Jump to content

Community Status Updates

Photo

Erisadesu → zennith666

ευχαριστώ πολύ γλυκό από μερος σου :)
Feb 16 2012 15:01
Photo

sakuJo → Shevliaskovic

η δικια μου παλι δεν περναει με τη καμια-.-οχι οτι διαβαζω απλα βαριεμαι που ζω! καλη επιτυχια^^εγω ειμαι μεγαλη ιστορια ρε....εχω ξεκινησει εδω και καιρο αλλα αυριο γραφω το δευτερο-.-μετα εχω αλλα 2 ****...[ειμαι και υποδειγμα φοιτητριας] anw θα κανεις τιποτα τις αποκριες?
Feb 16 2012 14:47
Photo

zennith666 → Erisadesu

Περαστικά και καλή τύχη :) .
Feb 16 2012 14:38
Photo

Shevliaskovic → sakuJo

Καλα πάνε μωρέ.Δεν έχω παράπονο. Διάβασμα (και καλα),βόλτες και τέτοια. Περνάει η μέρα. Εσύ? Ντάξει,έχω και απο αυτό. Αλλά μέχρι στιγμής μόνο 2 μαθήματα έχω δώσει και έχω άλλα 5 ακόμα -.- εσύ ξεκίνησες?
Feb 16 2012 12:39
Photo

sakuJo → Shevliaskovic

κακη συνεννοηση εχουμε εδω μεσα:P κακο συγχρονισμο για την ακριβεια!πως πανε τα πραγματα; τρελαινομαι που εμπλεξες με τα ναρκωτικα κτλ αλλα την εξεταστικη δεν την ανεφερες ουτε καν:P
Feb 16 2012 11:32
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Γαλλικά και Αγγλικά. Υπάρχει περίπτωση να είναι τα prismacolor; Ανυπομωνώ να τις δοκιμάσω :) Kαι ναι, το κόκκινο και το κίτρινο πάντα έξαφανίζονταν πρώτα τους παλιούς καιρούς. :hahaha: Πάντως μια χαρά οικονομικά την βόλεψες με ένα σετάκι στο δημοτικό, από την δική μου πλευρά είχα ξεπαστρέψει τρεις διαφορετικές μάρκες. Εκ τον οποίων η lyra (μια ιταλική) έκανε τρομερό άπλωμα στο χρώμα (και η μύτη φθειρόταν απελπιστικά γρήγορα). Αυτές που χρησιμοποιώ τώρα είναι οι Ελβετικές prismalo caran d' ache, οι καλύτερες που είχα ποτέ μου. Θα δεις περί τίνος πρόκειται στο meeting.
Feb 16 2012 08:07
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Μιλάμε ρε για ένα απίστευτο σετ. Παίζει να ήταν γαλλικό από τον θείο μου, επειδή είχε όλα τα ονόματα των χρωμάτων στα γαλλικά και τ' αγγλικά. Αν δεν βρω κάπου να το αγοράσω καινούργιο, θα φέρω μαζί μου τα απομεινάρια μετά από 6 χρόνια δημοτικού, με αρκετές χαμένες και αρκετές μικροσκοπικές απ τη χρήση. Τι στο καλό, γιατί έβαφα μικρός με τόσο κόκκινο;;; Όσο δύσκολο σου είναι στη χρήση ένα κομμάτι ξύλο με μεταλλικές χορδές από πάνω του, τόσο δύσκολο είναι για μένα ένα παλουκάκι ξύλο με μια στύλη κάρβουνο στο κέντρο.
Feb 16 2012 05:33
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Δεν το ξέρουμε αυτό :Ρ. Για ξυλομπογιές μην ανυσηχείς, άμα είναι εκεί το θέμα δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα. Πάντοτε κουβαλάω μαζί μου το θαυματουργό prismalo σετάκι με τα 30 χρώματα (λάτρης της ξυλομπογιάς here).
Feb 16 2012 05:21
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Στα εικαστικά είμαι αισχρά ατάλαντος. Να χαρείς εσύ τα ματάκια σου μέχρι να με δεις να σχεδιάζω. Ρε ούτε υπογραφή της προκοπής δεν μπορώ να κάνω. Το μόνο που θα με σώσει είναι να βρω καινούργιο εκείνο το απίστευτο σέτ ξυλομπογιών που είχα στο δημοτικό που είχε κάτι φοβερούς τόνους και απίστευτη ποιότητα στη μύτη.
Feb 16 2012 05:12
Photo

VagelioKenny

Mπορείς να μας προσθέσεις το 26/2/2012 στο art meeting? Ευχαριστώ :)
Feb 16 2012 04:58
Photo

Vagelio → OdyMonaxos

Nα χαρώ εγώ αυτόπεποίθηση. Μην τολμήσεις και λήψεις αν είσαι Αθήνα στις 26.
Feb 16 2012 04:54
Photo

OdyMonaxos → Vagelio

Επιτρέπεται και η παρουσία αισχρά ατάλαντων φίλων των τεχνών;;
Feb 16 2012 04:47
Photo

Kenny → Trivia Spitting Monster

Να γιατί είναι καλό να κάνεις γνωριμίες σε anime communities. :P Τόσα χρόνια στο .aNiMe//GR, έχω βρει αρκετά άτομα με γούστο που ταιριάζει στο δικό μου. Έτσι κι εσύ, αν με το καλό παραμείνεις στην παρέα μας για καιρό, θα ανακαλύψεις πολλούς "ομογάλακτους" με σένα.
Feb 16 2012 01:25
Photo

The Tragic Prince → Trivia Spitting Monster

παντως αν δεις και τους τομους της vertical ειναι καλοφτιαγμενοι, προσεγμένοι. οποτε δε νομιζω να εχει να κανει μονο και μονο οτι ειναι tezuka. και το naruto αν ηταν σε τετοιο στυλ την ιδια τιμη θα χε :P καληνυχτα
Feb 16 2012 01:23
Photo

Trivia Spitting Monster → The Tragic Prince

Εγώ περισσότερο μιλάω για τον "φόρο ποιότητας": "διαβάζεις Tezuka, είσαι "ψαγμένος", ανώτερος απ' τους άλλους, με τα Naruto τους και τα Bleach τους. Άρα, θα τα σκάσεις και πιο χοντρά! Να βλέπω το παραδάκι!". Δεν ξέρω αν έτσι σκέφτονται οι εκδότες, αλλά εγώ ένα κενό στην τσέπη μου μετά το νιώθω. Φευ... Τουλάχιστον αξίζει...! (Πω πω! Αργά είναι! Να τα πούμε κάποια άλλη στιγμή! Καληνύχτα!)
Feb 16 2012 01:17