Community Status Updates
zade → MoRmEnGiL
Και εγώ το ίδιο πιστεύω. Ο gaiman δεν μου πολυαρέσει να σου πω την αλήθεια ,δεν ξέρω ,το στυλ του δεν με ελκύει . Ο δε Μιλλερ είναι ικανότατος ,αλλά τον πιάνουν ώρες ώρες τα εθνικιστικά και τα φασιστικά του και μου την δίνει . Και καλά άμα τον έπιαναν μόνο εκτός κόμικ ,λες δεν βριέσαι . Τον πιάνουν ώρες ώρες και στα κόμικ του και τότε γίνεται μια αηδία.
Aug 30 2008 14:28
Raven Princess → Hikari-sama
OK Θα αφησουμε τα αυτογραφα μαλλον!!!!
Δεν νομιζω πως θα γινοσουν ντιβα αλλα ακομα και αν γινοσουν ειμαι σιγουρη πως θα φεροσουν στους φιλους σου οπως πριν!!!Παρολο που οι χαρακτηρες των ανθρωπων αλλαζουν τοσο ευκολα που ουτε το φανταζεσαι , οσοι ανθρωποι εχουν μαθει να σεβονται τους αγαπημενους τους θα συνεχισουν να το κανουν ο,τι και να γινει !!!! :P
Aug 30 2008 13:56
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Για τα fillers του one piece μπες [URL="http://www.arlongpark.net/Anime/Episodes"]εδώ.[/URL]
Αυτά που είναι mostly fillers δες τα.
Aug 30 2008 13:49
tsintori → Zoro
"Χεχε οι μαχη με τον Crocodile οπως και η[B] Zoro vs. Mr.1 [/B]ειναι απο τις καλυτερες τις σειρας...ελπιζω να σ'αρεσουν/σ'αρεσαν πολυ!!"
Zoro temme are you spoiling me;;;;;;;
Aug 30 2008 13:47
Glastenen → momO
welcome ^^
νομίζω πρέπει να οργανώσουμε ταξίδι ομαδικώς....:tensai: Boston here we come :burningbe3:
Aug 30 2008 13:35
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
Αστο το βρηκα πηγα στο 61 απευθειας! Και τωρα και καλα μολις μπηκαν στη grand line. φεξε μου και γλιστρησα ειναι 800000 επεισοδεια γιατι καποιος να πιστεψει οτι θα καταφερουν κατι εκει απο το επεισοδειο 61? Jesus Christ superstar!
Aug 30 2008 13:31

This status update has reached the maximum number of replies allowed