Jump to content

Community Status Updates

Photo

evaofadawn → Zoro

χεχε βασικά δε με κράτησες ξύπνια, γιατί ήδη κοιμόμουν όρθια! οπότε, τώρα το είδα αυτό το τελευταίο message. όσο για τα yaoi, χαρ χαρ χαρ, τι περίμενες?! ε, ντάξει, υπάρχουν κ γυναίκες που η ιδέα 2 τέκναρων μαζί, τις χαλάει, αλλά εγώ τι να πω, δεν έχω ουδεμία σχέση με αυτές τις κοπελιές....:tensai: ααα, κ σταματήστε να τρώγεστε στα messages μου, χαζά! :chigau: :wis:
Oct 12 2008 15:03
Photo

Kenny → Melkor

Το fan-made video που σου έλεγα. :hahaha: [url=http://www.youtube.com/watch?v=Ejh7LmCtgM0&fmt=18]YouTube - Gintama Γ— HarΓ©+Guu OP - γ€θ…ε‘γ‘】γ‚γ‚エドγ―γ„γ¤γ‚‚パγƒγ®γ΅γ‚®γƒ³γ€ι€ζ–°γ€‘[/url]
Oct 12 2008 15:01
Photo

Zauk-Lain- → Speedgrapher

Xilia euxaristo gia to katapliktiko set tis paraskeuhs...Pragmatika to Kataeuxaristithika....ego sou exo pei na alakseis to URL apo to sign sou alla esy akoma paleveis me to palio e?>??-_-
Oct 12 2008 14:23
Photo

d.neko-angel → MitHuNa

για την sig μου που ρώτησες, απο το Ookami to Koushinryou (Spείναι [URL]http://anidb.net/perl-bin/animedb.pl?show=anime&aid=5406[/URL]
Oct 12 2008 14:06
Photo

ximura buttosai → Gaia

καλα εδω σκυλοβαριεμαι,περιμενω να ανεβασουν τα κενουρια επισοδια bleach και μεχρι τοτε βλεπω οτι μου ερθει
Oct 12 2008 12:31
Photo

Lilia20 → Jiraiya

Ohayo~~!! Tι νεα? Did u find the jp teacher's phone number...??? >.> I really want to start >.< thanxxx
Oct 12 2008 12:07
Photo

Glaurung → Maya-chan

οχι , Γ Λυκείου παω :terror2::uhh:
Oct 12 2008 12:01
Photo

iristella → Zoro

τι θα κανεις δλδ? θα βαλεις τα κλαμματα Yuuki chan? Γιατι από όσο έχω δει στην σειρα μονο αυτό είναι ικανη να κανει η "πριγκηπεσσα" alter ego σου.... Mην ξεχνάς μπορεί στο character test να βγηκα Zero αλλα αυτό δεν σημαίνει ότι κληρονομησα και την αδυναμια του για Yuuki like χαρακτηρες. Plus i m getting tired of you going kyaa kyaaa kyaa all day....:hihi2::hihi2:
Oct 12 2008 06:04
Photo

Zoro → iristella

Σους εσύ,τσώπα,μην ακούω παραπονάκια για θα [IMG]http://i129.photobucket.com/albums/p221/ErchinEragon/Animes/Vampire%20Series/ZeroandYuuki5.jpg[/IMG] Φρόνημα λοιπόν και στην θέση σου:ureshii:
Oct 12 2008 06:01
Photo

iristella → Zoro

:hihi2:Σιγα καλε και εσυ.... Σου πασσαρα το Boys Next Door της Kaori Yuki και κατι εγινε...... Αφου η υποθεση ήταν τέλεια και σου αρεσε και εσενα από ότι είπες.... Τωρα για τα σχόλια σου παρακατω και τα requests σου σε εικονες δεν ευθυνομαι εγω.......:hihi2::bleh:
Oct 12 2008 05:46
Photo

Zoro → evaofadawn

Συγγνώμη που το συνεχίζω και σε κρατάμε,αλλά κάποια εδώ τα ζητάει(τπτ το ασυνήθιστο βέβαια,κάθε φορά έτσι είναι με μας)....:orly: [COLOR=Magenta]Μου αρεσει που στο vm του ο Ζοro σε προειδοποιει ότι είμαι yaoi fangirl λες και κανω κανενα έγκλημα και δεν παρατηρεί ότι είσαι στο Shounen ai /yaoi tribute group ΧDDD.... [/COLOR] Έγκλημα είναι,δεν φαντάζεσαι τι ακούνε τα αυτάκια μου καθημερινά:stubborn:....και τώρα τελευταία προσπαθεί να βάλει και εμένα στο είδος.....και τα καταφέρνει δυστυχώς:nosey: [COLOR=Magenta]See? He is indeed Misa chan reincarnated.....[/COLOR] Ναι,και απλά για να σε πληροφορήσω,η κυρία iri από δω είναι ξανθιά και στην πραγματικότητα,όπως και κοπέλα και σε παρόμοιο ύψος με την Misa....εγώ παληκάρι και καστανός στο μαλλί:tensai:....νομίζω τώρα φαίνετε ποιά είναι η αληθινή Misa:yawn2: Αυτά και πάλι,πήρα την εκδίκησή μου....νυχταααααα:gn2:
Oct 12 2008 05:42
Photo

iristella → evaofadawn

Αχ καλή επιτυχία ευχομαι!!! Και εγω σε παρόμοια κατάσταση είμαι οποτε καταλαβαίνω τι περνας στο περιπου^^... Kαι πάλι have fun ευχομαι και καλή παρακολούθηση...... [I][B](και αυτή από μένα τα μαθε όλα περί megaupload xP....να την προσέχεις λίγο,είναι και yaoi freak στα manga xD)[/B][/I] Υγ.... Μου αρεσει που στο vm του ο Ζοro σε προειδοποιει ότι είμαι yaoi fangirl λες και κανω κανενα έγκλημα και δεν παρατηρεί ότι είσαι στο Shounen ai /yaoi tribute group ΧDDD....See? He is indeed Misa chan reincarnated.....:hahaha::hahaha::hahaha:
Oct 12 2008 05:26
Photo

Zoro → Scorpion

Ωραίος ο Sanji,αλλά πάντα μετά τον Zoro:chigau: (πάντως για να φτάσεις να βάλεις avatar της σειράς σημαίνει ότι σ'αρεσει πολύ μάλλον,χαίρομαι!) Όσο για το άλλο που ρωτάς,όχι δεν είναι fan art,προς 260κάτι επεισόδιο ο Usopp κάνει μια μικρή αλλαγή στο look του και γίνετε Sogeking,o βασιλιάς των sniper:hero: Δεν σου λέω άλλα όμως,θα το δεις και μόνος σου,μην στο χαλάσω!! Έγινε λοιπόν φίλε μου Scorpion,την κάνω κι εγώ...λέγε μου νέα για την σειρά όσο προχωράς:byejg9::gn2:
Oct 12 2008 05:22
Photo

evaofadawn → iristella

omg τώρα κατάλαβα τι έγινε!!!! anyway, όντως δεν το έχω δει πάντως κ γι'αυτό δε σχολίασα βέβαια. αλλά μάλλον κάποια στιγμή θα το δω κ αυτό. το θέμα είναι ότι πρέπει να είμαι μαζεμένη γιατί κάνω ερενητική κ διπλωματική κ χρόνος δεν υπάρχει για όλα (περιέργως!) πάντως, με κούρδισες αρκετά, το είχα κιόλας στο μυαλό μου, αλλά τώρα παίζει περισσότερο!
Oct 12 2008 05:22
Photo

evaofadawn → Zoro

ανυπεράσπιστες κοπέλες, είπες? ΧΑΧΑ ας γελάσω! όσο για το άλλο, we have a deal. πες μου εσύ κ θα σου πω κ εγώ, μέσα. καληνύχτααααααααα
Oct 12 2008 05:17