Community Status Updates
°•πίΟu-πίΟu•°™ → dbgoku
Wari,wari... δεν κατεβαζω τα ανιμε τα βλεπω online.. Εσυ θα εννοεις με torrents σωστα? Τι να σου πω, εγω 3 επεισοδεια απο shaman king που μου αρεσαν τα κατεβασα αφου εφτιαξα account στο veoh.com αλλα δε στο συνιστω μιας και πιανει το καθενα 200mb.. Δεν μπορω να σε βοηθησω :(
Oct 19 2008 02:30
iristella → zade
Eυχαριστώ... Πάντα ήμουν υπέρ της γρήγορης έντονης και αποτελεσματικής δραστηριότητας.
Oct 19 2008 01:10
Zoro → Korkofilaki
Γενικώς μπόλικα vegeta-bles,να χεις ποικιλία....αλλά όχι πατάτες,θα φροντήσει η ταινία γι αυτές :P
Oct 19 2008 01:06
zade → iristella
Δεν ξέρω πόσο καιρό έχεις "complete" αλλά εγώ τώρα το είδα. Συγχαρητήρια , μεγάλο επίτευγμα αν αναλογιστούμε ότι γράφτηκες το Μάιο του 2008!
Oct 19 2008 00:56
Zoro → Korkofilaki
Όντως,αν σε ακούσει κάποιος φίλος/η σου να μιλάς μανιακά για anime και ειδικά το Dragonball,παίζει να μην σου ξαναμιλήσουν ποτέ XDD
Σε βλέπω όταν βγαίνει η ταινία να πηγαίνεις με τις ντομάτες και να φωνάζεις μέσα στο cinema:'D
Oct 19 2008 00:54
Korkofilaki → Zoro
:hahaha:Βασικα ημουν πιο χαλαρη με το DB μεχρι που αρχισα να μεταφραζω το manga. Τωρα για καποιο λογο εχω μπει σε πιο καμμενη φαση γιατι προσπαθω να πιασω την ατμοσφαιρα. Δε βοηθαει και που το Fullmetal Alchemist βγαινει μονο μια φορα το μηνα για να αλλαξω λιγο μυαλο ( θα βγει, δε θα βγει και το νεο anime καποτε; ). Και ειναι και που στην καθημερινη ζωη σχεδον ποτε δε μου δινεται ευκαιρια να μιλησω για DB κι ετσι βγαζω τα απωθημενα μου στο internet και σας ζαλιζω ολους. :wis:
Oct 19 2008 00:50
Zoro → Korkofilaki
Ρε συ πόσο μάνια με το Dragonball έχεις??
Ότι thread και να πας σε αυτό καταλήγεις!!:hahaha:
Είπαμε να πάμε κόντρα στο κατεστημένο και να αρέσει και στα κορίτσια για διαφορά,αλλά εσύ περνάς και όλα τα αγόρια του forum μαζί σε κάψιμο...γι αυτό δεν έχει κορίτσια που τους αρέσει,μια φτάνει και περισσεύει!!!! xPPPPPPP
Oct 19 2008 00:34
Korkofilaki → Anelis
Σορι, δεν ξερω αν το gif ειναι απο πουθενα. Το βρηκα στο ασχετο.
Oct 19 2008 00:04
Glaurung → kakashi sensei
ρώτησα γιατί φαίνεται θεϊκό :hahaha: ευχαριστώ πολύ και καλή εβδομάδα :nod: .
Oct 19 2008 00:03

This status update has reached the maximum number of replies allowed