Community Status Updates
digitaltracker → Adventurer
Η δευτερη σαιζον του Black Lagoon ειναι ''καλυτερη'' σεναριακα και πιο ''σκοτεινη'' θα ελεγα. Νταξει μην περιμενεις και την τρελλη αλλαγη
Oct 11 2008 10:25
Zoro → dennisuke
Ωραία η αλλαγή του ονοματός σου,σαν να σου πηγαίνει περισσότερο όντως!:riiight:
[btw dennisuke είναι κάποιος χαρακτήρας από καμία σειρά??]
Άσχετο,αλλά είδα την συζητησή σου που ρωτούσες για ποιό ανιμε να αρχίσεις και η επιλογή είναι φυσικά μια:Berserk!!:head:
Σου προτείνω να δεις πρώτα το ανιμε που είναι μόνο 25 eps,να δεις αν σ'αρέσει το είδος και μετά να διαβάσεις το manga,εφ όσων σ'άρεσε το ανιμέ,γιατί συνεχίζει την ιστορία που διακόπικε πολύ σύντομα στο anime...
Έγω είμαι μέγας fan της σειράς και αν σκεφτεις να την ξεκινίσεις την συστύνω ανεπιφίλακτα και από μένα θα έχεις κάθε είδους βοήθεια!
Η σειρά εξελίσσετε σε έναν μεσαιωνικό κόσμο στύλ Lord of the Rings και περιέχει ότι θες,πολύ καλό character development,βία,σκοτεινιά,μυθικά πλάσματα,τέρατα,σφαγές,αγάπη,μίσος,ελπίδα,δυστυχία,φιλία,έχθρα..μέχρι και πλάκες....απλά πρέπει να αντέξεις αρκετά για να τα παρατηρήσεις αυτά.
Ελπίζω να επηρέασα την επιλογή σου:ureshii:
Oct 11 2008 03:36
Adventurer → Dammonar
Υπενθυμιζω οτι απαγορευεται να χρησιμοποιουμε greeklish στις απαντησεις μας σε αυτο το φορουμ.
Oct 11 2008 02:43
Orion19 → Zoro
Zoro, πρέπει να κάνουν δίαιτα οι κοπέλες... Τι όγκος είναι αυτός! ΧΑΧΑΧΑ!
Oct 11 2008 02:41
Zoro → Orion19
Should have expected a combo yaoi attack from 2 fronts....we are talking about some kind of "couple" here after all:orly:
Here here....μην μου μείνεις παραπονεμένη:
[IMG]http://i176.photobucket.com/albums/w162/AnonymousAnime/nami-robin-shoujo-ai.jpg[/IMG]
:tensai:
Oct 11 2008 02:22
Nerethil → the_second_child
Είμαι λίγο αργός, μην με παρεξηγείς:emptyonexg1:. Ευχαριστώ λοιπόν (τρίτη φορά, μα τώρα ξέρω το γιατί). Να μπαίνεις πιο συχνα πάντως (μπας κι ακούσω καμμια καλή κουβέντα εδω μέσα:hahaha:).
Oct 11 2008 01:51
Seraphimon-T.K. → Namida
Δεν θα μπορεσω να ερθω,εχω ηδη κανονισει >_< ααα,σορρυ...Καλα δεν χανομαστε κιολας. Μονο μη το κρυψεις παλι πουθενα κ δεν το βρισκεις...
Oct 11 2008 01:41
pointman-aka-thenewguy
→
Σουλακ.Ακης
so are you really the one?
any connection with the two?
Oct 11 2008 01:38
Zoro → iristella
Well....if I get to be Light or L and you get to be Misa(the last one is a lifetime dream >_>)....then....I accept what I see in that photo....:orly:
Oct 11 2008 01:27
iristella → Zoro
I did bring them sensei...... You were just "busy" at the time and you did not notice.......
Here I took a photo......
[IMG]http://i298.photobucket.com/albums/mm264/loooooooooooooooool/bpsmall2.jpg[/IMG]
Oct 11 2008 01:21
Zoro → iristella
That may be true indeed,αλλά από το υπάκουο κορίτσι δεν ειδα ακόμη τα γλυκά που ζήτησα...:yawn2:
[IMG]http://i523.photobucket.com/albums/w358/RavenIga/ServingsweetsmisaxL2.png[/IMG]
C'mon,don't make sensei wait for too long:tensai:
Oct 11 2008 01:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed