Community Status Updates
AquaLayzeR → anime-dono
Θα προσπαθήσω να το βρω, πρέπει να είναι καλό κρίνοντας από το anime...
Oct 19 2008 14:29
anime-dono → AquaLayzeR
look here για να καταλαβεις [url=http://www.youtube.com/watch?v=qILitvMBfXk]YouTube - Tales of the Abyss - Boss Battle Trio Generals[/url]
Oct 19 2008 14:28
Barbara → Erisadesu
Hello my friend !! it's been a long time
Ξέρεις που μπορώ να βρω torrent με manga και anime plz?
Oct 19 2008 14:22
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Dxs
Το συμβουλιο δεν το σκοτωσε.. Τα Great spirits πηρε ενα μεγαλο μερος με τη βια αλλα μετα απο αυτο, ο Yoh τον εκοψε στη μεση κι αυτον και το πνευμα του. Μετα γυρισαν ολοι σπιτια τους και η τελευταια σκηνη ειναι να χτυπαει το oracle bell του Yoh.. Γενικα και στο μανγκα και στο ανιμε οι ιστοριες εμειναν μισοτελειωμενες και θα συνεχιστουν την Ανοιξη του 2009... Απλα δεν καταλαβαινω, αφου το τελειωσαν ετσι, το funbari no uta γιατι το δημοσιευσαν?
Oct 19 2008 14:21
°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku
Με τιποτα απο Megavideo γιατι εχουν μια καινουρια πολιτικη συμφωνα με την οποια δεν μπορεις να δεις πανω απο 2 ωρες βιντεο. Να σου κοβει το επεισοδειο στη μεση δηλαδη..
Οχι εγω τα εβλεπα απο Veoh.com και ηταν μια χαρα.. κ γ@μω τις ποιοτητες.. υποτιτλοι σωστοι ολα καλα..
Oct 19 2008 14:18
anime-dono → AquaLayzeR
Οχι τα Tales of... ειναι σαν τα Final fantasy το μονο κοινο ειναι το ονομα.
Oct 19 2008 14:17
endless_inspiration → Noitora
καλα οχι και φανατικη αλλα εχω δει ολο το anime και εχω διαβασει ολο το manga!!!!!!!
Oct 19 2008 14:16
AquaLayzeR → anime-dono
To Tales of the Abyss έχει καμιά σχέση με το Tales of Symphonia και Eternia ως προς την ιστορία?
Oct 19 2008 14:12
anime-dono → AquaLayzeR
Δεν ξερω τελια αλλα μετα απο κοντα 4χρονια anime μπορω να δω ανετα raw anime και να καταλαβω το 90% και στην προκειμενη περιπτωση το Tales of the Abyss το εχω για PS2(to game) και το εχω ξεσκισει (την undub version) οποτε λιγο πολυ ξερω και τι θα πουνε οποτε δεν εχω προβλημα.
Oct 19 2008 13:54
AquaLayzeR → anime-dono
Τι εννοείς καταλαβαίνεις, ξέρεις ιαπωνέζικα ή απλά κάποιες φράσεις??
Oct 19 2008 13:51
anime-dono → AquaLayzeR
Βασικα εμενα δεν με νοιαζει τοσο πολυ η μεταφραση μιας και καταλαβαινω που γινεται το λαθος, απλος κατεβαζω απο shinsen γιατι ειναι οι πρωτοι που το βγαζουν avi και θελω να το βλεπω στο DVD player που παιζει avi.
Oct 19 2008 13:49
dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™
Δεν με πειραζει να τα βλεπω και online....
Απο megavideo τα βλεπεις???
Oct 19 2008 13:48

This status update has reached the maximum number of replies allowed