Community Status Updates
GkLoc → tsintori
Yo Aργησα να σου απαντησω αλλα το κανω τωρα,
Τι ενοεις Blood Money???
Το μονο που μου θυμιζει ειναι ενα απτα αγαπημενα μου παιχνιδια το Hitman,Αμα ενοεις αυτο...
Sep 01 2008 13:32
L Lawliet → blackripper
blackripper στείλε ρε φίλε κάποια στιγμή τα DVD για την Japanese/Mythology Collection Vοlume 1:yawn2:.
Τα βιάζομαι γιατί ξεκινάνε οι ακαδημαικές μου υποχρεώσεις πολύ πολύ σύντομα:chigau:
Η μήπως δεν έλαβες ακόμα τα στοιχεία μου?
Sep 01 2008 13:17
Dark_Venus → Zoro
Hello master. {bow}
I ll ask her sometime why not?:)thank you though.
αμε με την πρώτη ευκαιρία θα το συνεχισω και το πολυ πολυ,αν δε μου αρεσει δε θα διαβασω το manga :)
thanks for the pic.......!It was so sweet of you. {bow}
σκεφτομουν να αλλαξω avatar hmmmm λεω να βάλω την asuka kazama (tekken 5) ή μια απο αυτές....
[IMG]http://img2.isoshu.com/cover/manga/L/1SchoolRumble.jpg[/IMG]
να σου πω σκεφτομουν να βαλω και τον Θεο L αλλα λεω μια που ειμαι κοριτσάκι να βαλω κατι πιο girly.
Of course I will continue if you like this whole thing my respected teacher {bow}
let me offer you a drink sir...
[IMG]http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/c/ce/Red_Wine_Glas.jpg/321px-Red_Wine_Glas.jpg[/IMG]
Dewa mata suguni ne senseii.....{bow}
[FONT=Arial][SIZE=6][/SIZE][/FONT]
Sep 01 2008 13:10
Seraphimon-T.K. → ichigo13
Καλα ναι,απο τον αλλον μηνα έρχεται κυμα νεων ωραίων παιχνιδιών! Για οκτωβρη εχω ηδη αποφασησει οτι θα αγορασω το Ναρουτο απο Αμερικη και το Little Big Planet απο δω. Αργοτερα οταν εχω παλι λεφτα (yay christmass) θελω τα Prince of persia,Mirrors Edge! Φυσικα και το προ θα το εχω,απλα δεν το γραφω μιας και θα το αγορασει ο αδερφος μου ΧΡ
Επισης να εισαι ετοιμος για το TGS 2008,θα ανακοινωθει το νεο παιχνιδι της team ICO κατα πασα πιθανοτητα! Περιμενω αρκετες ανακοινωσεις απο το TGS μπας και δουμε και κανενα καλο ιαπωνικο παιχνιδι
Sep 01 2008 12:52
ichigo13 → Seraphimon-T.K.
Eτσι!!!Πάντως αρχίζουν και βγαίζουν και βγαίνουν σιγα-σιγά ωραία παιχνίδια γαι το PS3!Δεν ξέρω πραγματικά πιο από αυτά θα αγοράσω!Ασε θέλω και Naruto και PES 2009 και Resident evil 5 και Silent Hill 5 και Final Fantasy ΧΙΙΙ!Κατάρα ποιο να πρωτο πάρω?
Sep 01 2008 12:35
Seraphimon-T.K. → ichigo13
Μολις διαβασα τα doujinshi που μου εστειλες ΧΡ Απιστευτα ~χαχαχαχα
Και φυσικα για το games trivia δεν θα βαλω παιχνιδι της νιντεντο...παιδια ειμαστε? ΧΡ
Sep 01 2008 12:28
Erisadesu → Putin
από ποτε θέματα παιδεραστίας είναι αστεία και είναι μη προσβλητικά?
Sep 01 2008 11:54
Zoro → Dark_Venus
Konichi-wa my loyal follower!!:hi:
Χαιρομαι που ειδες ετσι κι εσυ τις ταινιες γιατι κι εμενα αυτοι ειναι μερικοι λογοι που μου αρεσαν..:)
Οσο για την 3η ναι,συνεχιζει να μην υπαρχει...:P
Πωωω,ωραια ανιμε βλεπεις αυτη την περιοδο παντως....και αφου σου αρεσουν τα συντομα{εγω βλεπω τα παντα:P}το Berserk ειναι κι αυτο στην κατηγορια σου τοτε...ετσι,οπως ειπες,hear your master and give it a 2nd shot...
Να πω την αληθεια αν σε πορωσει θα πρεπει αναγκαστηκα να προχωρησεις και στο μανγκα να δεις και την συνεχεια γιατι το ανιμε διακοπηκε πολυ συντομα,αλλα αν οχι τοτε δες απλα το ανιμε^^
Οσο για τα yaoi οχι,δεν εχω ασχοληθει ακομη,αλλα εκει θα ρωτησεις την iri-sensei,που μου εχει χιλιοπροτεινει 2 σειρες{μονο αυτες εχει δει και λογικα αυτες θα σου προτεινει κι εσενα;)},το Loveless και το Joujou Romantica..μου πε ειναι και τα 2 πολυ καλα και ισως καποτε τα δω{I too obey my sensei's teachings,like you:P}..για περισσοτερες λεπτομεριες ρωτα αυτην λοιπον...
Αυτο κι απο μενα my trusty misa-chan!!
Ενημερωσε με μολις συνεχισεις την σειρα^^
{btw η ολη κατασταση με τα bow και με την εικονα ηταν πολυυυ:nbleed:..please keep doing it:himitsu::P}
[IMG]http://i151.photobucket.com/albums/s125/tessa6669/1302740577_l.jpg[/IMG]
Sep 01 2008 11:35
Zoro → Nami-Swan
Hi,Nami-swan:hi:....just passing by to tell you....reaaaalllyyy nice ava!!!:awww:
It rocks!!:riiight:
Sep 01 2008 11:27
anime-dono → Yu_Kanda
Το μανγκα του bleach βασικα το διαβασα μεχρι ενα σημειο και εχω δει τι μαχες παιζουν αργοτερα αλλα εχω καιρο να το κοιταξω και γενικα το μονο μανγκα που διαβαζω αυτον τον καιρο ειναι Berserk, βασικα το κυριο προβλημα που με οδηγησε στο να μην πολυδιαβαζω μανγκα ειναι οτι εχω πολλα ανιμε να δω:bahhh:
Sep 01 2008 11:20

This status update has reached the maximum number of replies allowed