Community Status Updates
Umi no Ossan → °•πίΟu-πίΟu•°™
απλα με ρωτησε γιατι γελαγα κ απλα μου αρεσε αυτο που της ειπες....ε καλα δεν εισαι κ πολυ κακια!!!! απο μενα παντως εισαι ευπροσδεκτη !!!!
Aug 31 2008 01:34
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
μα εγω δεν εκανα τπτ κακο!! Απλα την ενημερωσα για το καλο της. harassing ειδα και ειπα να την ενμηερωσω ;)
Aug 31 2008 01:34
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
με φωναξε ο δουλης ή ιδεα μου??
δεν ειμαι κακια.. εγω φταιω που σε ενημερωνω για το καλο σου... οοοοοχι εγωωωωω...εγωω φταιω!!
Aug 31 2008 01:33
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan
Κατι για ενα πιου-π... ειδα στο Prof της ιριστελλας.. με φωναξε κανεις?
Aug 31 2008 01:32
clampman17 → Ioanna-chan
Ενταξει Ioanna-chan, χαιρομαι που καταλαβες οτι ηταν πραγματικο δενδρο...Παρεμπιπτοντως, σου θυμιζω οτι ο χωρος του social group και του profile ειναι μερος του φορουμ, και συνεπως οι κανονες που ισχυουν στο υπολοιπο φορουμ ισχυουν και εδω. Οποτε απεφευγε τα Greeklish, onegai shimas!
:nod:
Aug 31 2008 00:57
Umi no Ossan → iristella
Καταπληκτικη !!!!! Απο ενα σημειο κ μετα.....
ειπα να γελασω κ γιατι το γελιο κανει πιου-π... εεε καλο !!!!!
Aug 31 2008 00:28
iristella → Umi no Ossan
Φανταστικη δεν ηταν? Πηγαινε τωρα στο Batman Thread να διαβασεις το σεντονακι μου. Και επιπλεον γιατι αλλο γελας?
[IMG]http://www.anime.gr/forums/members/iristella-albums-ohayo-picture4863-th-joker.gif[/IMG]
Aug 31 2008 00:19
Umi no Ossan → iristella
Μου εμεινε απο την ταινια !!!!!!!!!!!!!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Κ οχι μονο γι'αυτο !!!!!
Aug 31 2008 00:18
jimmare → odin
Ευχαριστω πολυ(που το εσωσες επειδη αμα ερχοταν ο kenny ή ο sponis,μπορει να μου το εκαναν lock...)Απο οτι φαινεται δεν ειμαι και η μεγαλυτερη σημπαθεια για το Sponi...
Aug 31 2008 00:06
Umi no Ossan → tsintori
Ειναι ο καραγκιοζης ηλιθιος κλπ κλπ Griffith..... Ε αφου γυναικοφερνει !!!!! Ασε κ το παρελθον κ το μελλον του Guts τα σπαει !!!! (μελλον αν διαβασεις το manga, αν κ κατι μου λεει πως θα το πιασεις κατευθειαν !!!! )
Aug 31 2008 00:06
jimmare → odin
Γτ κοιτας καπως παραξενα το thread μου?Θα φαει lock???Ελπιζω πως οχι...:(
Aug 30 2008 23:51

This status update has reached the maximum number of replies allowed