Community Status Updates
sleepless
→
GkLoc
και μενα μαρεσαν πιο πολυ οι κακοι απο παντα αλλα ο Light ειχε ξεφυγει τελειως ρε συ ηταν κατι παραπανω απο κακος:burningbe3:
Oct 11 2008 23:56
GkLoc → Scorpion
E ειναι γουστα αυτα ρε συ,και εμενα παρρα πολυ κακοι δεν μου κανανε Κλικ καθολου...
Οπως εσυ σιχαινεσαι τον Light,ετσι σιχαινομαι και εγω τον L,ουτε να τον βλεπω δεν θελω[και ομως συνεχεια τον βρισκω μπροστα μου με avatars..xD]
Oct 11 2008 23:14
Scorpion → GkLoc
Και γω συνηθως τους κακκους υποστηριζω πχGrimmjow
αλλα ο Light ηταν η εξερεση απο την πρωτη φορα που τον ειδα τον συχαθηκα.
Oct 11 2008 23:12
GkLoc → Scorpion
Kαι μακαρι να γινοτανε θεος,αμα δεν σαρεσε ο Light και τετοια,σου σινσυστω να μην δεις ποτε Berserk,ο κακος εκει μεσα ειναι 1000 φορες πιο Μ@αλακας απ'τον Light,και εμενα που μου αρεσουνε οι κακοι χαρακτηρες τον μισησα παρρα μα παρρα πολυ...
Γενικα ρε συ ο Light ηταν φοβερος,ο χαρακτηρας του Θεικος,οχι κατι μπασταρδακια σαν τον Near να εμφανιζονται σαν τις σκατουλες και να κανουνε τους εξυπνους...
Oct 11 2008 23:08
Scorpion
sleepless περνα μια βολτα κι απο δω [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/47/"].aNiMe//GR Forums - Death note L fans[/URL]
Oct 11 2008 23:08
GkLoc
→
sleepless
Για αυτο μαρεσε ρε συ,διοτι ηταν και **** τους κακους χαρακτηρες,και το οτι ητανε ψυχακιας ηταν το κερασακι στην τουρτα...
Γενικα εμενα μαρεσουν πιο πολλοι οι κακοι χαρακτηρες απ'τους καλους..
Oct 11 2008 23:05
Scorpion → GkLoc
[B][COLOR=black]δεν γινεται να εισαι με τον Light. Ειναι ψυχασθενης ο ανθρωπος.......[/COLOR][/B]
[COLOR=#000000]Συμφωνω απολυτα.Ακους εκει θελει λεει να γινει θεος του νεο κοσμου,ΕΛΕΟΣ,και μετα λενε [/COLOR]
[COLOR=#000000] πως ο Μελλοου και ο Μικαμι ειναι παρανοικοι[/COLOR]
Oct 11 2008 23:03
sleepless
→
GkLoc
δεν γινεται να εισαι με τον Light. Ειναι ψυχασθενης ο ανθρωπος.......
Oct 11 2008 22:56
sleepless
→
Scorpion
Το ξερω ρε συ ητανε τρομερος εισαι απο τους λιγους που ξερω που συμφωνουν μαζι μου. Ολοι μου οι γνωστοι που εβλεπαν death note τον λεγανε gay κ βλακα.:bahhh:
Oct 11 2008 22:54
GkLoc → Scorpion
"[I][B](ειτε το πιστευεις ειτε οχι υπαρχουν μερικοι εδω μεσα που υποστηριζουν τον ψυχακια τον Light[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/despair.gif[/IMG])[/B][/I]"
Yep,and i am one of them..^^
Oct 11 2008 22:24
digitaltracker → Sunabouzu
Ισα ισα... για αυτο εβαλα και το λινκ στη sig μου για να ενωθουμε ολοι greek villeta fans
Oct 11 2008 22:00

This status update has reached the maximum number of replies allowed