Community Status Updates
GkLoc → Nami-Swan
"παλι μεσα εισαι ρε γυφτε":lol:
ROFL[Rolling-On-Floor-Laughing]
πως και μεσα τουβλο?:hahaha:
Sep 24 2008 15:33
Neuro → endless_inspiration
Εχω τελιοση το σεναριο του προτου ή και 2 chapter αν βγει πολες σελιδες...προτινω να βρεθουμε ή σιμερα μεχρι τις 6 ή αυτιο το μεσιμερι κατα τις 12-15 στο msn.
Sep 24 2008 15:28
donald13 → iristella
Μια χαρα κοριτσάκι... ξέρεις μπηκαμε σε κανονικούς ρυθμούς χειμώνα πλέον... Είπα και εγω ουτε ενα γεια δεν μας λέει πια....
Sep 24 2008 15:27
Neuro → olgidio
Εχω τελιοση το σεναριο του προτου ή και 2 chapter αν βγει πολες σελιδες...προτινω να βρεθουμε ή σιμερα μεχρι τις 6 ή αυτιο το μεσιμερι κατα τις 12-15
Sep 24 2008 15:25
Neuro → Azixel
Εχω τελιοση το σεναριο του προτου ή και 2 chapter αν βγει πολες σελιδες...προτινω να βρεθουμε ή σιμερα μεχρι τις 6 ή αυτιο το μεσιμερι κατα τις 12-15
Sep 24 2008 15:23
LucyBR → 1oneiromono
i see.. if that's the case tho, τους αδικεις ακομα περισσοτερο τους Plastic Tree..
ok o Ryutarou ειναι οντως ωραιος και φανταζομαι θα χει πολλες fangirls, αλλα ως μπαντα και ως μουσικο περιεχομενο, καμμια σχεση με αυτο που περιγραφεις..
επειδη δεν ειναι visual και κινουνται σε πιο indie/alternative rock υφος δε σημαινει οτι ειναι κι ετσι..
Sep 24 2008 15:00
Jiraiya → Yunancy
Επειδή είδα κάπου που έλεγες για την υπογραφή σου,σου την είχαμε βγάλει επειδή ήταν μεγαλύτερη απ'ότι επιτρέπεται.
Και αυτή που έχεις τώρα είναι 40kb πάνω από το όριο(το όριο είναι 100kb) οπότε μίκρυνε τη λίγο αν μπορείς:knock-knock:
Sep 24 2008 14:56
Zoro → iristella
Ειδες,ουτε που με ξερει και ηδη με εχει καταλαβει πληρως και θελει και να με παντρευτει:kakaka:,το χω το χω!!XDD
Sep 24 2008 14:45
tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™
Tι γίνεται ρε παιδί όλα καλά;;;;;
Το νέο σου σετάκι τα σπάει.........
Sep 24 2008 14:43
dimakos
geia sas paideia??????? Eimai kainourgios ap'oti katalabate......thelw na rwthsw gia ena anime to Basilisk an yparxoun subgr kai pou...Eyxaristw
Sep 24 2008 14:32
jimmare → Shiro_Tamori
Για δοκιμασε αυτο που σου ειπα...(σχετικα με το nero 8 για βιντεο):congrats:
:riiight::riiight::riiight:
Sep 24 2008 14:24
Lilia20 → QueenofHearts
O.o Ξερεις απο ιαπωνικη κουζινα??? Θα μ'αρεσε αν μου δινες tips xDD xixi
Sep 24 2008 14:19
Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πωωωω καταρχας ντρεπομαι,χτες με το ωραριο που σου αφησα το μυνημα εκανα κι εγω ενα λαθος....ειναι meta' και οχι metta!!
{so ashamed,αν δεν ξερω εγω τι γλωσσα τοτε ποιος!!:nanana:}
Anw για να απαντησω σε οσα λες...
Αναζωογονημενη δεν λες τπτ...δως της ενα pc με ιντερνετ{και ενα καλο πληκτρολογιοXD} και τπτ αλλο:hahaha:
[posting freak is back!!και που να τελειωσει με τις εξετασεις την παρασκευη δλδ,χαμος θα γινει!!]
Για το 2ο,γιατι εγω νομιζω οτι εμενα ελεγε!!:nanana:
[μαλλον μανια καταδιωξης,το χει κι αυτο να στο φερνει!!XDD]
Για το 3ο Sicilia,insieme alla bella mafia:kakaka: pero non vivo li,ho solo parenti!^^
Και για το τελευταιο{και αγαπημενο μου:hehehe:} non te lo scordare di sera,voglio farmi alcune risate con lei che si arrabbia:kakaka:
Ma che bello dire le cose in italiano in modo che gli altri non capiscono quello che diciamo!!;):P
Sep 24 2008 14:16

This status update has reached the maximum number of replies allowed