Jump to content

Community Status Updates

Photo

Vash Zoro → Radagast

Ευχαριστώ πολύ φίλε μου να σαι καλά
Oct 16 2008 01:08
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Lol πιου πιου San...... Tο παιδι έφτιαξε το thread για να τιμήσουμε τον Pervy και δεν ήξερε ποιοι παραμονεύουν στο forum...... Για Worship thread ξεκινησε σε hate thread κατέληξε.... ¨οχι που θα αφηνα αδιευκρίνιστα κάποια πράγματα......XD
Oct 16 2008 00:16
Photo

Speedgrapher

Duuude, HI-fucking-LARIOUS! Waaay funny!
Oct 16 2008 00:09
Photo

Barbara → Hayami

Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμεις..!
Oct 16 2008 00:01
Photo

Barbara → Yuki91

Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς κοπέλα μου..!
Oct 16 2008 00:00
Photo

Zoro → Phantom Duck

Phantom,θα σου απαντήσω λεπτομερέστερα άυριο στο pm,αν και γενικώς εννοείται πως ενδιαφέρομαι ακόμη. Όσο για το PS,rmvbs are not like youtube:hahaha: Στο youtube φαίνονται συχνά τετραγωνισμένα και μικρά(αν και υπάρχουν σίγουρα εξαιρέσεις),αλλά και έτσι όμοια τα rmvb,ανάλογα με το encoding που έχει γίνει,μπορεί να έχεις ένα μεγάλο αρχείο με κακή ποιότητα,όπως και ένα μικρό με καλή έως πολύ καλή,ειδικά δεδομένου του χώρου του. Και αυτο το λέω γιατί έχω δει και τις 2 περιπτώσεις και ειδικά με την 2η "έμεινα" μια φορά,πχ δες [URL="http://www.anime.gr/forums/236737-post189.html"]εδώ[/URL] αυτές τις εικόνες που έιχα βάλει στο thread του Monster,οι οποίες προέρχονται από rmvb επεισόδιο μόλις 30 mb! Δεν αντιλέγω ότι τα avi έχουν καλύτερη ποιότητα,αλλά αυτο που λέω ειναι ότι : 1)τα rmvb,αν εχει γίνει καλή δουλεία,όχι μόνο "βλέπονται",αλλά είναι και μια χαρά ποιότητα. 2)η ανταλλαγή που σου δίνουν,χώρος-ποιότητα,είναι παραπάνω από δίκαιη,πιάνουν λιγότερο από τα μισά των αvi πολλές φορές και η ποιότητά τους δεν είναι τρομερά κατώτερη,πάντα εφ όσων έχει γίνει καλή δουλειά όπως είπα. Μιας και τα anime είναι άπειρα,ένα file format που να σου γεμίζει λίγο χώρο σε DVDs/σκληρό και να σου δίνει παράλληλα μια καλή ποιότητα είναι ότι χρειαζόμαστε πιστεύω:Blissfull: Αλλά εννοείται ότι δεν πάω κόντα σε όσους προτιμούν διαφορετικά file formats,απλώς θεωρώ ότι τα rmvb είναι underrated και γι αυτό τα υποστηρίζω πάσι θυσία;)
Oct 15 2008 23:51
Photo

Zoro → iristella

:roar:
Oct 15 2008 23:25
Photo

iristella → Zoro

Ολα είναι ζήτημα νοητικής κατάστασης Zoro kun Και όχι φύλου,,,,,, Μονο και μόνο το ότι κολλάς σε κατι τοσο επιφανειακό δείχνει ποσο Misa chan είσαι στην πραγματικότητα. Εδιτ..... Βιαστηκες να θριαμβολογήσεις.
Oct 15 2008 23:23
Photo

Etemon → zerozero

Κάνε με Accept αν μπορεις!!Thanks!!
Oct 15 2008 22:24
Photo

Anelis → Glaurung

:hahaha: ειναι σχεση αγαπης-μισους
Oct 15 2008 22:02
Photo

Glaurung → Anelis

sry , αλλά τι μανία είναι αυτή με τα μήλα ? :D
Oct 15 2008 21:50
Photo

Glaurung → d.neko-angel

καλά που υπάρχεις και έμαθα για το "Spice and Wolf" , είσαι απίθανη ! Καλό κουράγιο στην αναζήτησή σου για τον γάτο σου , σου έυχομαι να έχει αίσιο τέλος [COLOR=white][B]και να μησε κλείσουν στο Δαφνί , κρίμα είναι :bahhh:[/B][/COLOR]
Oct 15 2008 21:37
Photo

Raven Princess → Hikari-sama

ειναι 37 επεισοδια!!!Το Code Geass????Σοφακι δυστυχως πρεπει να σε αφησω γιατι εχω διαγωνισμα αυριο και δεν εχω τελειωσει ακομα!!!Χαρηκα πολυ που σε ''ακουσα'' !!Θα τα πουμε αυριο.ΟΚ????Καληνυχτα!!!Aiyasumi!!!!
Oct 15 2008 21:29
Photo

Azathoth → Seraphimon-T.K.

Seraphimon-san tha exume tin timi na se dume aftin tin paraskevi sto Underworld? :D
Oct 15 2008 21:28
Photo

Zoro → iristella

Zoro-gender:male iristella-gender:female Misa-chan-gender:female I'll leave the rest to you:yawn2: EDIT: PWNed...for once :P
Oct 15 2008 21:27