Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

Φωτογραφία

1oneiromono → Six Winged Angel

:orly:σχολη καλων τεχνων εε?? ειχα δει κατι σχεδια σου στο deviantart btw το Εva-1 god mode ftw, κανεις σκιτσα κυριος η χρησιμοποιεις και fotoshop ? καλη επιτυχεια στα αποτελεσματα αν δν εχεις παρει ακομα
Σεπ 26 2008 12:16
Φωτογραφία

Lilia20 → Tora-sama

Mπα, οχι δν πειραζει, ;3 hehee Tι νεα????
Σεπ 26 2008 12:11
Φωτογραφία

Tora-sama → Lilia20

Hi Lillia!Fantazomei xereis poios eimai,o partner tou redarion an den me katalabes!Pws paei,kala eisai?Se exei taraxei o allos me to background?lol
Σεπ 26 2008 12:04
Φωτογραφία

Adventurer → Hazuki

Φτασε πρωτα τα 4,6 Terrabyte ανιμε και μετα ελα να μου μιλησεις εμενα για ποζερια:try: Και αυτο που ειναι πραγματικα Epic με αντζουγιες ειναι το avatar σου. Πρεπει να εχω δει αυτη τη σκηνη πανω απο 20 φορες και παντα lolαρω:hahaha:
Σεπ 26 2008 12:03
Φωτογραφία

1oneiromono → LucyBR

*tries to calm her το ειπα αυτο προτου google them (and search songs meaning),σαφως it doesn t fit that description on Plastic tree οφειλω ομως να πω οτι για j-music(bands ,styles,trends ect...)εχω (..πως να το πω) λευκο πινακα,not a clear image ,yet . I want to learn/listen more bands but i don t get the time to do it( especially when u go 3 λυκειου),αν εχεις κατι υποψη μην δυστασεις να προτινεις παντως
Σεπ 26 2008 11:59
Φωτογραφία

Lilia20 → Tora-sama

Hello to u too!!! ^o^
Σεπ 26 2008 11:50
Φωτογραφία

Lilia20 → Erebos

Ohayo!! ^o^ Arrigato για το friend request!! ;33 Nice ecchi pics....!! :333
Σεπ 26 2008 11:47
Φωτογραφία

red pyramid → himawarinosekai

Πές μου ότι θα σε δούμε σήμερα, πλζζζζ *bishonen eyes again*
Σεπ 26 2008 11:44
Φωτογραφία

Hazuki → Adventurer

Epic chain με διπλή πίτα και πολύ πιπέρι :P Το δεύτερο man, τα χω τα περισσότερα :Β [pozer mode on]
Σεπ 26 2008 09:46
Φωτογραφία

Cassiel → LucyBR

Εμ..ναι:hihi2:.Happiness:hahaha:.Δεν είπα ότι έκανες κάτι λάθος,αλλά πάντως είχε πλάκα,αν και δεν κατάλαβα ακριβώς τι στο καλό κάνουν.Παιχνίδι είναι;Και τι λένε αυτοί από πίσω "White Shirt Guy..." και κάτι τέτοια:hihi2:.
Σεπ 26 2008 08:19
Φωτογραφία

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[B]Και κει που ξενερωνα, ανοιξα το animegr (ωραιο ε) και βρηκα τις Pervert φωτο του Ζορο και καραφλιασα Lol αλλος απαλευτος απο κει! [/B]Oi,δεν ξερω για την αλλη αλλα δεν με εχουν πει ποτε απαλευτο μεχρι τωρα:mador2: {που btw δεν εδωσε τα credits για το ποιος της εμαθε megaupload/rapidshare^^} OK την αλλη φορα θα ψαξω τπτ προς yuri για να χαρει το ματακι σου:nbleed: Buonanotte αφου φευγεις απ οσο καταλαβα!!:gn2:
Σεπ 26 2008 00:52
Φωτογραφία

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Koυραγιο...... Δεν καταλαβαινω ομως γιατι παιδευεσαι με torrents Και δεν κατεβαζεις κατευθειαν με direct donloa απο Megaupload και Rapidshare? Ειναι πολυ πιο γρηγορα πιο πρακτικα και δεν κολλαει το πισι με αυτα οπως τα τορρεντς. Καιbtw το bittorrent ειναι αθλιο... Δοκιμασε μtorrent Η εστω azurreus.......αν επιμενεις στα τορρεντς παντα^^
Σεπ 26 2008 00:44
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ημουν σιγουρη οτι στρατολογουσες και απο το γκρουπ... Ρε εφαγα πικρα σημερα, προσπαθουσ να δω ενα επεισοδειο και μου πηρε 1.30 ωρα να κατεβει ολο. Ξερεις οτι τα βλεπω οnline. Κατεβασα μες στην απελπισια μου ενα προγραμμα bittorrent η κατι τετοιο αλλα δεν ηξερα πως χρησιμοποιειται, εχουμε και ενα γαμ***μενο firewall και δεν μπορουσα να κανω τιποτα. Ξενερωσα τη ζωη μου Big time και ειναι κριμα γιατι σημερα ειχα πολυ ελευθερο χρονο -.-" και ηταν και γaμω τα επεισοδεια και κοβοταν η συγκινηση ολη την ωρα..Ολα αυτα λογω συνδεσης. Μια ειναι οκ, (προσεξε οκ λεω οχι γρηγορη) μια ειναι πιο αργη κι απ το θανατο.. αλλα οταν ειναι αργη δεν παλευεται. Και δεν ξερω τι να κανω μιας και δεν μου κανουν Upgrade σε 2048 εστω. Και κει που ξενερωνα, ανοιξα το animegr (ωραιο ε) και βρηκα τις Pervert φωτο του Ζορο και καραφλιασα Lol αλλος απαλευτος απο κει! Πφφ φευγω με την πικρα του ενος επεισοδειου αντι για 6, κι αυτο βγαλμενο απο το στομα.. Καληνυχτα iri-chwan!
Σεπ 26 2008 00:39
Φωτογραφία

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

KONO HENTAI!!! Ερωτοτροπικες φωτο στο προφ μου θα μπαινουν ΜΟΝΟ αν ειναι YAOI λολ wa akateru?!!! Λολ σκαλωσα!
Σεπ 26 2008 00:33
Φωτογραφία

Adventurer → Hazuki

Epic chain οπως λεμε "Ειναι τοσο epic που θελω να γραφτω κι εγω σε αυτην" ή οπως λεμε "Ηρθα να πω οτι ειναι epic και φευγω"; :P
Σεπ 26 2008 00:30