Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → tsintori

Ελααααα,λες και δεν το ξερες οτι θα γινοταν!!!!:P:P:bleh:
Aug 30 2008 16:22
Photo

Umi no Ossan → louna22

Ηello girl !!!! Λες να σε γκαντεμιασω παλι στην αλυσιδα;;;:emptyonexg1::emptyonexg1::emptyonexg1:
Aug 30 2008 16:20
Photo

Gaia → Ioanna-chan

Ετσιιιι.....:gotit:
Aug 30 2008 16:13
Photo

Ioanna-chan → Gaia

δεν παρεξηγηθικα καθολου το ξερω οτι μπηκα εδω να συζητησω για ανιμς αλλα μερικοι κανονες ειναι για τα μπαζα(με το συμπαθειο κιολας)βεβωαια δεν θα χαλασω την ζαχαρενια μου για τετοια
Aug 30 2008 16:09
Photo

Gaia → Ioanna-chan

Γραφω εδω για να μην χαλασω το thread με τα off topic μας. Εδω μπηκες λογω της λατρειας σου με τα ανιμε, κι οχι να κοιτας αν σ'εκνευριζει καποιο μελος. Συζητα για ανιμε, δες ανιμε, βρες φιλους που να εχουν τα ιδια κοινα με σενα εδω κι ασε εκεινους που σ'εκνευριζουν.;) Κι οσο για τα greeklish, τι να κανουμε? Οι κανονες ειναι κανονες. Δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα. Μην χαλας την διαθεση σου για καποιους, κριμα ειναι. Παντως αν νομιζες οτι σου επιτεθηκα εκει περα, καθε αλλο. Σου τα ελεγα με χαμηλο τονο...:bath: With peace...
Aug 30 2008 15:46
Photo

Hikari-sama → cheery girl!

Επ !! Τι κάνεις Νατασσούλα ? Καιρό έχεις να μπεις. Αχ αυτό το διάβασμα.. Τι κάνεις, πώς τα περνάς ?
Aug 30 2008 15:40
Photo

Gaia → red pyramid

Το βλεπω φιλτατε:P.... Πολυ ωραιο, μου θυμιζει εντονα Sailor moon λογω του περιβαλλοντος του και του παραμυθιου που κατεχει.:wooi2:
Aug 30 2008 15:37
Photo

red pyramid → Gaia

Το βλέπεις το Utena φίλτατη? :P
Aug 30 2008 15:33
Photo

Hikari-sama → Raven Princess

Ποτέ δεν φέρομαι άσχημα στους φίλους μου. Καλά, πού και πού γίνομαι κάπως πεισματάρα, αλλά οι μικροκαβγάδες είναι φυσιολογικοί. Η οικογένεια και οι φίλοι είναι ό,τι πιο σπουδαίο.
Aug 30 2008 15:30
Photo

Shikamaru → Sacrous

οπως σου κανει κεφι φυσικα και αν δεν βαριεσαι:joyful:
Aug 30 2008 15:07
Photo

momO → Glastenen

hell yeah i'd love to see the Dolls[COLOR=white] especially Bryan :nbleed:[/COLOR] είναι από τα λίγα συγκροτήματα που έχουν έναν διαφορετικό ήχο στις μέρες μας και μία απίστευτα θεατρική ατμόσφαιρα
Aug 30 2008 15:03
Photo

Raven Princess → cheery girl!

ΝΑΤΑΣΣΑ-CHAN!!!!!!Που χαθηκες και περιμενω για απαντηση εδω και καιρο και ειπα μα καλα τι επαθε αυτο το κοριτσι???Επεσε πολυ διαβασμα εεε????Σε καταλαβαινω!!!:P Απο ποιο ανιμε ειναι παλι το καινουργιο αβαταρ????:bahhh:
Aug 30 2008 14:56
Photo

zade → jimmare

Ωχ ! Δεν περίμενα ποτέ ότι κάποιος θα το έφαχνε . Τέλος πάντων . Ευχαριστώ . θα το βάλω στην υπογραφή μου σύντομα.
Aug 30 2008 14:38
Photo

SirJim → ichigo13

Δεν νομίζω... Θα δούμε βασικά...
Aug 30 2008 14:37
Photo

zade → ximura buttosai

Βρηκαμε ήδη έναν . Να δούμε μήπως βρούμε κι άλλον.
Aug 30 2008 14:29