Jump to content

Community Status Updates

Photo

jimmare → ximura buttosai

Moυ χαλασε το msn... :( Μερικες φορες δεν εμπαινε...Αλλες εμπαινε και με πεταγε εξω αμα πηγαινα να μιλησω με καποιον...Αυτο συνεχιστηκε για τρεις μερες,μεχρι που σημερα...ΟΛΑ ΕΠΑΝΗΛΘΑΝ!!!YAHOOOOOOOOOO!!!:kakaka:
Aug 30 2008 20:39
Photo

iristellaroriconfan

Στο thread σου απαντας σε μενα η στον Niko1451? Γιατι μπερδευτηκα λιγο....... Α! και παλι ευχαριστω που βρηκες το Nayuta χτες......
Aug 30 2008 20:36
Photo

Glastenen → Anelis

You're my hero T_____________________T
Aug 30 2008 20:32
Photo

Anelis → Glastenen

εγω φευγω 26 σεπτεμβρη!! :) ναι αυτο με χαλαει, και το οτι σωνει και καλα ηθελε να κανει σολο καριερα αλλα ενα παιδι απο γερμανια που την ειδε μου ειπε οτι παιζει τραγουδια και απο dolls οποτε ειμαι χαρουμενη! θα σου φερω φωτγραφιες και αυτογραφα για να μην στεναχωριεσαι!!
Aug 30 2008 19:42
Photo

Glastenen → momO

δεν ξέρω τι θα κάνεις, βρες τρόπο να μας χώσει η Anelis σε καμιά μπαγκαζιέρα [B]θα σκάσω![/B] :hahaha:
Aug 30 2008 19:38
Photo

Glastenen → Anelis

γμτ έχω διάβασμα...αλλιώς θα τα μάζευα να πάω τώρα που χω και $$ ~_____~ βέβαια θα είναι μόνη της άνευ Bryan...:emptyonexg1:
Aug 30 2008 19:37
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Πωπω ρε συ βλέπω το παρελθόν του Gutts και έχω μείνει λαλάκας....... Είμαι στο σημείο με τον(την) Griffith. (Αλήθεια τι είναι διότι στα μισά strips τον γράφουν he και στα άλλα μισά she). Πάλι η κυρία από κάτω μειώνει τον J;;;;;;
Aug 30 2008 19:16
Photo

Gaia → Ioanna-chan

Thank you, Ιωαννα μου..... ειδα και το δικο σου... Και ομορφη εισαι, και αστεια εισαι...:wooi2:
Aug 30 2008 19:14
Photo

Dante80 → Ioanna-chan

Νο spammthreads plz...επίσης, όπως ξεκίνησες το thread θα μπορούσες να παρεξηγηθείς από αρκετούς αρσενικούς εδώ μέσα. For your protection, locked....:thatsit: Επίσης, ΜΗΝ ΓΡΑΦΕΙΣ με greeklish. Απαγορεύεται στο forum μας...:emptyonexg1:
Aug 30 2008 19:13
Photo

Zoro → tsintori

Με τπτ μην ανυσηχεις,εχω δει μερικα spoiler videos στο youtube{στα γρηγορα παντα!} και με πορωσαν μερικες κινησεις απο sasuke και απο itachi η iri μου χει πει 1002 και θελω να τον δω οπωσδηποτε....τα λεμε λοιπον^^
Aug 30 2008 19:06
Photo

tsintori → Zoro

Ok....... Πάντως να ξέρεις ότι έχεις μείνει σε πολύ καλό σημείο. Μην την αφήσεις τη σειρά........
Aug 30 2008 19:04
Photo

Zoro → tsintori

χαχα τσου...ρε δεν προλαβαινω,απο δευτερα ξεκιναω διαβασμα και θελω να χαρω τις τελευταιες στιγμες στο forum...οταν δω θα σου πω,γιατι το ενδιαφερον μου για την σειρα ειναι αμειωτο...ο χρονος μονο μου λειπει:P Καλη Συνεχεια με τη σειρα λοιπον,fellow kaizoku!;)
Aug 30 2008 19:00
Photo

Ioanna-chan → clampman17

oxi sobara to perasa gia to glyko omos tora poy to blepo telika einai alhuinow kormos
Aug 30 2008 18:55
Photo

clampman17 → Ioanna-chan

"τωρα αυτο ειναι αληθινος κορμος ή ειναι το γλυκο?" Τωρα αυτο ειναι πραγματικη ερωτηση ή πλακα με κανειςς ?
Aug 30 2008 18:48
Photo

red pyramid → Yeti

Love ya yo man, check dis shit out yo [url=http://www.youtube.com/watch?v=bwEgYyvlW5U]YouTube - Geto Boys "6 Feet Deep"[/url]
Aug 30 2008 18:47