Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → red pyramid

καλα και το βιβλιο ειναι θεϊκο, ο τυπας δινει ρεστα ασε μετα απο αυτη την ταινια η μανια του να κανω λιστες εχει αναζωπυρωθει πληρως
Sep 22 2008 12:46
Photo

Anelis → Zoro

ειμαι απελπιστικα καμμενη με τις ταινιες ~πιο πολυ απ οτι με ανιμε και μανγκα..~ σε καποια φαση οι φιλοι μου ειχαν τσαντιστει γτ καθε φορα που τους εβλεπα τους εβαζα να δουνε και καινουργια ταινια...
Sep 22 2008 12:45
Photo

red pyramid → Anelis

Γιατί, η σκηνή που φαντάζεται τη ξανθούλα να κάνει σεξ με τον Ίαν? :P Nobody, no woman had ever better sex than you and Ian had in my head. Απλά απίστευτα ρεαλιστική ταινία, αγαπημένο ρομάντζο. :D
Sep 22 2008 12:41
Photo

Zoro → Anelis

Καλα ρε μα ΠΟΣΟ καμμενη με τις ταινιες εισαι??:hahaha:{11 φορες λεει!!} Μπορει να μην ασχολουμε πολυ με το θρεντ πια{και με ταινιες γενικως!!},αλλα τουλαχιστον ξερω οτι ειναι σε καλα χερια...τα 2 νεα entries{εσυ και η mono} ειναι ανταξια να συνεχισουν το εργο μου στο θρεντ!!!:riiight:
Sep 22 2008 12:40
Photo

Anelis → red pyramid

η ατακα " i just want something i can ignore" εχει μεινει στην ιστορια!!
Sep 22 2008 12:38
Photo

1oneiromono → Six Winged Angel

σκευτομαι αυτη την περιοδο για φυσιοθεραπευτης αλλαγενικα δν ξερω ακομα, πηγα θετικη γτ μαρεσε/ειμαι καλος στην χημεια βιολογια βασικα.Οντως γενικης παιδιας μπορεις να κοιμασε(δν το εχω καταθερει ακομα) η' να κανεις κανενα αλλο μαθημα. Εσυ εδωσες τωρα στις πανελληνιες που περασαν??
Sep 22 2008 12:31
Photo

red pyramid → Anelis

[url=http://www.youtube.com/watch?v=yVv5sIY57TA]YouTube - High Fidelity - Monday Tape[/url] Respect ^^
Sep 22 2008 12:29
Photo

Zoro → Radagast

Ναι τελικα μου βαλανε internet νωριτερα{για κακη σου τυχη:hahaha:} Λοιπον η σειρα μ'αρεσει αρκετα και εχω καει,αν και εχω 1-2 παραπονακια που αφορουν τον ρεαλισμο της,αλλα θα τα γραψω αργοτερα στο θρεντ μαζι με συνολικες εντυπωσεις... Οσο αφορα υποτιτλους,χεχε βλεπεις τα βλεπω σε rmvb που ηδη βρισκονται δυσκολα{αλλα για την ποιοτητα και τον χωρο που διατηρουν αξιζουν για μενα!} και ετσι αλλα ειναι απο anikraze και αλλα οχι{δεν θυμαμαι πως λεγεται το αλλο group}αλλα μεχρι τωρα μου φαινετε μια χαρα τα καταλαβα ολα..μονο ενα πραγμα δεν πολυκαταλαβα{που και που και μερικα αλλα,αλλα ειναι μικροπραγματα,το γενικο νοημα το χω πιασει} και το ρωτησα στο thread,αλλα δεν μου απαντησε κανεις...αν μπορεις τσεκαρε το μπας και θυμασαι το σκηνικο;) Τελος,εξετασεις πως πανε??Στρωθηκες?? Τα λεμε λοιπον καμμενε^^
Sep 22 2008 12:06
Photo

GkLoc → °•πίΟu-πίΟu•°™

Aρχιζωντας, Το jk ειναι Joke... Χμμ μετα ναι ειναι ππιο ευκολο με quick games να ξεκλειδωνεις μιας και αμα χασεις δεν μετρανε οι ηττες σου,και ετσι μπορεις να ξεκλειδωσεις κατι παιχταραδες και να διαλας τους υπολοιπους στο Level σου[εκτος απο αυτους που κανουν reset το account..xD] Ασε και εγω επεσα πανω σε εναν με Kyuubi Naruto,Cursed Seal Sasuke,Itachi,πολεμησα λιγο αλλα και παλι την εφαγα αγρια... Ωραια αρα εισαι και τωρα και εσυ στην Clan,και ναι οπως καταλαβες οι πορωμενοι του Anime.gr ειμαστε εκει μεσα,ανοιξε και Thread ο Fingo χθες με την Clan[We Rock]!xD Οσο για τα φιλλερς θα τα δω λιγακι και θα σου πω,μιας και εμενα μαρεσουν,αλλα anyway θα δω και μετα γνωμη μου... Αυτα για τωρα Piou~Chaaaan~see ya around
Sep 22 2008 12:02
Photo

zade → Namida

Eπικό το ποστ σου για την Μπάρα Προόδου ! Επικό λέμε ! Άπαιχτο.
Sep 22 2008 11:42
Photo

zade → tsintori

Ευχαριστώ που μου το είπες .Επιτέλους κάποιος που διαβάζει αυτά που γρ'αφω στην υπογραφή μου . Στ αλήθεια το εκτιμώ. Μάλλον κάτι τέτοιο θα κάνω από δω και πέρα. Θα βάζω στην υπογραφή μου "το σκάναλο της εβδομάδας" γιατί, ως γνωστόν, σχεδόν κάθε εβδομάδα έχουμε νέο σκάνδαλο ..
Sep 22 2008 08:47
Photo

zade → Etemon

Δεν ρωτάω με προσβλητικό τόνο ,αλλά κυρίως με απορία. Πως και μου έκανες friend request ?
Sep 22 2008 08:16
Photo

Hellraider → Loke

Και πως κανουμε update το ffdshow filter?:'D
Sep 22 2008 06:53
Photo

Radagast → Zoro

Nice άντε επιτέλους βλέπεις monster, περιμένω συνολικές εντυπώσεις. Είδα μπαίνεις και στο forum πλέον. (πάντως δεν έχεις δει τπτ ακόμη, έχει πολύ ψωμί ακόμη να σου δείξει από παρελθόν και χαρακτήρες κυρίως) PS : Ελπίζω να το βλέπεις με μετάφραση από anikraze, γιατί όλες οι άλλες available μεταφράσεις είναι ελλειπείς. (κι όχι δε το λέω έτσι, μετά μην αναρωτιέσαι αν κάτι δε σου κολλάει.)
Sep 22 2008 06:20
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ουφ επιτελους βρηκα τον χρονο να σου απαντησω στο σεντονακι σου:hot: [σε κολλησαμε τελικα με την iri ε??XDD] Εχουμε και λεμε: Ναι,οπως ειπα και στην iri,η Robin ειναι δυναμικο ειδος γυναικας...απ τους αγαπημενους μου χαρακτηρες...εξυπνη,δυνατη,ψηλη,πανεμορφη,με τρομερα συγκινητικο παρελθον και γενικως πολυ καλη με τους nakamas της...εχει μονο μειονεκτημα οτι ειναι σοβαρη και μακαβρια αλα Morticia Adams αλλα βλεπω εσενα σ'αρεσει αυτο:P Οσο για τα γελια ναι,δεν εχω δει πολυ Naruto αλλα παντα αν και βαζω αρκετα σημεια του Naruto πιο πανω απ το OP,σε πλακες το εχει το op πιστευω...μερικες φασεις ειναι απλα απαιχτες και χαιρομαι που συμφωνεις!! [τελικα δεν την ειπες misa την εταιρα στο προφιλ της,αλλα δεν πειραζει γιατι δεν εχει πληκτρολογιο και δεν εχει πλακα αν δεν μπορει να απαντησει,αρα ας περιμενουμε να παρει καινουριο και μετα [B]ΘΑ[/B] το κανεις ομως εεε???:blingeye2::P] Η φωτο που εχω στο προφιλ μου ειναι καθαρα fanmade και απ οσο ξερω τουλαχιστον δεν υπαρχει αντιστοιχο επεισοδιο αλλα υπαρχουν μερικα παρα πολυ καλα specials,ειδικα το 4ο που στο συστηνο ανεπιφυλακτα για γελια,ειναι στην αρχαια ιαπωνια και ολοι εκει εχουν διαφορετικους ρολους[πχ ο luffy αστυνομικος,ο zoro μοναχος κλπ] και δεν εχει spoilers μην ανυσηχεις..πολυ γελιο[το Naniiiii του Buggy απαιχτο!!XDD]...αν το θες εχω link για rmvb μορφη;) Χαιρομαι που παραμενεις zorofan παντως,ετσι,παντα ετσι,cause he is mr.cool!!^^ [nosebleed να βλεπω!!:nbleed:] Ναι και για τις πλακες δικιο εχεις,αυτα που μιμουνται καποιον ειναι απ τα αγαπημενα μου,οπως ο luffy που εκανε τον sanji στην arabasta και ο usopp που εκανε τον crocodileXDD...πιο κει στην skypiea να δεις πλακες!! {εκει που o Luffy μιμειται τον Zoro ή το spell του Usopp:'D...καλα και το τραγουδι του Luffy κορυφη!!} [που εχεις φτασει ειπαμε btw??:hmmm:] Πωωω κι αυτη η αρενα,μου την ειπε και ο GK και καταλαβα οτι ειναι ενα ειδος online rpg...ξερω οτι ειναι ωραια αυτα αλλα μακρια απο μενα,θελουν πολυ χρονο αν θες να εισαι ο πρωτος{και παντα θελω να ειμαι!!} και γι αυτο κρατηθηκα μακρια απο τοσα που μου προτειναν φιλοι μου,οπως l2 και wow!!!:nanana: Αυτα piu-chan λοιπον,καλο ξεκινημα με τα μαθηματα αν ξεκινας κι εσυ[εγω ξεκιναω αυριο:deadga6:] και τα λεμε τακτικα στο forum:tensai::wooi2:
Sep 22 2008 03:01