Jump to content

Community Status Updates

Photo

Glaurung → odin

ευχαριστώ για τις συμβουλές σου και τα link :nod2: Εσύ τι σπουδάζεις ? ( Αν δεν γίνομαι αδιάκριτος :terror2:)
Sep 20 2008 11:22
Photo

titi → jimmare

sto sippuuden twra eimai sto 5o episodeio ... den exei pros to parwn tin megalh agwnia . o deidara ligo ksekarfwtos...
Sep 20 2008 11:17
Photo

jimmare → titi

Naruto ε?Εγω που ειμαι πολυ πωρομενος μπορω να πω οτι το κανονικο naruto τελειωνει στο επεισοδιο 137 και μετα ολο fillers... Αρχιζει το shippuden και τα τρεια πρωτα επεισοδια τα εχει βγαλει η animeclipse με ελληνικους υποτιτλους. Εχει φτασει το shippuden μεχρι το 76
Sep 20 2008 11:05
Photo

Anelis → zade

νομιζα οτι θα ηταν zombie movie και ειχα ψηθει τρελα γι αυτο και ξενερωσα τοσο οικτρα μετα thanx για το λινκ!!
Sep 20 2008 11:02
Photo

jimmare → Zoro

Ωραια,μπραβο!Οταν λεω πραγματα και θαυματα,εννοω οτι πετυχαμε δυο ατομα και ενα site με παιχνιδια και καναμε ενα σωρο αλλαγες. Π.χ. βαλαμε online παιχνιδια για να παιζεις μεσα στο forum(πως ειναι εδω το arecade?Ενα τετοιο πραγμα αλλα με καλυτερα παιχνιδια) : [url=http://anime-accelerator.forumakers.com/category-c1/]Online games[/url] Επισης,ψαχνουμε ακομα για skin και φτιαξαμε καινουργιο banner! Eπισης αμα ριξεις μια ματια στα games,ανεβηκαν σχεδον ολα τα games για anime!Ακομα και τα πιο κουλα ανεβηκαν! Επισης παμε πολυ καλα με τα anime... Bleach:145 eps uploaded Naruto:170 eps uploaded One piece:25 eps uploaded(greek subs) DBZ:32 eps uploaded Δλδ ολα πανε μια χαρα.Και αυξηθηκαμε και πολυ σε μελη!
Sep 20 2008 10:48
Photo

zade → Anelis

Ντροπή ,να μην το αντέξεις . You need moar practice girl . Σε videoclub το χω βρει το alien apocalypse kai από κει το νοίκιασα και το είδα. Τώρα,απόtorrent, δεν έχω κατεβάσει κάποιο , αλλά νομίζω ότι το παρακάτω σου κάνει [url=http://btjunkie.org/torrent/Alien-Apocalypse-bruce-campbell/3779ef15bb1036db35ad69805578ff64be036d6dbc33]Alien Apocalypse-bruce campbell Torrent - btjunkie[/url]
Sep 20 2008 10:36
Photo

Anelis → zade

καλα ο Bruce ειναι θεος αλλα οσο cultia και να ηταν το Man with the screaming brain εγω δεν το αντεξα, και πανω στο μισαωρο κοιμηθηκα ηθελα να σε ρωτησω ομως αν εχεις βρει torrent η dd για το alien apocalypse
Sep 20 2008 10:31
Photo

ichigo13 → Zoro

Man εγώ είμαι στο επισόδειο 24 και μου αρέσει πολλύ, αλλά κάθε φορά καθυστερώ νατο δω γιατί μου τυχαίνει κάτι, π.χ. είχα μα βδομάδα ελεύθερη πριν αρχίσει το νέο εξάμηνο και μου σπάει ο σκληρός και έχασα όλα ταεισόδεια μέχρι το 40 που είχα κατεβάσει, έλεος!
Sep 20 2008 10:25
Photo

odin → Glaurung

Well,για αρχή εξαρτάται από τον βαθμό που βγάζεις και από την πόλη στην οποια μένεις.Το καλύτερο που έχεις να κανεις πάντως είναι να το συζητήσεις με καθηγητές σου η με επαγγελματίες που έχουν σπουδάσει στο αντικείμενο για να σου δώσουν τις γνώμες τους.Επίσης,σημαντικό είναι να δεις το πρόγραμμα σπουδών της κάθε σχολης για να δεις αν πραγματικά σε ενδιαφέρουν αυτά που διδάσκονται.Για παράδειγμα μπορείς να βρείς [URL="http://www.chem.uoa.gr/publications/Department/ODHGOS2008-09.pdf"]εδώ[/URL] το πρόγραμμα σπουδών του χημικού και [URL="http://www.chemeng.ntua.gr/main.php?course_guide"]εδώ[/URL] του χημικού μηχανικού.
Sep 20 2008 09:46
Photo

Darkchilde

Thank you!
Sep 20 2008 09:02
Photo

1oneiromono → Six Winged Angel

nice που πηγες? εγω φετος μπηκα στο λουκι της τριτης λυκειο :uhh:
Sep 20 2008 08:42
Photo

Zoro → ichigo13

Χεχε οντως πολυ καλο το videaki,ταιριαζει σχεδον σε ολες τις περιστασεις:P Και thanx για το καλοσορισμα pal,μου βαλαν νετ μια βδομαδα νωριτερα και ετσι ειμαι πανετοιμος να ξαναμπω στυς ρυθμους του forum{για καλο ή κακο μερικων!:P}.. Οσο αφορα το monster εγω εφτασα στο επεισοδιο 18 και περαν απο καποια μικροπαραπονα που θα αναφερο στο thread,ειναι παρα πολυ καλο ανιμε οντως,ανταξιο της φημης του..εσυ που το εφτασες btw???:hmmm:
Sep 20 2008 07:06
Photo

Zoro → mono

mono-chaaannn wut u said really touched my heart:blingeye2: Btw I'm "online" too and I wuz about to talk to ya,αλλα απλως επειδη ξερω οτι ουτος η αλλος εσυ καθεσε αρκετες ωρες στο νετ(κοινη παθηση:P) ειπα πρωτα να δω τι επαιξε στο φορουμ οσο ελειπα και μετα να σου μιλησω....ειδες τι gentleman ε???:P:P
Sep 20 2008 04:26
Photo

mono → Zoro

εεεεελα ρε!τι κανεις?ofc we missed you...
Sep 20 2008 04:22
Photo

ichigo13 → Zoro

Καλά ε το βιντεάκι που έβαλα θα είναι το trademark μου!Όποτε κολλάει η περίσταση θα το πετάω για χαβαλέ!:hahaha: Welcome back my friend και καλό monster!Αχ να δούμε αν θα το τελειώσω ποτέ!
Sep 20 2008 03:10