουσιαστικό τέλος(το οποίο είναι το τέλος της βασικής πλοκής)και από κει και πέρα μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις όπως και σε ένα mmorpg,απλά solo.
Aug 28 2008 15:06
iristella → odin
Ωχ εγω την εκανα την βλακεια στο profil της πιου πιου ε? Συγγνωμη και απο εμενα κατα λαθος θα το εκανα και ουτε που το καταλαβα...........
Aug 28 2008 14:41
°•πίΟu-πίΟu•°™ → odin
ααα οκ γιατι πολλες φορες το χω κανει κι εγω αλλα το χω προλαβει στο τσακ..:P
Aug 28 2008 14:35
Seven → Pindrops
Κοίτα θα με αναγκάσεις να βωμολοχήσω. Αντ' αυτού ΕΡΩΤΩ. Ο Κολοκοτρώνης με τον Γιωτόπουλο σε τι διαφέρουν; Πες μου. Και μη μου πεις ότι ο Κολοκοτρώνης τα λεφτά για την επανάσταση τα έβγαλε από το χωράφι και τσελιές. Και σε ρωτώ ΞΑΝΑ.
Το πόθεν έσχες του κολοκοτρώνη το ξέρεις; Που τα βρήκαν τα τουφέκια; τους τα στειλαν οι "εγγλέζοι"; Με δημοκρατικές διαδικασίες φτάσαμε μέχρι την λαμία;;;; (η ελλάδα είναι μέχρι την λαμία πιστεύω να το ξέρεις) ΟΧΙ. Αλλά αντί για σφαίρες 45αρικες χρησιμοποιούσαν σκάγια. Αντί για την citibank κλέβανε το τζαμί. Αντί για τον ρουκετισμό(!) των macdonalds καίγανε το τζακάρικο του μοχάμεντ σελίν. Γιαυτό σε παρακαλώ... Ο γιωτόπουλος θα έπρεπε να είναι στα δημοτικά δίπλα από τον καποδίστρια (ή από πάνω ή από κάτω, προτιμήσεις είναι αυτές).
Aug 28 2008 14:24
Sponis → Kenny
τον μεντισιν σελλερ
είναι ακραία αντιδραση επειδή κάνουν χερτ την Χαρουχι
μέχρι να αρχισω τα εδιτ
καλά πως χάθηκε το +05? ελπίζω μην έγινε καμια ματσακονια
Aug 28 2008 14:24
neeTHREE → Darthnicolas
Quote->Γιατί,τι έχουν τα άλλα games?Ντάξει,ίσως ρίχνεις λίγο παραπάνω κάψιμο στα MMORPG...
Βασικά,πιστεύω πως τα MMO βρισκονται σε διαφορετικη κατηγορία.
Ντάξει,άλλο ειναι να παίζεις ενα offline παιχνίδι με αρχή και τέλος και αλλο να καιγεσε στο pvp και το raid μεχρι να ξεραθείς
->Τα MMORPG δεν εχουν Ιστορία που να σε ακολουθεί οσο παίζεις το παιχνιδι(τωρα θα μου πεις υπάρχουν τα quests αλλά κάποιος ίσως προτιμήσει το ξερο grind και να χάσει την ιστορία{Αν και τα quests είναι side stories,ε;}--η απλά παίζει L2 που τα quests είναι ελάχιστα)
Ούτε έχουν κάποιο ουσιαστικό τέλος,το μόνο που κάνεις ειναι pvp, raid ξανα pvp,raid,raid,pvp...
Τελευταίο είναι οτι το παιχνίδι είναι μόνο για online play πράγμα που άμεσα το αλλάζει σε διαφορετική κατηγορία
Aug 28 2008 14:12
Kenny → himawarinosekai
Δεν πρέπει να το έχουν στα bots τους πια. Boxtorrents is the way.
Aug 28 2008 14:04
himawarinosekai → Kenny
:deadga6:Ξέρεις/Θυμάσαι αν/σε ποιο bot έχουν οι gg το ayakashi? Τα τορρεντς κατεβαίνουν εδώ και ένα 24ωρο βασανιστικά αργάαααααα......:cry5::smokingg:
Aug 28 2008 13:59
odin → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δεν πήγαινε σε σένα,σε κάποιον που ήθελε να απαντήσει στο profile σου αλλα δεν τα κατάφερε πήγαινε:wis:
Aug 28 2008 13:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed