Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku

Wari,wari... δεν κατεβαζω τα ανιμε τα βλεπω online.. Εσυ θα εννοεις με torrents σωστα? Τι να σου πω, εγω 3 επεισοδεια απο shaman king που μου αρεσαν τα κατεβασα αφου εφτιαξα account στο veoh.com αλλα δε στο συνιστω μιας και πιανει το καθενα 200mb.. Δεν μπορω να σε βοηθησω :(
Oct 19 2008 02:30
Photo

iristella → zade

Eυχαριστώ... Πάντα ήμουν υπέρ της γρήγορης έντονης και αποτελεσματικής δραστηριότητας.
Oct 19 2008 01:10
Photo

Zoro → Korkofilaki

Γενικώς μπόλικα vegeta-bles,να χεις ποικιλία....αλλά όχι πατάτες,θα φροντήσει η ταινία γι αυτές :P
Oct 19 2008 01:06
Photo

Korkofilaki → Zoro

:smokingg:Δε μ' αρεσουν οι ντοματες. Θα παρω Κακαροτα.
Oct 19 2008 01:04
Photo

zade → iristella

Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις "complete" αλλά εγώ τώρα το είδα. Συγχαρητήρια , μεγάλο επίτευγμα αν αναλογιστούμε ότι γράφτηκες το Μάιο του 2008!
Oct 19 2008 00:56
Photo

Zoro → Korkofilaki

Όντως,αν σε ακούσει κάποιος φίλος/η σου να μιλάς μανιακά για anime και ειδικά το Dragonball,παίζει να μην σου ξαναμιλήσουν ποτέ XDD Σε βλέπω όταν βγαίνει η ταινία να πηγαίνεις με τις ντομάτες και να φωνάζεις μέσα στο cinema:'D
Oct 19 2008 00:54
Photo

Korkofilaki → Zoro

:hahaha:Βασικα ημουν πιο χαλαρη με το DB μεχρι που αρχισα να μεταφραζω το manga. Τωρα για καποιο λογο εχω μπει σε πιο καμμενη φαση γιατι προσπαθω να πιασω την ατμοσφαιρα. Δε βοηθαει και που το Fullmetal Alchemist βγαινει μονο μια φορα το μηνα για να αλλαξω λιγο μυαλο ( θα βγει, δε θα βγει και το νεο anime καποτε; ). Και ειναι και που στην καθημερινη ζωη σχεδον ποτε δε μου δινεται ευκαιρια να μιλησω για DB κι ετσι βγαζω τα απωθημενα μου στο internet και σας ζαλιζω ολους. :wis:
Oct 19 2008 00:50
Photo

Zoro → Korkofilaki

Ρε συ πόσο μάνια με το Dragonball έχεις?? Ότι thread και να πας σε αυτό καταλήγεις!!:hahaha: Είπαμε να πάμε κόντρα στο κατεστημένο και να αρέσει και στα κορίτσια για διαφορά,αλλά εσύ περνάς και όλα τα αγόρια του forum μαζί σε κάψιμο...γι αυτό δεν έχει κορίτσια που τους αρέσει,μια φτάνει και περισσεύει!!!! xPPPPPPP
Oct 19 2008 00:34
Photo

kakashi sensei → Glaurung

ξεκινα να το βλεπεις και δε θα χασεις. επισης.
Oct 19 2008 00:08
Photo

Korkofilaki → Anelis

Σορι, δεν ξερω αν το gif ειναι απο πουθενα. Το βρηκα στο ασχετο.
Oct 19 2008 00:04
Photo

Glaurung → kakashi sensei

ρώτησα γιατί φαίνεται θεϊκό :hahaha: ευχαριστώ πολύ και καλή εβδομάδα :nod: .
Oct 19 2008 00:03
Photo

kakashi sensei → Glaurung

ειναι το gintama:nod:.
Oct 18 2008 23:54
Photo

Glaurung → kakashi sensei

:hi: απο ποιο anime είναι το avatar σου ?
Oct 18 2008 23:42
Photo

Skiarxon → zade

Όταν μπεις irc ή emesene χτύπα μία να μιλήσουμε.
Oct 18 2008 23:40
Photo

Anelis → Glaurung

ναι η ατιμη thanx man μακαρι
Oct 18 2008 23:39