Community Status Updates
Hikari-sama → jimmare
Κι εγώ είχα πόρωση με το Lonely Day. Eπίσης το Psycho και το Toxicity. Σ'εμάς πάλι, πάντα το Λύκειο κάνει καταλήψεις. Κάθε φορά που πάμε να κάνουμε εμείς, όλο και κάτι πάει στραβα (συνήθως εμπλέκονται καθηγητές...). Και το Λύκειο μας έχει χε****ους. Αν και το μισό Γυμνάσιο έχει μεγαλύτερα αδέλφια στο Λύκειο (εγώ όχι, είμαι μοναχοκόρη τρομάρα μου)
Sep 02 2008 14:51
gexion → jimmare
[B]άσε,είναι καλοκαίρι ,όλοι λιώνουν στο internet(ναι,κι εγώ μέσα;p)υπερφορτώνεται το σύστημα και ΚΟΥΚΟΥΡΟΥΚΟΥ η σύνδεση :wet2:[/B]
[B]για πες μου τώρα,ποιο είναι το περιεχόμενο του vid σου?naruto να φανταστώ??Tribute ston SASUKE με πολλή αγάπη ε ?:hahaha::hahaha:[/B]
Sep 02 2008 14:47
ichigo13 → Zoro
Damn I was wrong!:frozen:
Anyway.Nαι το βερσερκ το έχω τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό και περιμένω ως την αιωνιότητα το νέο chapter!
Για το one piece τώρα, όντως όταν φτάσουν αυτά τα επισόδεια θα γίνει χαμός!
Για τα fillers νομίζω (χωρίς να είμαι σίγουρος) πως θα είναι 10 στο σύνολο όπως πάντα!
Τώρα αν βάλουν λιγότερα δεν ξέρω!Οι περισσότερες πιθανότητες για μένα είναι να έχουμε μια filler arc των 10 επισοδείων!
Sep 02 2008 14:45
jimmare → Hikari-sama
Και εσυ system???Αγαπημενο τραγουδι???Εμενα lonely day και attack...Α και psycho!
Εμεις στις καταληψεις δεν εχουμε προβλημα για να τις κανουμε αλλα...για να τις κρατησουμε!!!Ερχονται μαναδες και αλλοι (...) καθηγητες και μας βγαζουν εξω.:( :( Αλλα βοηθαει και το Λυκειο και ετσι ειμαστε για καμια εβδομαδα χωρις μαθημα. :)
*(...)=βρισια=μακακες
Sep 02 2008 14:44
ichigo13 → GkLoc
Mαζλι σου GK κι εγώ Rock Lee fan είμαι!Θας δεις όμως ότι υπάρχουν και πολλοί που δεν τον πάνε καθόλου!
Sep 02 2008 14:39
Zoro → ichigo13
Wut???:hmmm:
LoL,πως σου ρθε αυτο,το πιο παραξενο vm που βλεπω αυτη την περιοδο!!:P
Λοιπον δεν ξερω να σου πω την αληθεια,δεν μου το χει ξαναπει κανεις,παντως δεν ειμαι ξανθος και δεν εχω μακρια μαλλια{πια},ισως μπορεις να πεις οτι του μοιαζω λιγο στο προσωπο,αλλα πολυ λιγο...θεωρω οτι πιο πολυ φερνω προς Guts ή Ζoro παρα Serpico..μετα δεν ξερω,για μια 2η αποψη ρωτα την iri που με εχει δει σε ενα fest που ειχαμε κανει παλια στο one piece group και ειχαμε βαλει τις εικονες μας για profile pic{ναι,μεχρι κι αυτο ειχαμε κανει!!}..
Kατα τ'αλλα εσυ το χες τελειωσει το manga ειπες??
Τα χασα λιγο με τα τοσα ατομα στα οποια το χω προτεινει!:P
Παντως φανταζομαι κι εσενα σ'αρεσει ο Serpico ε??
Αν και βασικα προτιμω παντα τον Guts,μ'αρεσει το στυλακι του που μοιαζει αφελης αλλα μετα ειναι παμπονηρος και οταν πρεπει ανοιγει τα ματια και "χτυπαει"..
Τελος,απο καποιο thread σποιλεραριστικα μονος μου τις δυναμεις του Kizaru και του Kidd,τις οποιες αν βαλεις σε συνδιασμο με του Law που ηδη μου πες,ασε εχω τρομερη περιεργεια να τους δω...ευχομαι να μην εχει πολυ μεγαλα fillers μετα το TB περαν 5-6 επεισοδιων και να περασουμε γρηγορα στα επομενα...μου φανηκαν πολυ υποσχομενα για ενα αλλο καλο αρκ οπως το Enies Lobby..
Αυτα απο μενα φιλε μου,τα λεμε^^
Sep 02 2008 14:38
Hikari-sama → jimmare
Καλοί είναι οι System,δεν μπορώ να πω. Και οι δικοι μας θέλανε κατάληψη (όχι για κανένα σοβαρό λόγο, απλά θέλανε να χάσουν μάθημα), αλλά τους την είχαν στημμένη οι καθηγητές, οπότε...
Sep 02 2008 14:36
jimmare → gexion
Γτ εμενα???Το ιδιο πραγμα με εσενα...
Σου μιλανε,σε πεταεο εξω
Πας να μιλησεις,σε πεταει εξω
πας να γραψεις κατι,σε πεταει εξω
τη κατασταση ειναι αυτη???Τεσπα,εγω τωρα πηρα φορα και θα φτιαξω και ενα με jiraya!
Sep 02 2008 14:35
jimmare → Hikari-sama
Καλομοιριο???Μα δεν μπορουν να βαλουν καλυτερα ονοματα???Εγω με ενα φιλο μου απο το τεταρτο(οχι γλυφαδας),λεγαμε να βγαλουν το 4ο
''System of A down''
επειδη οι περισσοτεροι εκει μεσα ακουν system(οχι οτι εγω δεν ακουω...)Εγω θελω να κανουν τα ονοματα πραγματικοτητα και να κανει το λυκειο καταληψη για δυο εβδομαδες!!!Αλλα που τετοια τυχη?
Sep 02 2008 14:32
ichigo13 → Zoro
Zoro δεν ξέρω αλλά έχω την εντύπωση πως φατσικά μοιάζεις με τον Serpico!Αληθεύει?
Δεν ξέρω, έχω αυτή τη διαίσθηση :)
Sep 02 2008 14:31
Hikari-sama → jimmare
Δεν έχουν κι άδικο...Ακούς εκεί, Απολλωνία Δέλτα...Έλεος !!Το δικό μας έλεγαν πως θα το βγάλουν "Καλομοίρειο" και δεν νομίζω πως έχει σχέση με την Καλομοίρα που βγήκε 3η:hahaha:
Sep 02 2008 14:21
jimmare → Hikari-sama
Γουσταρω!!!Μπορει καμια μερα να περασω μια βολτιτσα απο εκει...(μενει ενας φιλος)Επισης,το 4ο νομιζω(γλυφαδας,δεν ειμαι και σιγουρος)το εχουν ονομασει Απολλωνια Δελτα...ΕΛΕΟΣ!!!Γελαγε το μισο σχολειο οταν ακουσε το ονομα!
Sep 02 2008 14:18
Zoro → Melkor
Οπως ειδες εγραψα post shrinked και οχι text shrinked,αρα αναφερομουν στα spoiler tags..ετσι πιστευω θα γινει πιο ευκολα προσπερασιμο σε οσους δεν θελουν να το διαβασουν και μαλλον ετσι θα κανω και μελλοντικα..τα υπολοιπα θα τα ακουσεις με pm..
Sep 02 2008 14:15
iristella → dennisuke
Καλη μας επιτυχια και καλο μας κουραγιο XD.... Φτιαξτο... Μια φορα εγω μεσα θα ειμαι. Θα λεμε για το πως θελουμε να δολοφονησουμε τους καθηγητες μας... αν και μπορεις να το κανεις και πιο γενικο σε στυλ φοιτητες εν ωρα κρισης και να γκρινιαζουμε ολη τη χρονια XD
Sep 02 2008 14:08

This status update has reached the maximum number of replies allowed