Community Status Updates
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
εγω παλι το fail, ημουν εξω ολη μερα και γυρισα σπιτι τωρα που εβγαιναν ολοι..
και καλα την παρασκευη ποιος δεν θα βγει εμεις καθε παρασκευη βγαινουμε this one included απλα δεν σου λεμε γιατι βαριεσαι το tichu...
Feb 16 2012 21:59
Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark
Tι καλός άνθρωπος που είσαι που σκέφτεσαι τον συνάνθρωπο...
Σήμερα δε βγήκα καθόλου είναι η αλήθεια, που είναι και Τσικνοπέμπτη. Τ^Τ Αλλά δεν πειράζει, θα βγω αύριο...
Feb 16 2012 21:55
Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa
ep, μαρια τι γινετε πως παει?? βγαινεις καθολου απο το σπιτι, ολο μεσα σε βλεπω, αρρωστησες παλι??
Feb 16 2012 21:52
Putin → Six Winged Angel
Κάνει update το σκατό, αν έχεις υπομονή κάνα πεντάλεπτο περίμενε
Feb 16 2012 21:26
Putin → Six Winged Angel
Δεν υπόσχομαι τίποτα όσον αφορά την απόδοσή μου, αλλά δέχομαι, στείλε inv και μπαίνω
Feb 16 2012 21:14
Six Winged Angel → Putin
Είμουνα ένα στάδιο πριν να το μάθω :p Αλλά τώρα που μου το' πες δεν θα μπω στον κόπο XP Assault Trough σπάνια το χρησιμοποιώ, ελπίζω απλά να μην αλλάζουνε σαν μηχανικές τα καινούργια chains αλλιώς ba-bye! Αν θές μπαίνεις για μια γρήγορη :P
Feb 16 2012 21:00
Putin → Six Winged Angel
Μειώθηκε κάπως το damage στα retarded midscreen combos της με corner carry από τη μέση του στέητζ, αλλά παραμένει από τους δυνατότερους metreless χαρακτήρες so worry not.
Έχει και κάτι γαμάτα crossups βλέπω με Assault Through που γίνονται actually chained, φαίνεται πιο ενδιαφέρουσα.
Δεν έχει Haida loops πια βέβαια, αν και αμφιβάλω αν κατάφερες να μάθεις αυτό το τέρας
Feb 16 2012 20:48
Fallen_Mpougatsa → Botsun
Εκτός κι αν ξέρεις κάτι που δεν ξέρω τότε είμαι σίγουρη πως η μικρή δε θα βγει...ή τέλος πάντων μαζί μου.
xD
Δεν ξέρω πως έχει δημιουργηθεί η εντύπωση ή αν το είπες έτσι αλλά στην πραγματικότητα είμαι πολύ πιο κοντά με την αδερφή της, που "εξαιτίας" της ξέρω και τη μικρή.
Επίσης, μόλις επικοινώνησα! Είναι άρρωστη η κοπελιά. Πες περαστικά της!
Feb 16 2012 20:44
Six Winged Angel → Putin
Χαχαχ ωραίος :P Lolies are not my thing, but bang you want, Bang you will have! :P Ανάλογα με το πόσο τραγικές είναι οι αλλαγές στη Noel παίζει να την αφήσω τελείως για χάρη του bang anyway ;p
Feb 16 2012 20:38
Putin → Six Winged Angel
Έχει γίνει pre-ordered ήδη.
Θα πιάσω την Platinum με το που μου έρθει, μαθαίνοντας παράλληλα τις αλλαγές των Haz/Jin, so feel to "Bang" her όσο καλός ή κακός και αν νομίζεις πως είσαι με αυτόν. :P
Feb 16 2012 20:33
Six Winged Angel → Putin
Το SC απλά το δανειστήκαμε για να το τεστάρουμε (και γουστάρουμε)- Μάλλον πάμε και για τα 2 μαζί, αν και θα δώσουμε προτεραιότητα στο Extend. Βέβαια κάτι αλλαγές στην combo φάση της Noel με κάνουν και τραβάω τα μαλλιά μου o-o You?
Feb 16 2012 20:30

This status update has reached the maximum number of replies allowed