Community Status Updates
evaofadawn → Erebos
βασικά, τα μαλλιά μου είναι ήδη, μπροστά, λίγο κάτω από τους ώμους κ πίσω, περίπου 15 cm. Πάνε πλάγια δηλαδή. τώρα θέλω απλά να τα κόψω λίγο πιο πολύ πίσω, να γίνει ακόμα πιο μεγάλη η αντίθεση, γιατί αυτό το κούρεμα έγινε της μόδας κ δε θέλω να φαίνεται κ το δικό μου κεφάλι σαν κούρεμα κομμωτηρείου!! ξέρω να κόβω μαλλιά (!!) οπότε βάζω την αδερφή μου να το κάνει με τις οδηγίες μου κ σιγά σιγά!!
σκεφτομαι κ για ασύμμετρες αφέλειες αλλά έχω μικρό μέτωπο κ μπορεί να είμαι σκ*τ*!
όσο για το μαύρο μπλε, δε θέλω να βγει ηλεκτρίκ αλλά σκούρο!
θα μ'αρεσε κάτι τέτοιο [url=http://danbooru.donmai.us/post/show/331688/blue_hair-fuyuichi-hairband-little_busters-necktie]blue hair fuyuichi hairband little busters necktie nishizono mio parasol short hair sky umbrella[/url] αλλά στο σκούρο!
αυτά με τις τρίχες! κατα τ'αλλα τι κάνεις?
Oct 16 2008 15:49
iristella → GkLoc
Επειδή βγαίνουμε off topic στο thread σου απαντάω εδώ. Και πάλι σου επαναλαμβάνω το Rasengan είναι η τελειότερη Shape manipulation technique την οποία ο Naruto διδάχτηκε από έναν άνθρωπο που θα μπορούσε να γίνει Hokage. Το διδάχτηκε ο Naruto δεν το έμαθε μόνος του με σκληρή προπόνηση. To Chidori είναι ένα element manipulation και εξαρχής πολύ κατώτερο του Rasengan αναφορικά με την δυναμη κρουσης (εστιάζει αλλού ως τεχνική). Δεν είναι δίκαιο να συγκρίνεις δυο ατομα οπως σε βολεύει γιατί ο κάθε ένας είχε τα δικά του power ups. Η κανονική συγκριση είναι να πάρεις τον Sasuke ¨οταν έχει ολοκληρώσει την μαθητεία του διπλα στον Orochimaru και τον Naruto στην ανάλογη κατάσταση. Με άλλα λόγια αυτό που βλέπουμε στα 52 -56 του Shippuuden. Eναλλακτικά μπορείς να τος συγκρίνεις με βάση το τι δυνατότητες είχαν με το που βγήκαν από την ακαδημία.
Oct 16 2008 15:32
Kenny → Zoro
Συγγνώμη που πετάγομαι τελείως σαν τον άκυρο, αλλά... βλέποντας τη συζήτηση με τον dennisuke...
[B]ΠΟΙΟ .avi, και ΠΟΙΟ .rmvb;;;[/B]
Ahem, καλωσήλθατε στον υπέροχο κόσμο του .mkv. Δυνατότητα για μέγεθος video πάνω από 2 GB, ordered chapters, multiple audio streams, multiple (soft)subtitle streams κτλ... πλήρης ευελιξία.
Και το thread που λέτε [URL="http://www.anime.gr/forums/fansub-groups/2661-%D4%DF-container-v-encoding-%EA%E1%E9-subs-%F0%F1%EF%F4%E9%EC%DC%F4%E5%3B.html"]ήδη υπάρχει[/URL].
Oct 16 2008 15:07
Zoro → evaofadawn
Θα σου απαντήσω το βραδάκι στο pm(δεν ήταν δα και μικρό :'D),εύχομαι να σε πετύχω ξανά τότε γιατί έχω περιέργεια μερικά πράγματα να μου απαντήσεις ακόμη.....sry περίεργοςXD
Τα λέμε^_^
Oct 16 2008 14:47
Zoro → iristella
yuumi-san is angry and when he comes back,there's gonna be spanking:ureshii:
Oct 16 2008 14:43
iristella → Zoro
suuure suuure......... Have a nice lesson....... ΧD I ll keep posting until you re back.....
Oct 16 2008 14:40
Zoro → iristella
[εγώ την κάνω σε κάνα 10λεπτο και θα γυρίσω αργότερα-βραδάκι,in the meanwhile φρόνημα με το posting:smokingg:]
Oct 16 2008 14:38
Zoro → dennisuke
Χεχε ναι άστα,επιθέσεις από όλα τα μέτωπα,ακόμη και από άτομα που κάνω παρέα στο forum:yawn2:
Δεν έχω τπτ να προσθέσω(με διέλυσες με αυτό το κείμενο,μην σου πω με ξεπέρασες...τόσο πολύ επιρροή έχω ε?μάλλον πρέπει να ξανασκεφτούμε το groupaki:hahaha:),μάλιστα τα πες και πολύ καλύτερα απ όσο θα μπορούσα να τα πω εγώ,στο πα ότι ο expert στο θέμα είσαι εσύ.
Και συμφωνώ μαζί σου στην σύγκριση,σύντομα τα rmvb θα γίνουν ακόμη καλύτερα,the format of the future:8):
Μόνο να διορθώσω ότι ήταν επεισόδιο "Monster" μόλις 30mb:'D ,αλλά άσε αν δεις εικόνα είναι απίστευτο αν σκεφτείς ότι προέρχεται από αρχειο μόλις 30 mb.
Σίγουρα δεν είναι και η άριστη ποιότητα,αλλά δεν είναι και χάλια.
Γιατι να ψάχνουμε την τελειότητα και να γεμίζουμε άπειρα DVDs/σκληρούς ενώ μπορούμε να βολευτούμε με μια decent ποιότητα?
Δεν είναι δα ότι δεν βλέποντε,απλώς δεν είναι HD(ακόμη).
Ας μην είμαστε άπληστοι λοιπόν και ας ευχαριστηθούμε με αυτό που μας προσφέρουν,που είναι μια χαρά!
Όσο για το thread που λες κρίμα,αλλά και η 2η επιλογή που λες μια χαρά είναι αν και θα ηττηθούμε και πάλι εγγυημένα....ας αναμένουμε να διαδωθούν περισσότερο λοιπόν,αλλά ας βάλουμε κι έμεις το χεράκι μας;)
Για τα ανιμε όπως είπα,όποτε χρειαστείς κάτι για Berserk έλα ρώτα με^^
(και το Death Note να το δεις,είναι ιεροσυλία να το μην το χεις δει!)
Όσο για τα ιαπωνικά φαίνετε ότι όντως τους έχεις ένα ενδιαφέον,κι εμένα μ'αρέσουν πολύ και θα θελα να τα μάθω κάποτε αλλά που μόνος μου....προτιμώ να αρχίσω μαθήματα όποτε βρω χρόνο/το πάρω απόφαση!
Έγινε λοιπόν dennis-kun,we'll definitely keep in touch.....rmvbs unify us:gotit:
Oct 16 2008 14:33
Erebos → Yunancy
μόλις είδα ότι έχεις στα favourite anime το Full Metal Panic!! :D
θα μπορούσες να γίνεις φοβερή Melissa Mao σε κάποιο cosplay party!! lol :P
Oct 16 2008 14:28
Glaurung → d.neko-angel
καλώς τον , η μάλλον καλύτερα, καλώς [B]του[/B]ς υποδέχτηκες :kakashithumbup:
καλά θα κάνεις να του βάλεις , αλλιώς κάθε χρόνο θα σε τρώει αγωνία . Σε εμάς ο σκύλος μας έλειπε για 1 εβδομάδα , εκεί να δείς τι περάσαμε :oo:
Όσο για την ταυτότητα με τα στοιχεία , υπάρχουν 3 περιπτώσεις :
i) Να σφήνωσε κάπου και να του βγήκε
ii) Να υπάρχουν πολύ μ@λ*κες άνθρωποι <--- Η χειρότερη
iii) Να έχεις γάτο φαινόμενο και να βγάλεις χρήμα με ουρά :kakashithumbup: <--- Η καλύτερη
Oct 16 2008 14:19
Erebos → evaofadawn
δυστυχώς, δεν έχω δει κανένα dark anime για να ξέρω καμία με το χρώμα μαλλιών που θέλεις... αλλά μάλλον προς τα εκεί πρέπει να κινηθείς...
το hairstyle πώς θα το κάνεις?? σαν της Rukia από το Bleach ας πούμε?..
Oct 16 2008 14:06
Chokoretto → Etemon
Ευχαριστώ για το request!!Το username σου είναι όλα τα λεφτά!Θυμάμαι την εποχή που ήμουν κολλημένη με τα digimon...
Oct 16 2008 13:47

This status update has reached the maximum number of replies allowed