Jump to content

Community Status Updates

Photo

Botsun → Fallen_Mpougatsa

Ω,έλα τώρα... Είδες,ότι σου αφιέρωσα την πιο εκλεπτυσμένη εκδοχή του forever alone! :P
Feb 17 2012 13:18
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

Eυχαριστεί πολύ! . . . Ευχαριστώ!
Feb 17 2012 12:39
Photo

Erisadesu → zennith666

αχουτο μικρό μας!!!!
Feb 17 2012 12:10
Photo

Περαστικά της! Δικό σου: [CENTER][SPOILER][IMG]http://i3.kym-cdn.com/photos/images/newsfeed/000/187/356/foreveralone.jpg[/IMG][/SPOILER][/CENTER]
Feb 17 2012 10:12
Photo

Fallen_Mpougatsa → Botsun

. . .η κοπέλα που θα έβγαινα, που δεν ήταν μια απ'τις δύο αδερφές. Τικακόςπουείσαιαλλάκιεγώδενκοιμήθηκανωρίς,έμειναξύπνιαμέχριτις2...μόνη μου. Forever alone...
Feb 17 2012 09:43
Photo

Lord Leon → Kenny

Ξεκναω τη μερα μου τσεκαροντας, το R+V thread... και αναρωτιέμαι: Πλέον όποτε σε βλέπουμε σε thread που έχεις να εμφανιστείς καιρό, θα πρέπει να το ανοίγουμε συχεστοι και ονυχοτρώγοντες; Οχι οτι φταις εσυ προφανως αλλα ο συνειρμος ήταν αναποφευκτος...
Feb 17 2012 07:50
Photo

Ποια απ'όλες είναι άρρωστη ; Ο___ο Και για να ποζεριάσω,σου λέω πως τώρα γύρισα !! :P
Feb 17 2012 01:30
Photo

Shevliaskovic → sakuJo

δες κανα άνιμε,πήγαινε καμια βόλτα,κάνε τπτ ναρκωτικά,και αν ακόμα δεν περνάει η μερα διάβασε. ντανκε.και σε σένα καλή επιτυχία. Εντομεταξύ γράφω αύριο 6-8 το απόγευμα και σήμερα βγήκε ανακοινωση πως γράφουμε και σάββατο μεσημέρι (λόγω απεργιών είχε ακυρωθεί ένα μάθημα) ._. οπότε μάλλον θα πατώσω το σάββατο =ρ Τώρα για τις απόκριες.. Έλεγα αύριο να πάω σε ένα παρτυ και να το ξενυχτήσω,αλλά αφού γράφω το σάββατο παίζει να πάω για μια βολτα απλά. Το σάββατο παίζουμε,οπότε θα ντυθώ μασκαράς εκεί =ρ Επίσης,το επόμενο σάββατο (25/2) παίζουμε στο Κ44 στο γκάζι τζαμπέ. Ψήσου ναρθεις. Τώρα δεν νομίζω να φύγω για καθαρα δευτέρα,γτ γράφω την τρίτη,οπότε εδώ θα την βγ'άλω λογικά. εσύ?
Feb 17 2012 01:03
Photo

GhostPrince → Lucy Heartfilia

χρονια σου πολλαα, κι'οτι επι8υμεις :P
Feb 17 2012 00:56
Photo

Lucy Heartfilia → animestarling

*ο* ευχαριστώπάρα πολύ!!!!!!:wooi2:
Feb 16 2012 23:20
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ha ha ha, δεν ξέρω ποιους να λυπηθώ πρώτους αλλά άλλον είστε άξιοι της μοίρας σας αγαπητά μου παιδιά. :hahaha: Fanom knows because we play on line και αυτός φταίει, εγώ δεν ξέρω τίποτα. I-it's not like I like Tichu or anything, I'm just bored...
Feb 16 2012 23:13
Photo

animestarling → Lucy Heartfilia

Χρονια πολλα!!!! Πολυχρονη και οτι επιθυμεις! ^^ -φαντασου κατα τυχη μπηκα στο προφιλ σου- xD
Feb 16 2012 22:49
Photo

Blacker_than dark → Fallen_Mpougatsa

ναι ερχεται και κανενας αγγελος καμια φορα η ο γιαννης και το καιμε.. ο fandom που ξερει τις ικανοτητες σου στο αθλημα?? και εγω ειμαι αναποδος σαν ανθρωπος, μαλλον και οι δυο ειμαστε..
Feb 16 2012 22:43
Photo

Fallen_Mpougatsa → Blacker_than dark

Ha ha ha, έτσι ε? Και κάθεστε και παίζεται tichu με τις ώρες? Μάρτυράς μου ο Fandom πάντως, το ξεσκίζω το άθλημα! xD Μα καλά κι εσύ πόσο ανάποδος παίζει να σαι? Πιο ανάποδος κι από μένα, δεν είναι πράγματα αυτά! Κι εγώ είμαι γνωστή για την αναποδιά μου, ρώτα τους γονείς μου:P
Feb 16 2012 22:28
Photo

Namida → Matu-san

Βάλε εικόνααααααααααααααααααααααααα, μην ψωφίσει πάλι το thread
Feb 16 2012 22:08