Jump to content

Community Status Updates

Photo

sleepless → GkLoc

και μενα μαρεσαν πιο πολυ οι κακοι απο παντα αλλα ο Light ειχε ξεφυγει τελειως ρε συ ηταν κατι παραπανω απο κακος:burningbe3:
Oct 11 2008 23:56
Photo

Scorpion → GkLoc

Απο one piece πως πας;
Oct 11 2008 23:15
Photo

GkLoc → Scorpion

E ειναι γουστα αυτα ρε συ,και εμενα παρρα πολυ κακοι δεν μου κανανε Κλικ καθολου... Οπως εσυ σιχαινεσαι τον Light,ετσι σιχαινομαι και εγω τον L,ουτε να τον βλεπω δεν θελω[και ομως συνεχεια τον βρισκω μπροστα μου με avatars..xD]
Oct 11 2008 23:14
Photo

Scorpion → GkLoc

Και γω συνηθως τους κακκους υποστηριζω πχGrimmjow αλλα ο Light ηταν η εξερεση απο την πρωτη φορα που τον ειδα τον συχαθηκα.
Oct 11 2008 23:12
Photo

GkLoc → Scorpion

Kαι μακαρι να γινοτανε θεος,αμα δεν σαρεσε ο Light και τετοια,σου σινσυστω να μην δεις ποτε Berserk,ο κακος εκει μεσα ειναι 1000 φορες πιο Μ@αλακας απ'τον Light,και εμενα που μου αρεσουνε οι κακοι χαρακτηρες τον μισησα παρρα μα παρρα πολυ... Γενικα ρε συ ο Light ηταν φοβερος,ο χαρακτηρας του Θεικος,οχι κατι μπασταρδακια σαν τον Near να εμφανιζονται σαν τις σκατουλες και να κανουνε τους εξυπνους...
Oct 11 2008 23:08
Photo

Scorpion

sleepless περνα μια βολτα κι απο δω [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/47/"].aNiMe//GR Forums - Death note L fans[/URL]
Oct 11 2008 23:08
Photo

GkLoc → sleepless

Για αυτο μαρεσε ρε συ,διοτι ηταν και **** τους κακους χαρακτηρες,και το οτι ητανε ψυχακιας ηταν το κερασακι στην τουρτα... Γενικα εμενα μαρεσουν πιο πολλοι οι κακοι χαρακτηρες απ'τους καλους..
Oct 11 2008 23:05
Photo

Scorpion → GkLoc

[B][COLOR=black]δεν γινεται να εισαι με τον Light. Ειναι ψυχασθενης ο ανθρωπος.......[/COLOR][/B] [COLOR=#000000]Συμφωνω απολυτα.Ακους εκει θελει λεει να γινει θεος του νεο κοσμου,ΕΛΕΟΣ,και μετα λενε [/COLOR] [COLOR=#000000] πως ο Μελλοου και ο Μικαμι ειναι παρανοικοι[/COLOR]
Oct 11 2008 23:03
Photo

sleepless → GkLoc

δεν γινεται να εισαι με τον Light. Ειναι ψυχασθενης ο ανθρωπος.......
Oct 11 2008 22:56
Photo

sleepless → Scorpion

Το ξερω ρε συ ητανε τρομερος εισαι απο τους λιγους που ξερω που συμφωνουν μαζι μου. Ολοι μου οι γνωστοι που εβλεπαν death note τον λεγανε gay κ βλακα.:bahhh:
Oct 11 2008 22:54
Photo

GkLoc → Scorpion

"[I][B](ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχουν μερικοι εδω μεσα που υποστηριζουν τον ψυχακια τον Light[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/despair.gif[/IMG])[/B][/I]" Yep,and i am one of them..^^
Oct 11 2008 22:24
Photo

Mateus

I'm booooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrddddddddd
Oct 11 2008 22:16
Photo

digitaltracker → Erisadesu

Καλα ειμαι... Καλη επιτυχια με τη πτυχιακη. Ganbate!
Oct 11 2008 22:02
Photo

digitaltracker → Sunabouzu

Ισα ισα... για αυτο εβαλα και το λινκ στη sig μου για να ενωθουμε ολοι greek villeta fans
Oct 11 2008 22:00
Photo

Phantom Duck → Erisadesu

Το σπαμ μόνο στην Μαύρη Τρύπα, ναι ?
Oct 11 2008 21:41