Community Status Updates
Zoro → Umi no Ossan
Οπως ειπε κι αλλος μεγας τυπας πριν απο μενα:
[IMG]http://msp242.photobucket.com/albums/ff247/cornelius11_2007/freddykrueger3.jpg[/IMG]
MISS ME??GUESS NOT!!!XDDD
Arigato Gozaimasu douli-kun για το καλωσορισμα..με λυπηθηκε κι η telecom εδω περα και ειπε να μου το δωσει μια βδομαδα νωριτερα μιας και ξερει οτι εχεμ εχεμ το χω αναγκη!!:P
Παντως αυτες τις 4 μερες που ελειψα παντελως απ το forum ξεκινησα το monster και μπορω να πω οτι πορωθηκα αρκετα,παω τωρα αμεσως να δω 1-2 επεισοδια ακομη..αλλα απ οσα ειδα πολυ ηρεμια επεσε στο forum ρε συ..να τι σου κανουν οι εξετασεις!!
Παλι καλα που εχω και τον αυτοματο τηλεφωνητη μου στο Berserk group και με σωζειXPP
(μεχρι να βγει το 298 παντα:hehehe:)
Αυτα λοιπον,παω να επισκευτω μερικα θρεντς ακομη και μετα την κανω μαλλον..τα λεμε σιγουρα αυτες τις μερες λοιπον,τωρα που εχω συνδεση πια!!
ΒΒ douli-kun!!:byejg9:
PS:Απο κατω δεν μου απαντησες ακομη παντως!!:smokingg:
Sep 20 2008 03:01
Zoro → Orion19
Ts ts damn women:smokingg:,I just came back and not even a decent welcome!!
(ori-chwaannn I missed you too as long as the rest,don't hear baka marimo!!XDD)
E-mail δεν ειχα χρονο να στειλω ρε συ,αν καθισω να γραψω θα γραψω πολλα(πες πως δεν το περιμενες αυτο!!) και δεν ειχα χρονο γιατι εμπαινα ισα ισα για 1-2 ωρες οποτε προλαβαινα και οποτε το κανα αυτο ημουν ή στο forum ή msn με αλλα ατομα(και αλλες γκους γκουχ!!),αλλα εσενα δεν σε βρηκα μεσα ουτε μια φορα και οντως κι εγω παραξενευτηκα γιατι με τις αλλες 2 μιλησαμε αρκετα,παρ οτι η μια εχει εξετασεις κιωλας...πες μου οτι ησουν offline τοσον καιρο και τα χω ακουσει ολα~!!!!~
Anw δεν θα πω συγγνωμη ή oτι μετανιωνω τπτ γιατι ξερω πολυ καλα πως θα τιμωρηθω απο καποιες ταχα αθωες κοπελες οι οποιες προσφατα εγιναν 3 απο 2 που ηταν...:P
Οσο αφορα τα υπολοιπα να δω αν θα σε πετυχω τωρα...μεσα ειμαι..για να δουμε τι θα δουμε!!XDD
Sep 20 2008 02:25
Umi no Ossan → Zoro
Τι εγινε ξενιτεμενε, ξεμπερδεψες??? Επεστρεψες για να μας βασανισεις κ αλλο ??? Εδω εχει ακομα ζεστες το καλο που σου θελω !!!!
:hahaha::hahaha::hahaha::hahaha:
Καλως μας ηρθες !!!!!
:nod2:
Sep 20 2008 02:20
Orion19 → Zoro
Καλώς τον! Πρέπει να βιαστώ να φτιάξω αυτά που φτιάχνω λοιπόν! You caught me by surprise, you rascal! Βέβαια e-mail ή έστω offline message στο msn δεν έστειλες να μου πείς οτι έφτασες και όλα καλά. Δε θα μάθαινα τίποτα αν δε μου το είχε πει η Iri-chwan. You heartless man....:blingeye2:
Sep 20 2008 02:15
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Nop,με τπτ drop,ειδικα αφου κι εσυ συνεχιζεις το op!!
Αυτες τις μερες ειδικα,μπορει να ξαναπεκτησα συνδεση νετ στο σπιτι και νωριτερα απ οσο περιμενα(επιτελους!!:8):),αλλα βλεπω τα πραγματα στο forum ειναι ηρεμα λογω εξεταστικων και γενικως ξεκινημα της χρονιας(dammit,summer is over and I didn't realize it yet!τερμα τα ξημεροβραδιασματα στο forum!..αλλα καμια βολτιτσα θα περναμε κι απο δω σιγουρα:P)...απλως εχω πορωθει αρκετα με το monster αυτες τις μερες και θα περιμενο λιγο να το τελειωσω για να πιασω το naruto ξανα(σκεψου οτι ακομη και το one piece εχω αφησει πισω!:PXDD)...αλλα μετα απ αυτο θα το ξαναπιασω και δεν θα το αφησω μεχρι να το τελειωσω,word:hero:
Οσο αφορα το op 2 εχω να πω:
1)τελικα zoro ή sanji μεχρι τωρα??(εκπιζω να μην αλλαξες ιδεα!:chigau:)
2)Απο τις εικονες που μου βαλες βλεπω εφτασες στην εισοδο της Robin στο πληρωμα επιτελους!!
[btw απ τα αγαπημενα μου αστεια ειναι το ακριβως παρακατω που ο Ζοro νομιζει οτι και ο Usopp θα αντεξει κατα της Robin και μετα πεφτει κι αυτος κατω στα γελια!!:P]
Ειναι απο τους αγαπημενους μου γυναικειους ανιμε χαρακτηρες(ρωτα και την iri για επιβεβαιωση!!κατι ξερει!!:lovulovu:) και οσο προχωραει και αποκαλυπτονται περισσοτερα γι αυτην θα δεις οτι τελικα ειναι πολυ καλος χαρακτηρας και εχει για μενα το πιο συγκινητικο και τελειο παρελθον ολων...μεχρι και ολοκληρο αρκ αφιερωμενο σ αυτην εχει...προς το 230 και μετα ξεκιναει το φοβερο αυτο αρκ και σε μερικα σημεια θα δεις κορυφωση συγκινησης:P...εχει μονο προβλημα οτι ειναι σοβαρη και κανει κυριως μακαβρια αστεια,αλλα αναπληρωνει το κενο της αυτο με αλλους εχεμ εχεμ τροπους:nbleed:..θα δεις!!XDD
Αυτα απο μενα,επιτελους επεστρεψα και παω να δω αν εχασα τπτ αυτες τις μερες στο forum!
Καλο ξεκινημα της χρονιας και σενα λοιπον και φρονιμα με τα υπολοιπα κοριτσακια στην ταξη γιατι δεν ειναι ολες σαν εσενα και την "αλλη" εκει εξω στην ζωη!XPP
(ηδη καλα να λες που ηξερε εστω και λιγο το naturo,αλλες δεν ξερουν καν τι ειναι τα ανιμε!!)
Τα λεμε λοιπον!!^^
ΥΓ:Μια για να θυμηθουμε τους παλιους καιρους πηγαινε να φωναξεις λιγο ξερεις πως την ξερεις ποια plzzzzz...βαλε της και καμια εικονα αν μπορεις!!:blingeye2:
Αν εχεις ενδοιασμους μην παθεις τπτ(το χει να τρομαζει!!)πες οτι εγω στο πα,no prob,μην σου πω οτι θελω να το πεις!!XD
[ισως φαω κανενα βασανισμο αλλα I'm getting used to them...even liking some!!XPP]
Cu then!:):):)
Sep 20 2008 02:13
Zoro → jimmare
Ελα βρε τζιμαρε,επεστρεψα τελικα...επιτελους εχω σταθερη συνδεση σπιτι!!:Blissfull:
Αλλα τι εννοουσες για τα πραγματα και θαυματα που γινονται στο forum??Εχασα τπτ το συνταρακτικο αυτες τις μερες??:hmmm:
(γιατι μεσα ημουν καθε δυο και τρεις,εστω και για μια-δυο ωρες μονο,απλως απο την δευτερα μεχρι σημερα δεν μπηκα καθολου..τοτε μονο ισως εχασα κατι..αν ξερεις τπτ προσφατο πες το;))
Τελος,ναι,μην ανυσηχεις,το site σου δεν το χανω με τπτ:hahaha:...μολις προλαβω θα μπω μεσα να δω τις αλλαγες που λεγες..
bb until then^^
Sep 20 2008 01:51
sofos → jimilegolas
κι ελεγα που το χα ξαναδει το jimilegolas που το χα ξαναδει?
warezakias ftw.
Sep 20 2008 01:41
jimmare → mihalakis21
Τετοιοι υπαρχουν πολλοι...Εχουμε εναν ιδιο που κανει βιολογια!Τον λεμε''ομπρελλα'' επειδη οταν μιλαει,φτυνει...ασε.
Sep 19 2008 22:57
Glaurung → Melkor
μου αρέσει παρα πολύ , αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι να σπουδάσω απο όλες αυτές τις επιλογές και αν έχουν απήχηση στην αγορά εγρασίας :blurah5:
thx για την βοήθεια
Sep 19 2008 22:48
Glaurung → odin
μου αρέσει παρα πολύ , αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι να σπουδάσω απο όλες αυτές τις επιλογές και αν έχουν απήχηση στην αγορά εγρασίας :blurah5:
Sep 19 2008 22:46
Glaurung
μου αρέσει παρα πολύ , αλλά δεν έχω την παραμικρή ιδέα τι να σπουδάσω απο όλες αυτές τις επιλογές και αν έχου απήχηση στην αγορά εγρασίας :blurah5:
ΤΗΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ !!!!!!!
Sep 19 2008 22:44
mihalakis21 → jimmare
εχουμε ενα επισης εναν φυσικο που ειναι του στυλ <<σε αφηνω στην ιδια ταξη για πλακα>>
Sep 19 2008 22:36

This status update has reached the maximum number of replies allowed