Community Status Updates
Scorpion → Zoro
Χαιρουμαι που σου αρεσει ,τον τελευταιο καιρο εχω φαει πωρωση με τον Sanji(ολο το στιλακι του μου αρεσει πολυ.Ζοro ξεχασα να σου πω πως σημερα καθως χαζευα κατι εικονες του Usopp στο google ειδα κατι που μου φανηκε περιεργο μαντεψε τι
Τον usopp με χρυση μασκα ,ραβδι και κοκκινη καπα.
Και ρωτω, ο Usopp αποκταει τη μασκα στο anime ή η εικονα ηταν fan art;:blurah5::blurah5:
Oct 11 2008 21:24
Maya-chan → Glaurung
τιποτα, εγω ευχαριστώ για το add :)
επίσης και σε σένα. Β Λυκείου πας? If so, may the force be with you! :emptyonexg1:
Oct 11 2008 19:46
Adventurer → Putin
Honestly man, κανε τη χαρη στον εαυτο σου και βαλε Winamp για τα αρχεια μουσικης σου. Θα το συνηθισεις στο πι και φι και θα κανεις τη ζωη σου 1000 φορες ευκολοτερη. Γιατι οκ, μεγαλο πραγμα η συνηθεια, αλλα οταν υπαρχει κατι καλυτερο δεν πρεπει να εμμενουμε στα χειροτερα.
Oct 11 2008 19:27
zade → Sunabouzu
Βασικά ήθελα να βάλω μαι κανονική γυμνή μου φώτο , αλλά τα τωρινά pc αργούν πολύ να ανοίξουν φωτογραφίες ανάλυσης παραπάνω του 1.000.000 pixels . Οπότε αφού το "εργαλείο" δεν χωράει ολόκληρο σε μικρότερη ,έβαλα κάτι ποιό "διπλωματικό" . Πάντως αν θέλεις να δεις περίπου τι συμβαίνει , παρατήρησε εκείνο το λάστιχο που πάει παράλληλα στην εθνική οδό Αθηνών /Λαμίας έτσι θα καταλάβεις για τι μεγέθη μιλάμε .
Άσε μας ρε Camus να πούμε ! :hahaha:
Oct 11 2008 19:18
zade → Radagast
Εάν σου πω ότι μόνο όσοι είχαν επαθή με τα μαθηματικά μου ευχήθηκαν θα το πιστέψεις ; Μόσο εσύ και ο adventurer (wannabe mathematician too ) το θυμηθήκατε . Καλά και ο kenny , αλλά ο Kenny ΕΙΝΑΙ το φόρουμ οπότε δεν πιάνεται. Ευχαριστώ πολύ πάντως.
Oct 11 2008 19:13
Kenny → sas
[url=http://www.anime.gr/forums/manga-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/]Manga Γενικά - .aNiMe//GR Forums[/url]
Oct 11 2008 18:11
Erisadesu → digitaltracker
konbawa digital kun καλά είμαι ασχολούμε με την πτυχιακή και ελπίζω σύντομα να τελειώσω.
εσύ πως περνάς;
Oct 11 2008 18:10
Sunabouzu → digitaltracker
με επιασες...
δεν μπορουσα να μην δηλωσω υποταγη στην Villetta-sama
:nod2:
Oct 11 2008 17:59
digitaltracker → Erisadesu
What's up sensei? Just dropping by to say hi. Kαλα εισαι?
Oct 11 2008 17:39

This status update has reached the maximum number of replies allowed