Community Status Updates
mihalakis21 → jimmare
απο οτι φενεται δεν υπαρχει ενδιαφερον. απο τους φιλους μου μαζευω ανετα 7αδα η και καμια 10αρια ατομα που να παιζουν ομως μπαλα.
Aug 31 2008 11:58
jimmare → Scorpion
Δεν χρειαζεται...Μαλλον εφταιγε ο server...Τωρα ειμαι ολη την ωρα μεσα και επισης δεν με πεταει εξω ακομα και να μιλαω!Το προβλημα λυθηκε!!!:)
Aug 31 2008 11:57
jimmare → mihalakis21
e mihalaki...ΜΕ το ποδοσφαιρακι που ελεγες,δεν βλεπω να γινεται...Δεν εχεις καποιον φιλο(και εγω εχω πολλους αλλα οι περισσοτεροι δεν θελουν)που να θελει να ερθει?Ειμαστε ηδη τρια ατομα...Λειπουν αλλοι 7~!
Aug 31 2008 11:55
ichigo13 → RiDeLub
Ρε αφου χθες το κανάλι είχε πέσει.Πως κατάφερες και είδες το επισόδειο?
Aug 31 2008 11:47
sintar → GkLoc
xexe Gk check this..μετα το Ero-Sintar...
ερχεται το Sintar's Diable Jambe wannabe!!!
[url=http://www.youtube.com/watch?v=CsZJs6ksHdM]YouTube - Sintars Diable Jambe[/url]
(lol:hahaha:)
Aug 31 2008 11:38
Ioanna-chan → clampman17
α αληθεια?καλα τοτε δεν θα ξαναγραψω greeklish thx για την παρατηρηση
Aug 31 2008 11:01
jimmare → Shanks
Kοιτα εδω ποιος με θυμηθηκε...Μαλλον θα ανεβασω αλλα εχω ενα μικρο προβλημα με το uploading...Επειδη εχω να ανεβασω ποσα anime,δεν ξερω τι να κανω..:nanana::nanana::cry5:
Aug 31 2008 09:51
Shanks → jimmare
hi re jimmare
ηθελα να σε ρωτησω αμα θα ανεβασεις και αλλα επεισοδια του
pokemon diamond and pearl γιατι ειναι πολυ ωραιο και θελω να δω
και παρακατω!!!!!!!
Aug 31 2008 09:35
jimmare → odin
Ναι,εχεις δικιο...Θυμαμαι οτι καποιος μου ειχε πει οτι ο sponis δεν με συμπαθει καθολου
και εγω το εδεσα σκοινι κορδονι:dazed:(δλδ το πιστεψα εντελως)Δεν εχω τπτ με τον sponi ή τον kenny αλλα το ακριβως αντιθερο...Σου ειπα ποιος ηταν ο λογος της ''στασης'' μου απεναντι τους!:nanana::nanana:
Aug 31 2008 09:15
odin → jimmare
Ο Sponis και ο Kenny δεν είναι οι μπαμπούλες με τα λουκέτα,άνθρωποι είναι και τη δουλειά τους κάνουν για να βοηθήσουν την κοινότητα (όπως όλη η ομάδα).Επίσης αν κάποιος είναι αρνητικά προδιαθετημενος απένταντι σου πρέπει και συ να επανεξετάσεις την μέχρι στιγμής στάση σου,δεν ξύπνησε κανένας,βλέπεις,μια ωραία μέρα και είπε ας βάλω στην μπούκα τον τάδε.You reap what you sow,I'm afraid:smokingg:
Aug 31 2008 08:41

This status update has reached the maximum number of replies allowed