Community Status Updates
Scorpion → Zoro
Zoro απο οτι εχω καταλαβει τον usopp τον θες καπως ετσι[IMG]http://i2.photobucket.com/albums/y46/dried_frog_pills/op%20fst/cdcase_04_usopp.png[/IMG]
Oct 19 2008 09:57
Mateus → anime-dono
Thank you for the recommendation.Εχω δει λιγα επεισοδια D.Grey Man και μου'χε φανει καλο αλλα λιγο συνηθησμενες οι μαχες,εκτος αν ζωντανευουν οταν πολεμουν εναντιον καποιου boss.
Το Oran High School Host Club εχει επισης πολυ φαση.Εγω σε καθε επισοδειο γελαγα,ακομα κι αν το'χα δει πανω απο τρεισ φορες.Βεβαια αυτα ειναι γουστα θα μου πεις.
Oct 19 2008 08:37
Dxs → °•πίΟu-πίΟu•°™
Shaman king λογικα δεν εγινε κανεις (αν λες για το ανιμε), εφοσον ο hao σκοτωσε το συμβουλιο και εκανε "βουτια" μεσα στα πνευματα ... τουλαχιστον εγω αυτο καταλαβα :emptyonexg1:
Oct 19 2008 08:35
Zoro
→
DRAGONBALL1985
Σχετικά με το thread εγώ γενικά μιλούσα και ότι είπα ήταν απλά η αποψή μου στο θέμα,δεν πιστεύω να έννουσες και μένα στα άτομα που σου "επιτέθηκαν" ε??:stubborn:
Oct 19 2008 08:33
anime-dono → Mateus
Καλημέρα :hi: πρωινή πρωινή βλέπω, ωραίες επιλογές και το Fate Stay Night και Rosario to Vampire από τα αγαπημένα μου ,από τα άλλα μόνο τα Ouran High School Host Club και Vampire Knight δεν εχω δει αν και είναι στην future list, also εγώ εχω δει πολλά και διάφορα και μου είναι λίγο δύσκολο να τα πω όλα μιας και είναι πάνω από 200 σειρές:terror2: αλλά για να πω μερικά, το αγαπημένο μου είναι το Tengen Toppa Gurren Lagann και μετά κάποια που μου αρέσουν αρκετά είναι D.Gray-man, Ergo Proxy, Welcome to NHK (απλά θεϊκό αν δεν το έχεις δει στο συστήνω άλλα beware είναι λίγο καμένο:dazed:), Genshiken, School Rumble, Seto no Hanayome (και αυτό θεϊκό είχα γελάσει μέχρι δακρύων με αυτό και το school rumble:hihi2:)και πολλά άλλα. Αυτά λοιπόν. Well then see ya.
Oct 19 2008 08:29
Mateus → anime-dono
Εχω δει διαφορα αν και οχι παρα μα παρα πολλα.Τα αγαπημενα μου ειναι:Death Note,Ouran High School Host Club,Rosario + Vampire,One Piece,Vampire Knight,Fate Stay Night,Bleach,Naruto.
Oct 19 2008 08:11
Mateus → Scorpion
Εγω παιζω και το 12 αλλα και το 10 γιατι δεν τα'χω τελειωσει ακομα.Στο 12 εχω κολλησει και το 10 το αφησα αφοτου αρχισε το σχολειο γιατι δεν ειχα χρονο να το παιξω.Αλλα εχω παιξει επισης το 7 και το 9.
Oct 19 2008 08:08
iristella → evaofadawn
Ayakashi is Finished......... I m thrilled........ I want more............ Αρχισε το οπωσδηποτε..... Και ειδικα το ending song είναι απιστευτο....It actually made me cry. Τώρα οπου να ναι τελειωνω και το tv novel και ησυχαζω... AΣχετο και σε ποιοτητα και σε επιπεδο αλλα ειπα να τελειωσω με το ονομα μια και καλη :hahaha: Φιλια πολλα
Ps concerning One Piece.... Υeap Zoro is really cool... But Ace is[COLOR=Red][B] HOT[/B][/COLOR] stuff (literally):hahaha:
Oct 19 2008 03:41
Zoro → evaofadawn
keep wondering:hiding_something:
If you find it,I'll give you a candy:P
cya tomorrow:byejg9:
Oct 19 2008 03:14
Zoro → evaofadawn
Ναι κι εγώ πτώμα είμαι και ακόμη busy:hot:καλύτερα αύριο x2 :P
Γιου χαβ ε ναης σλιπ:gn2:
Oct 19 2008 02:56
evaofadawn → Zoro
έλα Zoro μ. Γύρισα αλλά είμαι πτωματάκι! τα λέμε αύριο ε?? καληνύχτα dear
Oct 19 2008 02:54
evaofadawn → iristella
έλα βρε, πως πάει το Ayakashi? εγώ δεν είχα χρόνο ούτε να το αρχίσω (το "κανονικό")! για πες εντυπώσεις, αλλά μην αποκαλύψεις τπτ! φιλιά!
Oct 19 2008 02:52
LucyBR → red pyramid
song spamming (teehee :p)
[url=http://jp.youtube.com/watch?v=ACg8T5eliTE]YouTube - Epik High (μ—ν”½ν•μ΄) - Butterfly Effect (from Love Scream)[/url]
Oct 19 2008 02:42

This status update has reached the maximum number of replies allowed