Community Status Updates
Zoro → tsintori
Tsi-kun τι λεει,πως πανε τα πραγματα με τα σχολεια/φροντιτηρια??
Δεν σε πολυβλεπουμε στο φορουμ αρα υποθετω τα κεφαλια κατω ε??:P
Οσο αφορα το πμ που μου στειλες{ξερω περασε καιρος αλλα δεν ειχα νετ να σου απαντησω τοτε!!}ειπα για το group στο συγκεκριμενο ατομο αλλα δεν μου απαντησε ακομη γιατι κι αυτη πηζει στις εξετασεις....μην ανησυχεις,το κρατησα καβατζα ομως για οταν τελειωσει,οχι που θα το ξεχνουσαXDD
Καλη Συνεχεια με τα διαβασματα,κι εγω απο Δευτερα ξεκιναω μαθηματα αλλα ειδα γενικως το φορουμ ειναι πολυ ησυχο τελευταια,ολοι εχουν πεσει στο ιδιο προβλημα φαινετε:P
Τα λεμε λοιπον!!^^
Sep 20 2008 16:44
Zoro → iristella
Επειδη βλεπω μας σνομπαρεις ολους και αλλιως δεν προκειται να μας απευθυνεις τον λογο:smokingg:,πως πανε οι μερες??
{iri-himeeee just kidding,I know u are short on time:nanana:,εμενα μου φεραν το νετ μια βδομαδα νωριτερα αρα ευκαιρια να ξαναπαρω το φορουμ στα χερια μου:P...αντε να τελειωσεις εξετασεις να τα λεμε που και που....κουραγιο,ξερω οτι αυτη την περιοδο περνας απ τις πιο δυσκολες στιγμες...υπομονη,μια βδομαδα ακομη σου μεινε...περνα κι απ το αλλο στεκι οποτε μπορεις,να δεις τι επαιξε..;)...}
Καλο κουραγιο αυτες τις μερες λοιπον,θα σε δουμε πιο συχνα αργοτερα^^
[και buona fortuna με τις εξετασεις βεβαια:):):)]
[IMG]http://www.anime.gr/forums/groups/116-picture35.gif[/IMG]
[yup,that's me above...trusty M!!XDD]
Sep 20 2008 16:28
Daf_Chan → Glaurung
μου φαίνεται ενδιαφερουσα σαν σχολή,επίσης έχει κάποιο κύρος.εμένα κυρίως γλωσσολογία με ενδιαφέρει..το ξέρω οτι είναι δύσκολο.Προσπαθούμε όμως!ευχαριστώ!επίσης! :P
Sep 20 2008 15:30
Glaurung → Daf_Chan
ενδιαφέρον !!! Σου αρέσει η νομική ? Καλή επιτυχεία στους στόχους σου ,γιατι είναι λίγο δύσκολοι(αλήθεια λίγο , μπορεις να τα καταφέρεις):hero:
Sep 20 2008 15:26
Daf_Chan → Glaurung
ε,τότε τεχνολογική να πας σίγουρα..χμμ..εγώ ενδιαφέρομαι για νομική και μετά να κάνω κάποιο μεταπτυχιακό γλωσσολογία ή ΜΜΕ..κάτι τέτοιο... :P
Sep 20 2008 15:17
Daf_Chan → Glaurung
και δεν το λες τόση ώρα??είχα συζητήσει πολύ διεξοδικά το θέμα με έναν μαθηματικό που είναι και φίλος μας και μου είχε πει για διάφορα επαγγέλματα..όσο για τη χημεία έιπε οτι πολλοί κάνουν αυτό το λάθος και προσπαθούνε από θετική και καλά επειδή έχει χημεία κατεύθυνσης..'Ομως πραγματικά δεν υπάρχει λόγος να ταλαιπωρηθείς για αυτό, έτσι κι αλλιώς αν με το καλό μπεις στο πανεπιστήμιο θα βρεις τρόπο να συμπληρώσεις τα όποια κενά σου..2η επιλογή δεν έχεις?
Sep 20 2008 14:20
Glaurung → Daf_Chan
θέλω να σπουδάσω χημεία(τι ακριβώς δεν ξέρω) , αυτός είναι ο λόγος που έχω αυτό το δύλημα :sadist:
Sep 20 2008 14:10
Daf_Chan → Glaurung
βασικά, εξαρτάται με τι θέλεις να ασχοληθείς..Θετική συμφέρει να πας μόνο αν θες ιατρική ή βιολογία..αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να φας στη μάπα χημεία και βιολογία κατεύθυνσης... :P
Sep 20 2008 14:06
SirJim → Zoro
Zoro is back i see....
hehe.....
Εγώ έχω ψιλοσταματήσει να μπαίνω λόγω πανελληνίων, αλλά όταν βρήσκω χρόνο, περνάω και από δο μια βόλτα... :P Πώς παν τα κέφια?
And fuck no, it was paradise without you XD
JK of course!! ;)
Sep 20 2008 14:03
Umi no Ossan → Zoro
Αναφερεσαι στα σπαθια??? Ειναι ισαξια αλλα το καθενα αναλογα με την περιπτωση. Για πιο brutal καταστασεις ειναι το Dragonslayer !!!!
Sep 20 2008 11:33

This status update has reached the maximum number of replies allowed