Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[B][I]Eγω καλη μου μισα εχω κανει χιλιαδες cose play προσπα8ωντας να γινω σαν εσενα αλλα δεν τα καταφερνω, εισαι βλεπεις η ULTIMATE MISA CHAN! [/I][/B] quote that,it's the ultimate truth!!!^^ [B][I]Εγω cosplay δεν κανω...... Ειδικα Misa δεν θα μου πηγαινε με τπτ ..... Εντελως contra ο ρολος. Μια φορα εγω βαζω λουρακι στα αγορακια δεν μου περνανε αυτα. [/I][/B] Ενταξει κι εδω εχει ενα δικιο...λουρια που εχει περασεειιιιι...δεν φανταζεσαι.....[μιλαει θυμα:P]...αλλα και παλι παραμενει ξανθια misa,δεν την σωζει αυτοXDD [I][B] I QUIT!!!! U WIN! [/B][/I] Ελαααα,μην ακουω τετοια...μια εικονα και παραδοθηκες???{which was yaoi:oo:...L wanted Misa,not Raito!!} Μπρος ψησου,που θα παει θα την κανουμε να εκδηλωθει καποια στιγμη:kakaka: {ελα ξερω οτι τετοια θεματα μπορει να σας κανουν να μαλωσετε,αρα μου αρκουν οσα εκανες μεχρι τωρα...ουτος η αλλος βλεπω την ενοχλει,αρα το σταματαμε....για την ωρα:terror2:...μουαχαχα:P} Anw,thanx και παλι για ολα...τα λεμε;)
Aug 31 2008 03:50
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

WOOOOOOOOOOOOOOW SUGEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE SUGOIIIIIIIIIIIIIIIIIii O LIGHT KAI O L SE DRASI!!! KAI O 8EOS L EINAI SEMEEEE!!! WOOOOW!!! I QUIT!!!! U WIN!
Aug 31 2008 02:54
Photo

LucyBR → red pyramid

sounds fine! ^^ pm me with details and the like! :3 yayyyyy!!! :wooi2::wooi2::wooi2: so glad to hear u liked it!! it does all the way!!:congrats: oh, and now it's my turn to see Utena! ^_~ no i do!!:nanana: it's just that i've been away.. u'll see me there soon enough!
Aug 31 2008 02:27
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Will this make you behave for the rest of the night?^^ [IMG]http://i239.photobucket.com/albums/ff304/HellWard3-WellsideGossip/LightxL/DNyaoi03.jpg[/IMG]
Aug 31 2008 02:13
Photo

red pyramid → LucyBR

Great! What about Monday let's say? *well not yet, I will today probably, promise:wooi2:. Mononoke rules anyway* p.s. you are not using msn anymore right?
Aug 31 2008 02:11
Photo

LucyBR → red pyramid

oh hey! ^^ trying to keep up with all the stuff i missed while collecting Paris bishies XDD και το ρωτάς?? sure!! :33 whenever u want! |D *pushy and impatient* btw did u finish Mononke after all?? :blingeye2:
Aug 31 2008 02:08
Photo

iristella → Umi no Ossan

Μιsaki εισαι και φαινεσαι:oo:!!! Και μαλιστα οχι με την εννοια του υποκοριστικου του Misa αλλα με την εννοια του anime χαρακτηρα:oo::oo::oo: Αντε ορεξη που βρηκατε βραδυατικα............... οοοοοοοοοο:knock-knock:
Aug 31 2008 02:05
Photo

Υare yare......Raito ειπα καλο μου ........Τον Light εννοω οπως τον φωναζουν οι γιαπωνεζοι. Εγω cosplay δεν κανω...... Ειδικα Misa δεν θα μου πηγαινε με τπτ ..... Εντελως contra ο ρολος. Μια φορα εγω βαζω λουρακι στα αγορακια δεν μου περνανε αυτα.
Aug 31 2008 02:03
Photo

Umi no Ossan → iristella

γκουχ γκουχθελεικLγκουχ γκουχ !!!!! Κ οχι δεν μου εκατσε στο λαιμο κατι...Απλα στην ειπα Misaki !!!!!!!!
Aug 31 2008 02:02
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

Eγω καλη μου μισα εχω κανει χιλιαδες cose play προσπα8ωντας να γινω σαν εσενα αλλα δεν τα καταφερνω, εισαι βλεπεις η ULTIMATE MISA CHAN! ποιος ειναι ο ραικα? Lol αληθεια τωρα μου διαφευγει λιγο..
Aug 31 2008 02:00
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Umi no Ossan

α.. μα γιατι το παρεξηγειτε ολοι?? Εγω απλα ενα harassing warning της εκανα για το καλο της... Τσκ τσκ κακοπροαιρετα πλασματα xD xD
Aug 31 2008 01:56
Photo

red pyramid → LucyBR

HEy Mr.Medicine Seller! How's the night? Shall I make a suggestion to meet each other one of the followin' days? I mean if you want to and have the time
Aug 31 2008 01:53
Photo

jimmare → iristella

Οτι πεις...
Aug 31 2008 01:53
Photo

iristella → jimmare

Κανε μια καλη σε παρακαλω και βαλε το quote μου σε spoiler γιατι και να το βαλω αν αποκαλυπτεται απο σενα ειναι δωρον αδωρον.
Aug 31 2008 01:49
Photo

Πιου πιου εγω δεν ειμαι η μισα και ουτε θελω να γινω οποτε η Dark Venus δεν πηρε κατι στο οποιο εχω δικαιωμα η αποψη. Τωρα απο την αλλη αν εσυ νιωθεις οτι σου κλεβει την ταυτοτητα που θα ηθελες να ειχες θα πρεπει να την διεκδικησεις απο μονη σου και οχι βαζοντας μπροστα ατομο με χαρακτηρα του Raito kun...... Eγω ειμαι φιλειρηνικο και φιλησυχο νυκτοβιο πλασμα που καθεται κουλουριασμενο σε καρεκλες και καταναλωνει μαζικες ποσοτητες γλυκων..... [url=http://www.youtube.com/watch?v=M9dSsRkFyw0]YouTube - L's theme[/url]
Aug 31 2008 01:36